【PHOGS!】with penguin NEW WAITING ROOM HERE!【Pavolia Reine/hololiveID 2nd gen】 | Pavolia Reine Ch. hololive-ID

コメント

09:19(124コメント)

Holotori, ini mengulang sejarah spt Reine dan Kiara:_bigO: coba restart modemnya ya kaka holo home minta dibonk 

:_monch::_monch::_monch: Yes... penguin is classified as bird Heya everyone PENGUIN holomie!! nasi gorengg Food! soup:_monch: Bakmoy Sate Pizza for breakfast! I did not eat yet angin penguinn No food yet :( Cheesecake!:_monch: Fish nasi toast peafowl! you, i mean chiken holomie ayam geprek i eat yakitori i eat turkeyyy woaaaahh Lugaw :_bigO::_bigO: nasi campur Bau buwung I ate bento :D nasi kemaren I ate turkey I made French Toast!:_monch:\ bazo air ckikim Hainanese Chikin Rice nothing yet, I just woke up Reine's homecooked meal turkey nothing, I'm hungry steam belakangan gitu mulu cereal :_bigO::_bigO::_bigO: Pancakes! rendang + mie goreng! MIE GORENG www Ear bird holomie lets go just egg:_monch: i eat torii turkey ofc i eat bird Chocolate:_monch::_monch: chikin TURKEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! croquettes with spinach rice i ate a penguin LETSGOOOOO Samyang:face_with_tears_of_joy: I haven't eaten yet  how r u toddayy :owl: turk...I mean chicken :cooked_rice: nasi pecel Rei karot udon! kalkun geprek I'm starving Fricasse ayam Soup i ate gyoza Richoco Nabati :_monch::_monch: ayam  many kinds of bird ayam geprek mie ayam mbak PAIN e g g birbs leftover pizza nasi padang barusan makan sosis keju sm thai tea:thumbs_up: ga makan ga diingetin ayang Sejenis unggas yang dikenal dengan nama :chicken: birb~ pan-fried pork ribs  bread with sour cream and coffee :penguin: Had some fried rice earlier rendang:_monch: beef cubes PENGUIN:_bigO: Street fried rice:_monch: i eat some cake low grade waffles... :hot_dog: :penguin:&:turkey: :_monch: i eat fried octopus I ate Mc nothing, skipping supper saya lagi maksn mi goreng sosis mkedi Indomie goreng protein cereal hamburger Chicken nasi pake abon  kebetulan makan tori (ayam):_monch: what'd you do today Reine? makan pinguin soto water and bread cooked duck penghalu? Pare/Parya Nothing yet mep Roti pizza :_kusa::_kusa: 
01:21:40(48コメント)

:_itsfine: free talk, kenapa pcku begini  :folded_hands::weary_face::folded_hands: 

:_itsfine::folded_hands: Gara2 kobo dateng tadi WKWKWKWK :folded_hands::folded_hands: :_kusa: m chan kerja keras hari ini :_itsfine::_itsfine::_itsfine: Yes we'll pray for the dogs jumat 13 jum'at 13  badannya ghaib KEPALA doang, REVERSE DULLAHAN :rolling_on_the_floor_laughing: friday the 13th is real someone playing with curse JUMAAH BERKAH BUKANNYA? Jumat 13 bahaya nih jumat 13 biasalah pray for anjing :peacock::penguin::folded_hands::folded_hands: Pertama dikutuk menjadi usus melar, tiba2 dikutuk menjadi ga punya badan [EN] Re: its so cursed today, what did you guys do today Dokter: "Kami sudah berusaha semaksimal mungkin" Tapi badminton lagi menang :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: 2 burongs tgl 13 :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: Kobo juga kayak gitu kayaknya still can't get over how dogs can be wireless now abis ini stream risu zeta ada masalah juga jangan jangan :folded_hands: holobirds collab jum'at horor indeed About Holomie :_kusa::_kusa::_kusa: whoa whoa chill ayy chill man :_gws::_gws::_gws: LMAO :folded_hands:Anjing:folded_hands: Holotori ww 2 unggas kah? HOLOTORI:_bigO: species penguin?? Topiknya: Kaela penguin atau bukan lol reine habis berbuat apa sampe streamnya cursed gini Holobirb xD :_heart::_heart: 
01:23:11(38コメント)

serem bangett :penguin::penguin: mirip warnanya hitam putih kuning :smirking_face: 

wkwkwk kaela menolak sadar :penguin::penguin: namanya sama bajunya banyak hint nya tadi kobo(mon maap nyebut) juga ada masalah, langsung offstream Zeta punga reine atau kaela jadi yg punya kucing spy siapa? kaelanalysis jelaskan Bulan dari stream kobo layar item semua ini juga lagi ada masalah sabung kalkun dan penguin If Kaela is a Penguin Reine is a peafowl :penguin::penguin::penguin::penguin: Body Paintnya Mirip sam Warna Penguin :eyes: kaela mirip emote pinguin :penguin: kalkun x merak [EN] so when will you guys fight K: we play coop like this feel like a fight already kalkun? bagaimana pendapat kalian tentang game anjingnya? terkadang menerima kenyataan itu memang susah kaela. saya pernah ngerasain juga. :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: Di tonjok sampe bodyless:face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: gelud gelud :_kusa: MENANG M CHAN what happened? same with our water shaman? Miss Kalkun Indonesia youre penguin because of your surname and color scheme :slightly_smiling_face: so penguin x kalkun ya? ela harus mencontoh reine, tidak denial nama panjangnya Kaela kayak nama pinguin yg bandar itu makanya dimiripin Ama pingu :penguin: Q : there are some animals that have wings but can't fly.. try to name 2 examples... tergantung mood:_bonk::_bonk: kalkun and penguin:_hand1::penguin::turkey::_hand2: :_kusa::_kusa::_kusa: so,, kapan live holotori lagi? eh mau nanya sama ela... ela dah ketemu siapa aja di reall????? 
01:33:55(71コメント)

2 PENGUINS gabut banget mom pick me up im scared 

tukeran kepala:_kusa: pinguin+kalkun= pikun:face_with_open_mouth::clapping_hands: LOL badan reine wkkw merak berubah menjadi pinguing Lmao tukeran badan dong kesurupan hachamaa :fearful_face: :_kusa::_kusa::_kusa: Fusion melampaui batas pervituberan fusion pinguin dan merak wow Reine is taller again reine kovalskia:face_screaming_in_fear: WHAT KIND OF ABOMINATION IS THIS tukar baju Lah Cosplay :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: 2 Mommy wkwkkwkw MAU SWAP BODY DA HOLO GATAI:_kusa: sehati dan sejiwa WKWKWKWKWKWKW I feel like i've seen this JOJO's bizarre adventure when we say Reine x Kaela this isn't what we mean HENSHIN What is happening lol Peaguin confirmed! PavoKaela Reine lol :rolling_on_the_floor_laughing: WAH YA BEGINILAH GAMBARAN BELIAU KALAU SEDANG GABUT Reine as a blacksmith........I can jell with this lol HAHAHAHAHAH Renela www :_bigO::_bigO::_bigO: wkwkwkwk tukkeran pala lol What happen here..:_kusa::_kusa::_kusa: anjay tuker outfit Head swap :_bigO: :_bonk: :_smile:??? Reine, gimana rasanya jadi Pingun?? LMAOOOOO :_kusa::_kusa: LMAO :_uwu::_uwu::_uwu: nice ww Dasar Reine wkwk reine has a new body cosplay OMG wkwkwk And there it is! :_kusa: what ? :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: :_kusa::_kusa::_bigO: lmaaao lmao Lol WAT BEEG :_kusa: Fanartists are gonna have a field day with this:_kusa::_kusa: crossplay :_car::_car::_car: 
01:52:55(80コメント)

Thanks for the stream:_heart: sarkasnya wkwk :_bigO::_bigO::_bigO: 

Adakah akan ada nanti HoloID Off Collab besar-besaran di rumah Moona? Thanks for the stream:_heart::_heart::_heart: otsuela otsureine:yougotthis: Thanks for the stream bagaimana kalkun. buset besarya OtsuPavolskia~ byeeeee :_kusa::_joinda1::_joinda2: :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: thanks for the stream:_bigO: ayo subrek subrek Thx thanks for the stream emang anjing collab yg sangat anjing:clapping_hands: makasih istri2ku EAA OTSUPAVOLSKIA OtsuPavolskia :_kusa::_kusa::_kusa: OTSUPAVOLSKIAAAAA OTSU PAVOLSKIAA Thank you so much:_heart:. Have a great night you two Thanks for the stream! otsu pavolskia~ otsu penguin:_bigO::_bigO::_bigO: OtsuPavolskia~ :_bigO: bye bye kaela thank you bye bye Reine thank you good night OtsuPavolSkiaaaaaa thanks for the collab:_smile: Otsu Pavolskia Makasih and Salam Merakyats! otsupavolskia makasih buat kolabnya  otsu pavolskia OTSUUPAVOLSKIAAAA Otsu!!Thank you for the stream!! byee otsu~~ byebye OTSUPAVOLSKIAAA OtsuPavolSkia~:_heart: Otsupavolskia Otsu Pavolskia!!!! otsupavolskia Otsupavoskia otsu Otsu pavolskia Otsu pavolskia~ otsu Pavolskia:_heart: thanks for stream ela,reine....otsu Pavolskia bye bye otsupalvoskia Otsuuuu :waving_hand::waving_hand::waving_hand: Otsu bye bye! Thanks for the stream Reine and Kaela~ OtsuPavolSkia~:clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: Otsu Pavolskia:_bigO: OtsuPavolskia:_bigO: #otsupavolskia OtsuPavolskia :_heart: otsupavolskia! :_bigO: OTSU PAVOLSKIA:_heart: otsu:_heart: Thank you both! OtsuPavolskia :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: Thanks for the Stream Otsu bye!! Thanks for the streams Otsu otsuu PavolSkia, semoga next collab lebih lancar Thankyou Pavolskia Thanks for the wonderful Collab Reine Salam MERAKyats, OtsuPavolskia otsuPavolskia !! Otsupavolskia! Otsu Pavolskiaaaaaa Otsu Pavolskia :_heart: otzu pavolskia!