【Minecraft】 Chilling in the new version.【GeeMoon】 | Moona Hoshinova hololive-ID

コメント

06:03(123コメント)

:_Huh::_Huh::_Huh: lah ??? 

Loll troublee gimana? LAH ???? Btw.. mun disapa  :_Yes::_Yes::_Yes: ID server belum bisa??? Uhh areee thankyouu jeremyyyy AWKWKWKWK emang disuruhnya di JP:_Kusa: this is jp server:_Huh: already connected? MERGED? hello Banyakin ngomong Indonesia Moon :_Huh::_Huh: merged already? lah ko jp server loh? kok?? lah9? lah? udh digabung? forced to play on JP server Is it already connected? itu Pekora ada in game...Pekora lagi lawan warden ehhhhhhhhh pekomoonagatari part 3 ???? wooooo JP, collab bareng peko kah? ngga ke holo sava moon HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO udah nyambung  heeee? huh? what jeremy ? again ? ty broo connected already??? :_Mkay: ???!!!! nyari warden ka mona eh:_Huh: merged are..??:_Huh::_Huh::_Huh: maybe mojang wants you to play JP? hallo mona sayang IKZ JP wwwwww huh Eh? Wait what?? :_Huh: why jp server don't tell me D; EH? Okaeri!! yo wtf servers merged i guess LOHE?! Lah eh? UH OH servernya udah gabung?? :_Love::_Love::_Love: udah merge kah??? udah merging kah?? 1.19? ehh kok?? di sapa kohai tuh moon kasian Loh kok ke JP?:_Huh::_Huh::_Huh: eh?! it's all connected?! Usaken reunion HEYY MOONA! hey moona lah kok MOONAA Hello Moona~ LMAO Ehh??? udah disatui:weary_cat::astonished_face: :_Mkay::_Mkay::_Mkay: what? JP server lah??? wwooooowwwwwwwwa coba moshi2 lagi ama Mchan bener ga pekomoon?:_Hehe: ???? Wait? kok bisa?! shacou? wtf udah konek  wahahaha:grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat: halo thx Jeremy:_MLM::_MLM::_MLM: udah connected??? konbanmoon lah kok bisa?:_Huh::_Huh: Already connected?? what happen !??! :_Huh:loh gak bilang² ?? lah di JP pagi mon @Hololive Indonesia ? udah merge?? merger?:_Huh: Manager OTW lahh  ada moona ehhh? :flushed_face: merged? heeeeeee merge kahh??? holo id doko? kobanmoon Gods telling you to play with pekora syachou msh opening naniiiii????? merge kah? Hi moona!  konbanmoooon server udh digabung ? ぺこらCEOとウォーデンをたおしに~ wkwkw bisa gitu 
09:35(59コメント)

 RICH NPC 101 kak, mau berapa jam live nya? 

maybe she want to play with peko Pekomooyori cari warden moon server id blm di update kah? lah Versi baru masih banyak bugnya moon :_Kusa: kayaknya salah masukin ip deh Doa pekomoon fan terkabul moona maen di server JP sasuga usaken ceo , rich mana kami tau Moon, kamu nambang terus ga bilang2 redstone box Hey Moona anything change in stored player slots? moona apakah akan colab dengan peko PEKORA OTW yeay letsgo raid warden with shachou Kill Koyori IKZZZ moona dari negara mana dh ? pekomoon ikz ,kill warden anv sus malem istriku ITS DESTINY  trus server id dimana fate has decided for Pekomoon The Moon and Rabbit Legend cannot be STOPPED Hey Moona incoming? Dimanakah ID server? server lol LETSGOOOOOOOO :_Huh::_Huh::_Huh: IKZZZ PEKOMOON orang kaya :face_with_tears_of_joy: desteny HEJ MOONA kalo dah gabung item id apa jp yang ilang? Usaken reunion lets go! :D RIP ID SERVER??? ender chest disini nyambung ke ID ga ya? ikuzo moon lawan Warden #PekoMoon [ID] Hmmm kayaknya aku ga butuh ini dulu . . . internet Indo lagi trouble this is fate lol Minecraft miss pekomoon interaction Moona Doko EVERYBODY CALM DOWN IF PEKOMOON MOMENT GET REAL!!!! Kebanyaka harta sampe lupa wkwkwk Moon knight moment pekomoon incoming pekomoon is back ikzz Pekora juga maen minecraft :face_with_tears_of_joy: menunggu pekora chat "hi moona" THIS IS FATE!!! server id? :carrot::carrot::carrot: 
27:53(101コメント)

its me malio nyanyi lagu Super Mario Teguh Let them play as they pleas chat 

npc quest peko wanjir banyak amat elu simpanannya wonder what happened to ID Server tho, its gone?.. pekora maybe need elytra Tonet tonenonenet tenet Sfx* mati kena jamur :face_with_tears_of_joy: ME things its time to modernise your JP holdings... HELP PEKORA ITEM :loudly_crying_face: minjem elytra Nintendo: punten?:_Cupu: what help does peko need? oh ho ho ho lesgoooooo Pekora need Elytra elytra? moon  (。・ω・。)ノ♡ mata batin bawa:_Hehe: DINGIN AMAT KAMU MUN behave chat, hey Moon  Lend Pekora Elytra and totem of undying peko :loudly_crying_face:  chill chats damn chat is very demanding huh Pekora kehilangan Elytra Ready for Zenloss Moon? wow that's a ton of food santai asik bareng moon itu mall nya masih blom jadi ya:_Huh::_Huh::_Huh: LEMAO send me hahahah おかしいいww Calm Chat wwww Malam khaap Malam Moona peko chat you peko chat malak lol pekora moona chat itu pemora Moona peko SOS  you not making sound if you walk/run on wool  sasuga buchou is rich LMAO mau pinjem 1 here we go pekomoon punten? WOAAA MISSION Elytra www this happening everybody Night vision ga ngaruh moon,percuma. mending bawa strength sama regeneration www borrow elytra pekora MINTA elytra ganbare moona buset pekora malak elytra wkwk lets gooo lol one shot warden? She want borrow elytra IKZZZZ aye Someone gonna zenloss :face_with_tears_of_joy: moon pekora OMG ITS HAPPENING!! pekora LMAO peko minjem elitrya eritora 2nd season pekora need help yess pekomoon ufff ksua pemalakan wkwkwkw YESSS IKZZZ its happening HELP PEKORA MOONA Pekora ask if you have a spare Elytra lmao chill chat its happening!!!!!!!! Wkwk peko peko Pekora needs an elytra Pekora might need to borrow Elytra Moona sacho need ur help lmao Koyori found it. the heart of the sea. ANOTHER SIDEQUEST real NPC p pekora need help moona moona to the rescue RIP 草 She got a QUEST:_Kusa::_Kusa::_Kusa: Moona assist :_Kusa::_Kusa: LOL RICH MOONA:_Cryrich::_Cryrich: 
28:23(121コメント)

PekoMoon ikzzz kebiasaan peko LMAO:_Kusa::_Kusa: 

eritora send me lol LET'S GOO what lol lmao pekora want eritora:_Kusa: PEKOMOON ???? :_Love::_Love::_Love: minta diambilin itemnya kali? oh sheet peko quest lol send pekomoon new arc? QUEST EMERGENCY IKZ waduh malak peko peko peko wkww YESSSSS quest #ask how to get banned under 3 minutes yessssssssss SAY DOKO :_Kusa: Yeesss elytra? IKZZZZ finally pekoramoon moment Peko zenloss time ITS HAPPENING GUYS :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: Faaaaaaaar away Finally Guys:loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: hey moon let's gooooooooo!!!! english 100:_Kusa::_Kusa::_Kusa: dipalakin elytra sekarang, naik lvl PINJEMIN PEKORA ELYTRA MISI DARI CEO USADA YEA ES YES :_Fan::_Fan::_Fan: gib me IKZZZZZ pinjem elytra :v tee tee POG pekora zenloss YEEEEEESSSSSS tinggal wool, golden apple ムーナ!ぺこちゃんから= IKZZZ :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Doki2: perintah bos wkwkwk lmao yessss PEKOMOON LETS GOOOOO [ID] P: maaf moona bisa tolong kirim aku elytra? M: Oke, dimana? Pekoland? Oke LET'S GOOOOOOOOO npc got a quest ikz now lolol Now?:_Kusa::_Kusa::_Kusa: GOGOGGOGOGO wkwkwkw  PEKOMOON AAAAAAHHHH OH MAH GAAAAAAD IS PEKOMOON! jadi kurir YESSSS N O W malak :((( pekora mau minjem elytra mun NEW QUEST NPC Mission start :grinning_squinting_face: Clippers ready minjem elytra YES YES YES Sudden pekomoon collab ikz moooonnnaaaaaa ikut sama pekora be lawan warden KYAAAAAAAAA:_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: new quest woohoo IT'S HAPPENING GUYS UWOOOHHHH :_Kusa::_Kusa::_Kusa: wkwkwkwkwk quest unlocked MOM I'M CRYING finallyy eritoraa love you moona ikzzz ムーナちゃん、よくぺこちゃんの英語わかるねw IT'S TIME BOIS FINNALYYYYY PEKOMOOONNN pekomoona time ikzzzzzz :_Kyaa: pekora abis mokad help pekora moona zenloss koitsu usaken quest :_CoolMoona: Moona to the rescue! let's goooo finally:_Ihh::_Ihh: Wah Ini misi baru Shachou :thumbs_up::thumbs_up::thumbs_up: lmao very demanding ww PEKOMOON:_Cryrich: LWTSSGOO :_Cry::_Cry: :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: STONKKKKKKK lovelt moona :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: LOVE YOU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lets gooo oh yess lol disuruh boss get quest DIPALAKIN BOSS NPC ON MISSION :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: lol peko Here comes the sos right on cue. give her a totem and bed too. Finally 
29:54(62コメント)

near Coco face GIFT HOUSE I miss this 

[ID] P: dan firework juga ya moona, maaf ~ BIG HEAD OF KAICHOU Pekomoon is back:loudly_crying_face: Memoriess:_Cry: shachou doko? she need fireworks too pekomoon house its happening aaa near coco's house itu deet peko dam PEKOMOON 2nd SEASON?? IKZ:_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: anjay pekomoon present di rumah PEKOMOON IKZZZ her house PEKOMOONA だいすきー! IKZ I CRYYYYYY :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: MY KOKORO ISNT READY YET, WAIT use the rocket for signal おさがごめんなさいww www PekoMoonnn :rabbit::rabbit::purple_heart::purple_heart: trading centre rudal THE SACHOU AND SHADOW SHACHOU ARE MEETING UP AHHHHH I MISS THIS MOMENT pekomoon moment :v peko building itu di at coco sem[pai shachou become a cow:_Huh: こんばんは :purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart: WHEREE halaman 流石ムーナ yess pekomoon YEESSSSSSSSS IT'S HAPPENING kantor sorry moona pekora didnt know english sachou doko? :_Love::_Love::_Love: deket kado diddepan rumahnya Toko Usada :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: dirumahnya HALOOOOOOOOOOOOOOOOO Peko trade LOL peko Usaken trade center near aquamarine go :rabbit2::_Kyaa::rabbit2::_Kyaa: peko zen lost wwww LMAOOOO full senyum PEKO MOON LETS GOO:_Kyaa::_Kyaa: i can seen coco and Aquamarin go from her screen 
30:24(70コメント)

IRON A blast from the past.... Pekomoon.... OMG 

momu Pekonglish wwwww lol 2 tahun menunggu kalian main :heart_suit: pekomoon is it gonna happen うちのおバカ兎がごめんなさい… Fil olt yet fireworks Watching Moona on pc and Pekora on phone. this is peak Pekomoon experience napa ga nunggu dirumah si pekora waku waku....:_Fan::_Fan: Aaaaaaa my heart mana si pekok PEKOMOON IS BACKKK Toko USAKEN sachou doko? im crying :loudly_crying_face: Inject this to my veins :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: toko usada HEY MOONA MOONA!! :grinning_cat: [ID] M: Maaf, pekoland dimana ya? :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: trade center fireworks needed too, she want to save herself from ZENLOSS LOL.. Lupa dia... This is legendary  peko house oh streamnya pekora delay banyak ya :_Kyaa::_Kyaa: eh? you flying over it earlier tho She Forgor :skull::skull::skull: So Do I pada lagi ngapaiin sih?? Pekomall zenloss pekora the bigger server :full_moon::full_moon::full_moon::rabbit::rabbit::rabbit: She's around Kusa peko uwooooohhhh di bank  IM SHAKING.. depan kantor moon :_Huh::_Huh::_Huh: :_Love::_Love::_Love: udah lupa ekeke peko zenloss xD :rabbit2::rabbit2::rabbit2: under shion's feet Trade Center Moon deket kado Ah IT'S HAPPENING OMGG lucu banget si moon Pekora doko? pekomoon is back to menu bois [EN] Front of head? takdir love you?!?! whats happeneng!? di pekodam skrng totem of undying :grinning_squinting_face: :_Huh::_Huh: robot Akhirnya gaissss itu She's in front of usaken trade center Shes on pekodam 
36:58(102コメント)

突発コラボ草 :_CoolMoona::_CoolMoona: PEKOMOON 

reary akhirnya...... :_Love::_Love::_Love: GOD HELP ME THEY'RE SO CUTEE hey. clippers are ready VC with peko? how the turntables moona shachou And to think it only started because Pekora died. lmao ムーナちゃん」やさしい かわいいな totem too? need strong :_Cry::_Cry::_Cry: Bring a lot of TOTEM of Undying, Moona :grinning_squinting_face: Kyaaa LFG 6.9k viewers nice lol wkwk finally rearry ikz Discord? OK THX PEKOMOON~ food juga Moona pokemon iiiii Finally, PekoMoon! [ID] kasih potion . . . buat healing :_MLM::_MLM::_MLM: :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: h she thinks the that sword is cupu:_Kusa: very nice,UsaKen Shacho give me membershipnya im crying..... janji jangan nangis pekomoon :_Doki2::_Doki2::_Doki2: :flushed_face: totem ok かわいい UUWWOOGGHH ペコムナ見に来た :red_heart: えらいわ ムーナ totem moon the bow rearry ??? good luck :loudly_crying_face::blue_heart::purple_heart: fanfare ready to clip:_CoolMoona: Peko's English is getting better oh my heart :_Fork::_Fork::_Fork::_Fork: ムーナちゃんウォーデンつよい。全ロスちゅういしてね。 ou okay ありがとー gasss Pekomoon lets gooo hhh totem nya kasih Bawa wool atau sheald Kangen ya :_Fan: WELCOME BACK TO PEKOMOON ini ceo nya siapa sih Pekomoon Shippuden wkwkk THANK YOU GIFT telephone Nice Moona~ IKZZZ Rearry ムーナやさしいね ありがとう sachou omg pekomoon is happening!!! gib me thx chadmoon UWOOOOGH:_Youcandoit::_Youcandoit::_Youcandoit::_Youcandoit: Pekomoon shippuden i'm so happy rn kawaii letsgo! やさいせいかつ thanks for the gift:_MLM::_MLM: time for moona shachou to flex her items pekomoon season 2 god apple moon lmao shippuden totem? i feel happy gass yeaaa bring a lot Totem undying moona I love me some good pekomoon 
37:58(86コメント)

:_Youcandoit::_Youcandoit::_Youcandoit: lets go NEW Resource SERVER 

How about have a discord talk? new meme invented : REARRY??? PEKOOOMOON im bout to skip counseling for this stream おげH¥ Gas FINALLY Let's gooo:_Cry: pekooo mantap :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa:tee tee go :_Kusa::_Kusa: Thankyou moona! elytra = vulture IKZZZ!!! OK! ikzz finally season 2 ikzzz mun lets goo moona discord with pekochan ? ilang IKZZZZZ:_Fan: ikzzz Full senyum aing peting ayeuna IKZ boleh ngikut kah we already got lef behind:_Mkay: [ID] Oh dia sudah pergi terbang kah? PekoMoon gonna kill you:_Axe: okeh gas Let’s go to the deep dark!!! ありがとうぺこ ditinggal wkwkwkwk Pekomoon ikzzz Gasssss *set the stream to 4K.... hello gelud sama warden kah? むーな peko dokoo:_Shock: がんばれー president pekora:grinning_squinting_face: wow semangat moon!! gooo Ikz :_Kyaa: NEW SERVER MOON happy moment Ikz!! Thanks for the gift! kyaaaa pekomoon s4?!?!?? VOICE CHAT Moona gak komunikasi dengan Pekora lewat discord mon? let's gooooooooooooo ありがとうね ムーナ! walking no discord call? noo shes jumping :_Love::_Love::_Love: she already give it. ナイスムーナ!! IKZZZ Hiiiii i back to membership for this time set sat set voice chat? Oh PekoMoona ! Gogo [EN] Hmm it's pretty far . . . 7k views zamn NEW RESOURCE SERVER MOONB resource server レッツゴー:party_popper: resource server moon nice kasih shachou Totem moon She is not flying yet LOL kemana moona?? go...:_Kyaa: my diabetes is in danger 
38:28(104コメント)

Resource server moona lol new resource server 

lah ga bareng? resource server dulu moon new resours server? moon, tungguin pekonya Noooooo rearry bukan disini moon streamnya pekora delay banyak, ga bisa bantu arahin resource server :_Hehe: new resource server moona shes walking yang atas rumah you have some wool moona go to ancient city letsgoooo SHE NOT FLYNMOON Di resorce server baru moona ke server baru mon [ID] Eh pekora dimana? masih dibawah moon pekora jalan kaki tadi for warden your time is end use gate di resource server yg baru moon resources server depan gen 5 The OG president and 2nd in command back again let's go Yo Moona piyuuuuun dia jalan new resources server moon new resource server moonaaa VC moon? nooo  new it's weird listening to both streams, Peko's is like 15 seconds behind Moona's resource server moona she's looking for u shh IKZZZ:_CoolMoona::_CoolMoona::_CoolMoona: go to reaource server moon di resource lewat oi RESOUCE SERVER be careful moon pake thank you moona np moon Resources server moon resourse server new resource server moon masuk portal ke Resoucre Server thank you moona!!!! dc aree re:_Huh::_Huh: ムーニャかわいい voice chat? shigen saba weeeeeehere ぺこむなしか勝たんのよ I think your shot pass pekora lol on top of Shared house [ID] Oh di resource server yaa . . . oke oke yg kayu tempat nya yg di kos2an on the house lol ditinggal so many obstacles in the mid air lol:_Hmm: NEW RESOURCE :_CoolMoona::_CoolMoona::_CoolMoona: Pekora ketinggalan Moon WHERE IS SHE? Hati hati moon resource server yang ada dirumah coords in the new resource server peko ketinggalan lol resource server baru peko mencari mu banyak yg clip pasti D Resource Server bru1.19 go to the coordinate pekora jalan moon Peko Moona I’m crying  peko juga seneng mabar sama moona lagi :grinning_face: portal yg di atas rumah kayu New Resouce server yg di atas dorm BARENG AJA MOON voice mun? right Portal at the top of dorm house. 2nd resources server she'll meet u there yg atas rumah:grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat: usadakensetsu kembali beroperasi :partying_face: not that one resource ムーナ可愛ええな Thank you moona bukan itu moon 
38:59(157コメント)

no*3 2nd RESOURCE SERVER REARRY! 

passed new mataku mengeluarkan air, tapi ini air kebahagiaan wrong YES new one new resource server yes new arc begin NEW Didi someone just wrote moob ? :grinning_squinting_face: NEW resource server NEW RESO MOON yang baru di atas share house The new one NEW RESOURCE SERVER ya not that New  bukan moon the new one the "new" reso server noo [ID] Bener kan di resource server? She lost her elytra  new moon RUMAH KOS KOSAN RAME ITU NOT THIS ONE yg baru deket share house UsaMoon Expedition Corp. lets goooooo hoohoo Moona CEO so cool Moona Flexing Stream:_CoolMoona::_CoolMoona::_CoolMoona: why not to try discord chat with pekora? the one in wood house the new resoursce server the other one the rooftop portal, moona other one NO WRONG not that one yang di atas rumah :red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart: new resource :red_heart: No ぺこむなきちゃ RESO RUMAH KAYU New one not this one Not that one different one? bukan yang itu bukan the other resource server moon resource yg ba u NEW ONE The other one :_Hmm::_Hmm::_Hmm::_Hmm::_Hmm: resource server yang baru other yg baru yg baru moon yup resource server yang di atas dom the new resource not the old one she is already there yang kotak moon Lewat portal atas rumah gen awal A different one Moona Joined Party bukan yg itu yang satunya the bedrock portal Hi そこちがう he dia masih dibawah new server THE NEW ONE server baru moon bukan itu YG BARU up Iya mon welcome back to:_MLM: udah duluan  ngikut pekora aja NOPE NEW place she forgor? Not this one, on top of the wooden building yes. but the new one NEW RESOUSE SERVER behind ni hotel moona there's a new one tunjukin jalan bro New Resource テレサ benar kak resource server atas rumah kayu this stream just made my day Yg di kosan moon one in the roof yg diatas kos2an New Reosurce bukan yang disitu dekat atas hotel  Coordinate→ 10816 -51 -4778 on top of nether portal on the top of holo house rooftop Up house yang baru, di rumah kayu atas rumah on the share house di atas rumah itu no another server the one with the oak planks yg di atas rumah she is there shes already going new resource  ngakak Noel Snow globe  ROOF TOP DORM HOUSE Diatas hotel は New One yang satunya moon yang satu lagi di atas rumah share house The one on top of the community house 2nd one moona, the one on top of share house tadi ada koornya new one moon ~ yang banyak salju nya on the top of the Holo house masuk gerbang padang pasir MASUKNYA LEWAT HOME STAY yg diatas rumah chat!!!! udh do resource server moon ATAS RUMAH atas share house comunity house 
41:01(99コメント)

wiiiii almost zenloss pekora is it way to the moon? 

dont sleep Utiwi muna koyori turu don't sleep cari darat aowkaowk gabisa tidur ギフト waduh がんばれー sleeping in the sky pekomoon! 4 moons 雑な指示やなw Koyo siapa moon? koyori halo m-chan go to your home moon There's moona in front of moona di resource moon gpp γεια μπορείς Koyoti did moona go to new portal ? shes already go Kyori fly to the moon koyori? fly me to the moon koyo Koyori koyori sleeping pekora zenloss 座標場所に先に向かってるよ it's ok! resource server KOYO peko sleep moona shouldn't we be ok since we are in resource server, Moon? koyori is sleeping to the moon! Flying to the Moon Koyori maybe [ID] Oh tidak 1 player tidur . . . gapapa kan? Fly me to the moon Koyori..:_Youcandoit: good moon every where i go i see moon moona happy!!! Koyori Sleeping koyori i think koyori di server mana LOL 2 moon, 1 rabbit beda server your gonna fall  koyori i think? mooooona chilling ... ok left Salah server moon :_Yes::_Yes::_Yes: ke bulan sleep while flying pekora ngejar zenloss to the moon log out bisa kok half moon [ID] Itu arah ke bulan guys it is PEKO MOON to the Moon gpp gas aja dulu peko biar ga zenloss 50+50=99 4 moons:_Kusa::_Kusa::_Kusa: You are the moon~ ada 3 bulan awokawokawok dek koyo land first lunar moon fly me to the MOONA Moona are you not heading the wrong way? :_Kusa::_Kusa: TO THE MOON malah ke moon(a) Lets go the moon actually landable? moona pulang kampung koyorin waiting :_CoolMoona::_CoolMoona::_Cryrich: 月とウサギ Fly me to the moona fly to the moon:_Doki2: 良いねぇ koyori in the main server right? :_Fork::_Fork::_Fork: she going home Fly moona to the moon~ find a bed 
53:13(95コメント)

Pekora wants to deliver fireworks to you WTF RELOAD, I THOUGHT ITS.... its prenkk 

turu mon lol Let's goooooooo :_Headpat: nice nicee oh amazing pekora is going back to you to bring rockets wait woooo 1 stack buat pulang your rocket ??!?!?! cluuutch lollllll セーフ yeaaa 天才 niceee NICEE dang it, outstanding move as always NICE!!! NICEEEWE ピッタリ NICE FINALLY wkwk chat di prank bikin kaget aja, gw kira udah abis Siap2 pulang jalan kaki :loudly_crying_face: what a clutch near here, she's underground Finally :_CoolMoona::_Yes::_Hehe: dayumm waaaaaaaiiitttt がんばってね nice :_Fan: yeay pekora is coming :_Fan::_Fan::_Fan: di preng moona yey :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: あった :thumbs_up::thumbs_up::thumbs_up: Pekora wants to be Moonas hero and is rushing towards you^^ DAYUMMMM :_Headpat::_Headpat::_Headpat: BAD LAND THAT WAS LUCKY:eyes::eyes: Touch bed moon wkwkw IKZZZZ take care water bruh pas bgt awkwk you... have 1 stack.... Nice mantap but you have bed though??? time to go down the rabbit hole Lets goooooooo luckily hati hati moon nanti turunnnya jauh lets go :_Mkay::_Cupu::_Cupu::_Cupu::_Cupu: CLUTCH RELOAD LMAO holoid ada siapa itu holo ID 1 siapa?, M chan? sasuga NPC Wooowww touch bed fist Moona hati-hati saat turun touch bead moona  Stuck the landing! ntar buat pulang gada ges Nice halo moona sasuga npc moona kirain tinggal 1 stack tadi WKWKWKWKWKWK kayaknya sudah gabung itu server  clutch LEST GO LEST GO LEST GOOOOOOOO [ID] K: Makasih M: Sama2 koyori cuteeee nice:_Fan: itu 1 stk apaan hey bed moona 着いたかな? be careful the hole yeh.. masih 1 stack.. Moona kenapa kamu kelihatan sedih, Coba senyum sedikit hajar warden moon wkwkwkwk Lah masuk holoid :_Doki2::_Kyaa::_Doki2: 
56:46(74コメント)

HEY MOONA Sachou slow down:_Shock::_Shock::_Shock: lepas elytra 

lol HEY MOONA!!!!!!!!!! ho Btw 1 hit 5 hearts ww warden horor moon :face_with_tears_of_joy: hey moona :_Bonk: klo gak ada sensor apalah namanya itu gpp lari つよいからね ぺこちゃん! warden's beam is yabai btw:_Mkay: Hey moona H e y M o o n a hey moona! pray first [ID] Itu masalahnya, aku ninggalin ender chest di . . . ooh sip lah DO NOT wear your Elytra fighting Warden. Put it somewhere SAFE be quiet :_Kusa::_Kusa: Crystal PVP FTW!!! waystation, nice wkwk Fast peko nice Pekomoon berry danjyarasu:_Cupu: she said it bawa ttelor ayam moon bruh SHE SAID THE WORDS BEY MOONA Rocket warden sonic boom penertrate through armor you are so cute Musicny chill bgt :_Kusa: EH 무나 안녕하세요 HEY MOONAA untung ada nice safe peko:_Yes: Warden will receive a 20-mass shock wave Hey Moona what the rabbit doin' classic ohhh nice backup ! no problem Hey moona! you need to careful with sonic boom from warden voice call? now its time for some action Pekora-sachou terlalu semangat btw careful moona warden is hit hard :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: hey moona :loudly_crying_face: shes typing i miss this hey moona Hay moona Ancient City ahead she typing? ww Armor Hey Moona :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: wait she is typing lmao :_Doki2: :_Hehe: she said the thing! pray first Perhaps:folded_hands::folded_hands: waw へい!ムナ! saya mau turu deh hey moona!!! 
57:16(120コメント)

草*2 NPC HEY MOONA 

がんばって('□')ノ Take off your elytra Hey moona!! :_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich::_Cry::_Cry: [ID] P: Hey Moona M: Iya Sachou? omg im shaking sedang mengetik... lasernya tembus armor btw is very danjyarasu Following the rabbit = DANGER :grinning_squinting_face: Hey moona! :_Kusa: let's go :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: :_Love::_Love::_Love: it's been 84 years is this tear in my eyes? dont use netherite set, ut still 2 shot you HEY MUUNA discord.ok?? hey moona be quiet hey Moona Hey Moona pekomoon!! BOSS FIGHT INCOMING hey moona! :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: elytra actually the way to run from warden. but also a risk to lose it :_Cry: hey moona | yes shacou. AH IT HITS MY KOKORO lol Put on eletra so you can fly when warden came Hey Moona:_Cry::_Cry::_Cry: [ID] Kayaknya dia lagi negtik deh finally hey moona from now on need to be quiet Try to talk to her? nomnom discord? voice call? she said the word heyy moona:pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face: :_Kusa::_Kusa::_Kusa: thinking slowly HAHAH hey moona:loudly_crying_face::loudly_crying_face: www poor peko .... pekora is typing... :_Kyaa: ww soro ri wkwkwk aku paham hey muna lmao soro-ri soro-ri discord aja mon biar gak repot OMG PEKOMOONN:_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: it's slowly HEY MOONA~ slowly* wat??? queit lol what is sorori nom nom Hey Moona!! soro-ri?? Ada Moonaaaaa sorori sorori LMAO SLOWLY? the long awaited hey moona lfg sorori wwwwww So funny story, my pants smell like soy sauce. Because I was eating sushi and I accidentally split the soy sauce on my pants :0 be quato sneeke be quiet slowly slowly sneak sorori lol she's asking you to sneak/crouch ww dont need netherite armor warden dmg ignored armor dmg resistance Sorory sorory moona she is brainstorming OKOK discord vc moona be quiet "shift" kwkwkwkw Hey moonaaa kawaii whahaha:_Kyaa: SORORI tunggu mun dia masih ngetik ペコリングリッシュw Monna chill... sorrori ww cute discord mun soro-ri soro-ri sneeke~ you need to always sneak snekee:_Kusa: bring shield i think... sneak lmao seneeeke りかいがはやい sorrori sorrori got it moona kamu harus main jongko hati hati yaaa sneeke moona soro-ri lol :_Fork::_Fork::_Fork: HEY MOONA LETS GOOOO HEY MOONA :red_heart: damn, moona understand sachou like a book LMAO Sneeke time! sorori sorori ww Warden is sensitive to noise. 
58:16(90コメント)

slowly pekomoon is backkkkkkkkk :_Food::_Food::_Food: 

we go sneekey sneekey elite NO noise wkwkkwkw no sorori, dont worori:_Headpat: IKZZZZZ Be Sneak:_Mkay::_Mkay: no need elytra hi moon sneak gaming :smiling_face_with_heart_eyes::smiling_face_with_heart_eyes::smiling_face_with_heart_eyes::smiling_face_with_heart_eyes::smiling_face_with_heart_eyes::smiling_face_with_heart_eyes: sasuga moona mengerti bahasa eng pekora Just play like metal gear CQC You have to walk slowly Be quiet slowly slowly = sneaky slowyly chat bawa wool moona :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: sneaky gaming :_Kyaa: i naver get enough of this Be ready Moona, Usaken is in for a MAJOR battle this time sneaky sneaky moon:_Kusa: Pekora mau ngubah rencana kah tee tee:_Love::_Love: is that mean slowly :snake: lmao thats why its more fun using minecraft chat AAAA this is so cute lol sorori=slowly LMAO my side hurt malah iklan PEKOMOON ARC CONTINUES LET'S GOOOOOOOOOOO!!!!!! sorori= slowly 10K viewer ikz armor doesnt work for warden PEKOMOON! :_Food::_Food: slowly slowly mnom mnom mnom sneak PEKOMOON IS BACKK slowly oooo Bring Shield? exciting :grinning_squinting_face: go sorori to be sneeke Eritora sorori sorori new arc Minecraft  pekomoon Roket nya jgn lupa rocket simpen aja I'm really glad to see the collaboration stream you and pekora again!!!!! pekonglish :face_with_tears_of_joy: BE SNEAKY sneek sneek sori sori FYI warden is a mob u should aboid not fighting. He has more health than ender and wither combined. And hit really hard 暗視 Snake play shield and armor can't block warden's damage SORORI soro ri soro ri kawaii :eyes::eyes::eyes: MOONA AJAK PEKORA KE ID SERVER w+shift??? Wait, Pekora's stream is way behind? pekomoon return Stream pekora lebih slow yah? :_Food: :_Huh::_Huh::_Huh: Moona genius  its been a while vote: zenloss or not zenloss @AlphaLoid S that's the plan:_Axe: YEY PEKO MONAAA pekomoon is forever:blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart: lmao golem golem need wool oh no u didnt bring hoe for destroying shreekers Rocket-nya Moon iron golem Peko English Iron golem  mau summon iron golem kah for Golem 
01:01:18(108コメント)

:_Kusa::_Kusa::_Kusa: cute ASMR 

is that Pekora? wwwwwww :grinning_squinting_face: ga usah sneak moona kalo mau ketemu buto ijo wkwkwk sorori sorori moon shh buto ijo kwkwk iya mirip soro ri cute:_Love: Yabe that one  hati2 kalo buka chest karna berisik asmr sneaky mission indeed sneaky sneaky sneaky ~ Warden = Buto Ijo udah di loot semua ama pekora minggu kemaren kalo gak salah :_Kyaa: you can run on wool cause it absorbs sound gak bawa snowball sama wool? ok. this makes me happy! pekomoon !!! OMG !!! buto ijo lmao :shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face: itu siapa 11k View :_Mkay::_Mkay::_Mkay: [ID] M: Kita kemana nich . . . aku ini lagiu hati2 bet careful you two! sneaky pekolish warden = buto ijo :flushed_face: LMAO ssst ムーナきをつけて! you both gonna die! you're not supose to fight Warden! Imagine this underwater and you'd have atlantis lol sorori~ wkwkkwkw buto ijo Who den?? den is Buto ijo lol ninja moona and pekora Bed touch Sneak 100:_Shock::_Shock::_Shock: sudden ASMR:_Kusa::_Kusa: wow SSSSSSSSTTTTTTTTT :shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face: Buto ijo wwwww alooo moona kamu kamu pekora say :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: むーな かわいい~~ This is an ancient city buanglah sampah pada tempatnya moon Destroy sculk shreker before mining sssssstttt :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: no more loot in this ancient city pekora already raid this became ASMR now Wither fight PTSD :grinning_squinting_face: soro-ri soro-ri kawaii cute moon buto ijo? ko wa sorori sorori sneaky III  :_Hehe: Buto Ijoo!!! Dokoda Omaee!!:face_with_tears_of_joy: [ID] Aku ngikutin dia . . . tp disini keren bgt wkww so-ro-ri :_MLM::_MLM::_MLM: :_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich: Wait is there a delay that is happening ? yes very soro ri :shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face: Pekora fights Golem and Warden. It will also be attacked by TNT. deep dark horor game sororisorori It's all deepslate ムーナがんばれ why sneak you ask? to not active the sensor I have No idea :grinning_squinting_face: wwww You can walk normally on Wool Moona :grinning_face: Buto ijo www BECAREFUL OF ZENLOSS music doesnt fit for the danger  if you make noise, the warden will come loot moon awas sama sensornya かわいい duo criminal berusaha diam :expressionless_face: hayo HARAP TENANG SEDANG ADA UJIAN SO COOL moona is capt. price all along:_Shock: on nyo so cool:_GoodGame: omg ペコムナてぇてぇ Hello! :_Love: USAKEN vs Buto ijo sorori sorori moona nice asmr 
01:02:18(101コメント)

:_Shock::_Shock::_Shock: sorori ogey:_Yes::_Yes: sorori sorori 

shhhh ドキドキ:growing_heart: "she has no idea but she got the spirit" [ID] M: Sachou . . . ini bisa di loot? soro-ri moon soro-ro :_Yes::_Yes: lolol かわいい This reminds me of the mines of Moria :) クワあるといいよ そろーりそろーりww saikyou NPC & war criminal VS who-den yes ムーナ頑張れー! use arrows to bait warden to direction  make some gorem first then lure the who-den loot no 1 moomwalk do it sorori sorori ok.. :zipper_mouth_face::shushing_face: WKWKWKWKW MC is Horror game lol awwww wkwkwkw :_Kusa: lol free loot :_Fan::_Fan::_Fan: :_Fan::_Fan::_Kyaa: :_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich: Selalu ingat sorori sorori kata sachou LMAO moonwalk wkwk :_Kusa::_Fan::_Fan: moon walkk buka stream mereka berdua serasa lagi duet Hee Hee itu knp jalannya pelan pelan? suuuttt moon LOL LMAOOOO HEE HEE :_Huh::_Huh::_Huh: anjay looting number 1 I can see them going ninja mode sneak sneak, then suddenly will scamper out once warden appears :_Fan::_Fan::_Fan::_Cryrich::_Cryrich: :_CoolMoona::_CoolMoona::_CoolMoona::_CoolMoona: ayam merah hitam kuning biru coklat merahhhhhhh wkwkwkwkwk :_Kusa::_Kusa::_Kusa: :_Fan::_Fan::_Fan::_Kusa: WKWKWKWKWK :_Mkay::_Mkay: :_Fan::_Please::_Fan: [ID]Dia saambil moonwalk . . . :_Bonk::_Bonk::_Bonk: MOONA WALK :_CoolMoona::_CoolMoona::_CoolMoona: :_LSL::_LSR: :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: :_Fan::_Fan::_CoolMoona: 11k ikz!! backward moonwalk :_Fan::_Fan: MJ ganbaateee mooonaa :_LSL::_Kusa::_LSR: Moona Jackson wkwkk :_LSL::_Hehe::_LSR: cara cha cha :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face: HEE HEEE oi copyright so cute :_Fan: no!!!!! awww:_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: :grinning_face_with_sweat: ムーナ可愛すぎる wkwk ooh, awas-awas moona moon a walk wkwkwk 10k viewsnya 草 Lol WAKU WAKU "Be vewy, vewy quiet. We're huntin' wardens." :virtualhug: スムースクリミナル助かる SMOOOTH CRIMINAL diamond lol finally pekomoon [ID] P: bisa kok wkwkw use touch silk to remove the shrieker 
01:05:20(130コメント)

草*3 ambil moon itu free wifi I like how she has a totem incase she dies 

gadang moon? ワンピースww silent chat:_Pfft::_Pfft: She still typing:_Kusa: mbak moona :virtualhug: :_Kusa::_Kusa::_Kusa: :_GoodGame::_GoodGame: One peace That's Warden Spawn one piece lmao onepiece ww one peace www pekomoon wkwkwkwk :shushing_face::shushing_face::shushing_face: If you hear Warden's voice, don't move quietly. One piece is here???? be careful with the sensor Can mine the sensors with silk touch and use them for redstone www night vision daijobu ? LMAOOO lol treasure :_Hmm::_Hmm::_Hmm: Spoilers Pekora... how could you harta Karun one piece? What? ONE PIECE One piece lol ONE PIECE ? one peace One Peace hiatus ty.... LOL :_Pfft::_Pfft::_Pfft: one piece LMAO cari loot moon one peace?? discod Huh? ? Treasure:_Kusa: one piece:_Fan::_Fan: laugh tale???? ini di jp server guyss ??? someone who miss this will be sad sensor ancurin dulu mun We are one piece?:_Shock::_Shock::_Shock: maksudnya banyak harta karun lemao one piece ONE PIECE:_Kusa::_Kusa::_Kusa: you not need to sneak if you step in wool oh one piece ada di situ toh WOW [ID] Tempat ini one piece ya laugh tale One piece?? kaizoku o ni ore wa naru WE DID IT GUYS! WE FOUND ONEPIECE! onepeace? one piece?:_Huh::_Huh: dapet spoiler one piece LMAO Luffy? one piece?:_Kusa::_Kusa: Moona mencari harta karun One PIece LMAO Www we found one piece! bjir ada one piece oh mau jadi bajak laut wanpis www One piece indeed looting place maksudnya Lol onepeace lmao GIMUN one piece.. www wat lol wkwk one piece Careful , one behind you ワンピースつうじるのw One Piece:_Kusa::_Kusa: one peace? One peace here!? one piece :_Huh: legit 2022 pekomoon bois :skull: finally one piece end onepeace lmao huh? manga OMG ONEPEACE one piece as in great treasure?:_Kusa: one peace lol Gomu Gomu Nooooooo still wondering what happened to the id server  :_Kusa::_Kusa::_Kusa::_Kyaa: warden area :awesome:Hello What?, One Piece? uwooo silent typing chat block with 4 horns is the dangerous one lol onepiece Satu potong たから こっそりいくぞ!I'll go secretly wkwkwk one piece OnePiece = Harta karun one piece lol ワンピースwwありったけのー! ONE PIECE LOL one piece?? ぺこーらが申し訳ないぺこ お宝 one peace:_Kusa::_Kusa: one piece finaly someone found it!!!! lol ONE PIECE:_Youcandoit::_Youcandoit::_Youcandoit::_Youcandoit: one piece:_Kusa::_Kusa: ngecolab dadakan AKWKKWKWKW wanpis PEKOMOON:_Doki2::_Doki2::_Doki2: 
01:05:50(104コメント)

must be laugh tale then lmao one piece dong lol 

one piece = treasure loot Moona wwww :_Kusa::_Kusa::_Kusa: baru sadar sorori tuh slowly :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: one piece? one piece kali treasure = one peace omg i don't expect pekomoon happen this fast one peace wwww awas-awas ya, Moona:shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face: bruh lmao LOL one piece huh? ONE PIECE TETETETETEE wanpis lol Pillage and Plunder mau gebuk warden moon treasure wkwkwk awas jebakan mun ?? 草 she already loot everything One Piece = banyak harta 'One Peace' :grinning_squinting_face:  One piece (treasure) is sleeping in this place. :_Huh::_Huh: laugh tale???? one piece onepeace date peko moona WANPISUU :_Hmm::_Hmm::_Hmm::_Hmm: lmao ATAKENO :pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag: lmao wan pis yg summon warden, itu shrieker. Ancurin shriekernya dlu mona One piece:_Kusa: jiwa kuli did she found one piece? wut Hi!!!!! treasure? Onepiece wkwk run moon OMG onepiece finally found お宝 she already looted it tho lmaoo WOAH KITA AKHIRNYA MENEMUKAN ONEPIECE ur bgm its soooo relaxing >.< onepiece is treasure My heart.... Takara !! wait what? she doesnt know what looting means, tell her take items or smt :grinning_squinting_face: one piece.? laugh tale??:_Huh::_Huh: :_Kusa: ごめんねムーナ This place is FULL of TREASURES this is One Piece:_CoolMoona: :_Kyaa::_Kyaa::_Doki2::_Doki2: One Piece:_Cupu::_Cupu::_Cupu: use wool Pekora English dont trigger it :yougotthis::yougotthis::yougotthis: One section? pake hoe fight warden They wanna be pirate king? laugh tale She says the TREASURE is here :grinning_face:  one peace 草 use hoe moona So this is One Piece huh AWKOAWKOAKWOK  pekora found one piece HARTA KARUN wwww break block = noise harta karun kali? moonwalk Pekora and Moona is Pirate Kings now:_Shock::_Shock::_Shock: wanpis No U DONT @Luminatrix FanFiction don't worry, they don't really stop the PON in hololive you can take it One piece:_Cry:? :two_hearts::two_hearts: onepeace = treasure luffy one peace  hi this server jp right ? jadi raja bajak laut wkwk Konbanwa moona ONE PIECE : TREASURE HEY MOONAAAA NADA PEKORAA AVV oh nyoo, can we loot without making noise? :red_heart::red_heart::red_heart: Hi moon  
01:06:51(96コメント)

USA D. PEKORA and Moona D. Hoshinova, in Laught Tale VS Magallan Warden i think she wants you to explore  sneak jump is ok 

kusa Usaken found one piece before luffy does lmao Lol usa d pekora akhirnya tamat juga freedom lol moona is freee now freedom! FREEDOOM! Usa D. Pekora, Moona D. Hoshinova Pekora's purpose today seems to be to defeat Warden. lol freedom FREEDOMMM now you're free, Moon:_Kusa: freedom kwkwkw lol pekora wwwwww freedom :grinning_squinting_face: One Piece!? wwww pekora mau berburu warden itu MOOON go moona freedom wkwkwk :_Kusa::_Kusa: lmao LOL What? Usa D Pekora cute moona~~~ FREEDOM Pekora tidak mengerti "loot" ya w freedom!! aseek freedom :_CoolMoona: Sneeke : 100 the sensor yes lol, This is so CUTE :blue_heart::purple_heart: finally Moona got her freedom FINALLY FREEDOM UOHHHHHH:loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: find the warden! (its not risu btw) Lol freedom moon That’s sensor. cant wait for luffy to fight warden WARDEN Hi Moona :purple_heart: Yes, as redstone material BY ONE SINI KLO BERANI WARDEN shrieker :_Kusa::_Kusa::_Kusa: One Piece resmi ditemukan [ID] M: Bisa diambil ya Usa D. Pekora:_Youcandoit::_Youcandoit::_Youcandoit: freedom wkwkwk she's releasing you awas jumpscare Mun pekora D. usada nice moona Use Hoe for faster mining LoL GO GO GO! 草 Your left moons there is one Freedom freedom :_Kusa::_Kusa::_Kusa: nice what FINALLY free wifi Pekora's English is pretty Elite Freedoommm wireless redstone lesgooooo!:_Youcandoit: FREEDOOOOOOOOOOOM use hoe ぺこちゃんの英語ww tiga kali tonjok mati mungkin di jadiin tumbal nih pekora is saying it's ok for u to look around freely while she prepare for battler Goo moona freedoom :face_with_tears_of_joy: Freedom Moona Freedomm LMAO wiggle wiggle freedooomm New Redstone material pecoglish is difficult eren : yes freedom [ID] Jadi aku bisa loot ini . . . Usa D. Pekora MOONA D NOVA harus hoe silk toch kalo mau ambil lmaoooo warden doko? careful FREEEEEEEEDOOOOOOOOOOOM なにいまのw HI MOONA 
01:10:54(126コメント)

草*2 Kok serem wkwkwkw  yabeyabe 

yg kayak rumput laut itu sensornya, yg kyk ad tulangnya itu pemanggil warden LOL lmao destroy that shreelomg looking thing to stop summoning the warden yabe DENJERASIU YABEEEE mooncraft really is a horror game denjeryasu yabe banget YABEEEEE:_Shock::_Shock::_Shock: RUN YABE YABE YABE Denjeyrasu oh no にげてーww minecraft is horror YABE yabe jajaja yabeyabeyabe [ID] M: Sachou? P: GAWATGAWATGAWAT this is what i've been waiting for! ini server apa moon :_Kusa::_Kusa::_Kusa: :_Shock::_Shock::_Shock: やべ look around behind you!  YABEEE:_Cupu::_Cupu::_Cupu::_Cupu: wkwkwk objective: survival run!!!!!!! danjarasu! indeed! Prepare your coordinate  hide moon :_Shock::_Shock: :_Cry: run! Denjyrasu:_Love: yabee  next out go to high place :_Mkay: yabe na:_Shock: the foot step Lmao WARDEEEN who deen [ID] P: WARDEN DISINI yabeeeeeeeeeeeee 2 hit moon Yabe LMAO HEY MOONA yabee:_Shock::_Shock::_Shock: wkwkwkwk jantung aman lahh ya who-den WHODEEEEN Yabee Finally "Danjyarasu" Bikin Tembok aja Moona Buat NgeBlock warden incoming peko vs warden ya be ya be PEKOMOON pekomoon the heist YABEEE yabe, horror yanke Who-den you are the most dangerous here peko warden ga kita make 21 block tower summonernya bisa di looting tau moon worden goodbye life kalo kayak gini mah:_hello: awas moon yabe somewhere that is whoden who den? :_Cupu::_Cupu::_Cupu: Pekora sachou back deg degan gk sih gess pekomoon whoden here whoden!!! :purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart: :_Shock:aaAAaahhh WO-DAN kananmu i tought this supposed to be chill??? yabe desuwa GANBARE PEKOMOON!!!! wkwk danger who den lol Minecraft is a horror game :grinning_squinting_face:  warden is spawned be careful tinggal jauhin aja biar despawn who-den ???? wkwkwkw lol lol cute who-den You need wool Moona who den bukan warden wkwkwkwkwkkw behind you don't run, juat sneak away who-den very dyanjarasu d kanan pas moona ngambil who den F3 kalo mau matii yabe chilling but challange the warden hi she is so scard [ID] P: Ayo sini who-den OK who den:_Mkay: danyaberous di bawah? whoden lmao YABE!!! 2 hit tewas moon wadoh.. chill sekali ya 
01:15:25(140コメント)

they should team up with shiraken to take them down ASMR wwww take your items by sneak 

No zenloss please it's close to you moon horor game ini wait for they despawned LMAO tenang moona heart beat asmr www Two-den:_Mkay: pekomoon can do it:_Fan: quiet became Horror game 2 who-den..:_Shock: Horror game 2体目:_Kusa::_Kusa::_Kusa: hi 2 VS 2:_Cupu::_Cupu::_Cupu: take em pekora tadi ngalihkan perhatian moon pake panah kamu malah hit wardennya wkwkwk zenloss chilling :thinking_face: go take your item moon Don't shoot Warden directly, Shoot / make a sound to a place where you want Warden to Go to :weary_cat: Horror GAME back back back SEMANGAT yabe behind ww your stuff is nearby i think oh noo:_Shock: maju moon damn Did Moona Ojou-sama died?:_Huh::_Huh::_Huh: item first monkaGIGA R U N it can't hear you near lava I think is this horror game? damn horror MC is horror game :slightly_smiling_face: warden on the left careful Ada 2 HE CANT SEE Slowly... oh the items pickup to reset timer Just take elytra and run around with it and take your items minecraft gear solid where is your item tho? yabe 2 ummm dokidoki whoden 2 yabe rip chilling  horror game:_Shock::_Shock::_Shock: i think moona saw pekora shot a bow and thought she attacked warden no time  cari item mu dulu moon wkwk GO FOR YOUR LOOT jgn panik Mangat moon zenloss mah ini:_Cry::_Cry::_Cry: MALEM MOMMY Horror game ? pelan pelan moon menegangkan warden is blind IIRC, it detect using sound ga pasang golem? THIS IS TOO SCARY OMGGG deket lava moon minecraft is horror game yes don't move and wait run moona run dont run moona  VERY CHILLING  pekora distracting the warden rn, goo belok kanan itemmu GAme Horror moon?? 2 vs 2 :face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: PEKOMOON: ZENLOSS ARC :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: halo bang minecraft rasa game horror game horror ini mah :face_with_tears_of_joy: :_Food::_Food: まずアイテムいきたい build up lol Where your items?:_Huh::_Huh::_Huh: run ambil item terus kabur ke base dulu mc horror shachou Serasa maen game horor minecraft jdi genre Horor pick your item first you can take it as long you don't make a noises these sounds are so scary lol see that block with white tooth like that can spawn any block that you see so long as you kill close to it You don't habe time for hesitating because there's 2 players, they spawned two wardens?:_Cryrich: wkwkwkw peko di kejar hahaha there she goes monaaaa wait a lil bit lari" aja moon wew warden? its nearby i think oh no:_Cupu: just sneek don't run u can get it itu depan i think moona item save with sacho? ambil item nya tuh 1 udh balik oh no pekoraaaaaaa [ID] M: Sachou tadi kamu ambil itemku? Horror game confirmed all lost Thier 2 warden lmao is she screamed? shacou nge distraxt OOF be carefull moon dont run take item slowly and run to entrance, it will leave after awhile pake efek strength 255 aja butuh 5x++ pukul wkwkwk dekat batu tangga taei baru aja lewat itu no she dont moona 2 laser ko netherite armor pelan pelan ambil item mu dlu moon VERY DANGER Zen Loss get your stuff NOW while peko distracts lmao noo Mitsubishi semakin di depan Run he can smell you 
01:16:25(138コメント)

di kiri [ID] Itemnku mana? wait, the item is gone? 

Gogogogo ikz!!!!! as long you dont,n make any sound thats ok she got them jongkok moona wardens have 250 hearts, you're in trouble near lava rip peko zenloss '-') 2 warden so warden is trex Sanchou having a good time with warden Cute she has your uitems lol dibawa shachou keknya just accept your fate moona GO GO GO Pekora bait they  Mom can you pick me up? im scared.:_Cupu::_Cupu::_Cupu: she take it OH SHEET, THIS IS MORE SCARY THAN HORROR GAME deket² lava tadi kan pekora sebelah tadi cuma gelap gakeliatan wkwk Di kiri oh no she got some pekora ambil item nya sebagian on your left NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PEKORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 今ならいける! rip left  left oh no pekoraaaa YABE pekora took some of them ah peko almost dead lol Moon you can either run of Buildup because warden can smell Players that's how they Follow you she got ur items ohh no itemmmm zenloss nooo pekora dekat batu tanggq pekora ... Behind ohhh...  minecraft game horror OOF Lmao leftt kiri LMAO SHACHOU  I HOPE I HAVE MINECRAFT!!:( ohno oh no peko:_Cry::_Cry::_Cry: RUUUN hancurin blok nya biar warden gak mucul lagi oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Up there somewhere belakang man this is horror sebalh mu tadi [ID] Oh tidak, dia mati juga? ambil itemnya moon nooooo Oh no! your item is gone at this point :_Cry:udah dispawn itemnya pekora has the iten She got あったよ diambil pekoraa kanan mu :_Shock: NOOOOO peko, she bring who-den to you LMAO www behind you YEAH ABOUT THAT :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: HAHAHAH bhind item left? LEFT max your brightness guys so you can see it the scariest MC update:_Mkay: kiri? oh nyoo moona your items were rght there RIP items nyooooo ohh boii LOL ehhh semua server holo udh update ke 1.19? left of lava ONOOO sebelahmu :_Shock::_Shock::_Shock::_Shock: Oof peko MOON GEAR SOLID press f3 to show hitboxes Moona RIP 3 Diatas Moon OH NOO oh nooo Oh noo sachou die pain peko Say Hi to it Moona left:_Shock: oh noooooooo she got your item Sachou shinda:_Cupu::_Cupu::_Cupu: :virtualhug: OH NYOO well now she doesn't nooooooooo left your item mooon :_Cry::_Cry::_Cry: jongkok gk bakalan ketahuan kok jgn make potion dulu diem d tempat 草 f :_Mkay: Niceeeee Warden can smell you don't go near :_Mkay::_Mkay: mati juga ww Oh no NOOOOO BIKIN BLOK PELINDUNG EMANG GA BISA YA? nice zenlost wkwkwkw deket bed banyak potin tdi あ lmao WOHHHH really scary  
01:16:55(158コメント)

YESSSS lets gooooo she got your item and .... 

rip so darkk:_Shock::_Shock: finally pekora dead untung potion nyalaaa duarrrrr  nice, item nice ohno don't, Move moona pekora grabbed some nicee RI your gear is on Pekora YABE !!!! pekora grab some of the items Pain peko  dah diambil pekora setengah rip pekora nice!!!!!! 3 wardens!!!! Nice YEAHHHH minum potionnya depan mu moon:_Cry::_Cry::_Cry: 3 warden GO HOMEE Yabe OOOHH go back LOL double zenloss :_Cry::_Cry::_Cry: Pekora ada ambil beberapa RIP :virtualhug::virtualhug::virtualhug: NOOO pekora got some of your item  Pekora also died. pain peko yeahhhh Item pekora get yes potion dlu shacho get YABE shachou pick some Sachou Sudah Ambil Separo F DONT DRINK THE POTION, IT WILL DETECT YOU minum darkness potion segera Pekora got some of them Pain Peko oh nyo :_Cry: udh diambil shachou sebagian some on pekora Pekora picked up some no night vision potion? ugh pekora get your ithink looking around sudah diambil peko Oh pekora grabed some of ur items  pekora ambil sebagian ぺこーーー! di atas ada lagi PEKORA took some of them ぺこらがひろってる・・・ D bawa Shacou Sebagian f moona aku syg kamu where armor?? pekora death pekora got some of them minum dulu ..is it? :_Hehe: Sasuga NPC di pegang pekora moon diambil setengah udah di ambio sebagian pekora ambil setengah moon she grabbed some of your items, and died in a hole no your item in up sachou get some of them she picked up some di ambil pekora tadi  rip peko Half with Pekora NICEE Item mu ada di pekoraa moon wkwkwk fly away IF posible item get pekora RIP Pekora took them Pekora grabbed some item :_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich: Warden can smell you 3 warden moon minum pot nya gg sneaky sneaky shachou take the half yup shacho pick some of them そこから逃げろ pekora got the rest PEKORA TOOK SOME OF THE ITEMS Shachou got some of your items ITS COMIIING:skull::skull::skull: keambil pekora tadi pekora grab halft of it you need wool moon Can shoot away from yourself to distract it like peko did some of them are on shachou and she died udah diambil pekora sebagian dah di bawa pekora drink the potion ZENLOSS  ke pekora moon RI0 pekora mokad wkkw potion drink diambil pekora pekora item? Maybe Pekora Grab Some Pekora GET UR ITEM BUT SHE DIE>> runnnnnn pakai potionnya minum potion it looks bad, good luck girls  RIP PEKORA deket air tadi ada moon alo muna that's pekora's item? drink POT Rip Pekora got some of your items pekora took half of it Pekora Ambil Sebagian Moon potion minum kmn lagi? pekora take some of your items pekora got them pekora deth Pekora got your item pake potionnya moona udh sama pekora itemnya Pekora ran over and picked some!! QAQ! No armour? back bukan,punyamu kan di Anjatan tadi LMAOOOOO pekora get some your item diambil pekora moon 
01:20:57(115コメント)

pekora YOLO KELINCI BARBAR wkwk 

:_Kusa::_Kusa::_Kusa: he summon another one YABE nah looo lol yabe :_Kusa: oh no.. it's the end of the world you have an interesting idea of "Chilling" Blok warna putih kah wkwk looool itu instant heal potion gengs bukan night vision  Sasuga war criminal yolo Clip This New ARK GUYS oh nyo dikejar dong wkwkwk Now 3 Oh no, 2 wardens, FF SSSSSTTTTTHHHHH ITS 3 NOW:_Huh::_Huh: Udah ada 5 musuh, masih ngelooting block juga SHHHH chat siapa yg hadir gara gara pekomoon :index_pointing_up::index_pointing_up::index_pointing_up: ムーナちゃんがんばれ~ dont runnnnnnnnn pekorun On your right lmao yabe 4:_Mkay::_Mkay: Ya be! she's running all over the place Brave moon this is stranger things and another one  Jangan dideketin moon.. Dia bisa nyium YOLO spawn again HIDUP SEPERTI LARRY peko just yolo wkwkwk jangan deketin :_Kusa::_Kusa: what 4 warden? its already 4 warden??? :_Mkay::_Mkay::_Mkay: aku rasa kau harus buat tempat sembunyi dlu yg di penuhi lava agar dia gak mendekatimu Yoolooo just think of this as Outlast:rolling_on_the_floor_laughing: hahaha punten HOROR GAME LOL :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: omg sacho lmao LOL :_Cry::_Cry::_Cry: 4?? ko nge lagh y lmaooo gimana cara kamu keluar moona sasuga madness Pekora ムーナ いっかいでたほうが pekora awake another one LOL Noooooooooo sachou yoloo ムーナがんばれ… Need a heart monitor lol 4 wardennnn omg:face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: thats.. pekora for you i guess:_Kusa::_Kusa: RIP :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: Sachooi tasketeee just run you wont lose nothinglol ok somehow i find this cute just dont walk chill moon chill:_Hehe: its not you mun its pekora that making sound literally chill streamnya Usaken  omelin moona LMAO freaking 4 ?!?! こわい Doki doki:_Doki2: this has to be a festival Event, or at least it should be Why you running? lol  4 wardens now? this is not chilling, this is horror lmao chad sachou oh no There goes the chilling stream lol 5 WARDEN OMG she need to get her item llol "chilling" chill, they're blind, just don't make noise Bisa ga sih bunuhnya pake TNT :_Kusa::_Kusa::_Headpat: Nooo.. yabeee :yougotthis::yougotthis: f 社長自由すぎるw [ID] Sachou dibelakangmu wkwkwkwk shachou nyerah wkwk text it pake iron golem aja mon 4 HOLY wkwkkw she is chaos wkwkwk :_Mkay: 4 Warden OMEDETOU Tadi pekora matinya di gua yg dideketnya ada fosil kayaknya すれ違いw 
01:21:57(91コメント)

草*2 5!? sachoo 

Sudden memories of Fatal Frame 2 THIS IS WAR Nice 4 warden mata batin moon Koyori's at the Deep Dark too haha Here comes the meme: Why are you running? WHY ARE YOU RUNNING? I think she became overconfident with the ender pearls in hand five? we're DONEN 4 Who den Omedetou:_Cupu::_Cupu::_Cupu::_Cupu: LEMAO itu night vision nya kan masih ada pakek aja Hahahaaahhaah TOO SCAAARY pekora yolo wkwkw LOL eh kaget OMG LMAO KAGET Destroy the receiver I guess kaget wkwkwk lol lagi nyari item www :_Shock::_Shock::_Shock::_Shock: :_Kusa::_Kusa::_Kusa: KAGETT] :_Kusa::_Kusa::_Kusa: :_Kyaa::_Kyaa: lmao :_Shock::_Shock::_Shock: golem strat is better You need to clear all the shrieker would be nice to have swift sneak boots jumpscared kaget:_Shock::_Shock::_Shock: lmao what KAget:_Cupu::_Cupu: THAT CROUCH FAST bye have a great time - pekora probably :_Doki2::_Doki2::_Doki2: they have a beam, thats hole is useless hide on wool - they can't hear you on wool speed sachou jumpscare make end crystal next time gelap wkwk kaget jumpscare lmfao :_Huh::_Huh: pekor alg nyari item makanya buru buru this 4, how to do lol pekoranya glowing wkwkwk Kok jadi horor sama sama bugil 4 who den??!!! Kaget wkwkwk peko lari dong wkwk masang torch aman ga moona? "chilling" she has swift sneak on SHACHOU NOT SNEAKY Pekomoon ngespawan 4 warden ga tuh greget kali emg duo kelinci bulan mengKAGET jumpscare:_Kusa::_Kusa::_Kusa: she use enchanted boots maan too scary 5:_hello: kaget njir I literally jumped awas peko jumpscare :loudly_crying_face::loudly_crying_face: this is getting out of hand:_Drink: しゃちょー! Peko: F it... time to YOLO... Jumpscared sepi kaget wei kaget ww Hic where-done what kind of horror game it is zen lost confirmed o sh*t, not good:_Cry: kaget wkww there is sachouu moona i can't see anything :_Kusa: 
01:22:58(129コメント)

"Chilling Stream" Warden can smell you itu udah ada item 

it's really freakin dark why so dark?? TIDAK AKU BUTA! AKU TIDAK BISA MENDENGARMU! wkwkwkwkwkwkwkwk rip items can you please turn off the dark effect? thank you! むーなのあいてむは? hancurin spawnernya mun zenloss lol chilling horror stream  master minecraft jp sama id dibikin mainan sama warden awkkwkw horor game di deket moona 5 block ada wardenny aku ganteng zenloss warden can inflict darkness nearby zenlos mona  ambil aj dlu night vision nya This is truly CHILLING content lol this is pur future , fellow simps pekora zenloss lmao  zenlosspeko the items are gone potion peko zenlos drink potion she lose MENDING PULANG AJA MOON BIKIN BUNKER:face_with_tears_of_joy: all item gone item zenloss lmaooo gone items despawned  wow i can see my face on my phone retreat  :_Cry: item are gone all lost all is gone zenlost torch! WHY IS SO DARK ??? Moona bad news item already despawn Moon u know how to handle Warden right?? Blin!くらいよぉ yeah torches won't work nabrak tembok itu www zenloss!! rip zenloss pekora lost an item zen loss.. :_Cry::_Cry::_Cry: 全ロス warden trapped in lava  items lost zenlosss :_Kusa::_Kusa::_Kusa: dont place torch, it make noise item lose noooo nice footage there moona ZENLOSS Zenlosss [ID] Aku sudah pake torch, ga berguna . . . disini gelap dan aku akan dc gelap Moona u need new enchant You have darkness effect, torch and night potion will not help Pekomoon : Zenloss episode pekora zenloss not so chill after all YOLOPEKO:_Cryrich: pecora lost your items it's too deep dark :_Hehe::_Hehe::_Hehe: so dark like DC universe zenloss sorry Meanwhile Pekora: Pain Peko very chill stream w that torch in hand only with OptiFine setting brightness? 全ロスです^^l Pekora got zenloss lol Pekora's items all gone, oh no lol best chiling stream Minecraft item lost Pekora confirmed zenloss Pekora lost her iron to build GOLEM armies :loudly_crying_face:  f item despawned zenloss, confirmed sama Pekora zenlose pekroa zenlos super power looks like zen loss pekora zenlos hahahah welp it's zenloss moon pekora item already gone too item nya udah ilang : rip item PEKO ZENLOSS torch won't light up the dark effect did you installed Optifine? have turn on Dynamic lights? Chilling stream :_Food::_Food: zenloss wwww :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: how about call with pekora? item lsot ZenLoss item pekora dh gaada w zenloss :sad_but_relieved_face: is this how rabbit's hole looks like? pekora malah looting block 全ロスぺこー demn this is a super scary update all item is lost peko zenloss RIP items  make the light level go up shacho&moona items all lost allLost damn the warden is no joke gg Zenloss zenloss..... Moona daijoubu? game horror pain Moona 
01:25:29(132コメント)

ok*3 OK*2 Bisa trap Warden pake Nether Portal yg Besar 

:_Kusa::_Kusa::_Kusa: isn't this too dark? still got blind? :_Shock::_Shock::_Shock: imagination:_Kusa: Imagination:rainbow::rainbow: imagination powah!! IMAGINATION lol use imagination lol mata batin wkwk it's dark Imagination ikz imaaaaaaaagination :rainbow: time to halu huh coba taruh torch okay lol GOLEM ARMY ?? saving private moona halu time ikz Moona Tactical Retreat imagination :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: Imagination time~ wkwk imagination :rainbow: if you can't see Warden. Warden can't see you also LMAO! まっくらくらぁ Imagination :rainbow::rainbow::rainbow: :_Shock::_Shock::_Shock::_Shock: :rainbow: ogey:_Mkay: ok:_Cry::_Cry::_Cry: share horror story Imagination :rainbow: :_Kusa::_Kusa: go left :_Hehe::_Hehe::_Hehe: :elbowcough::elbowcough::elbowcough: moon pick me up I'm scared:_Cry::_Cry::_Cry: too dark, like my future moona, pecpra lost your items :_Kusa: :_Kusa:  imagination :_Hehe: I---MA---GI---NA---TION--- :_Kusa: imaginary night vision Pakai mata batin wkwkwk untung bukan id mon zenlossnya wkwkwk www noooo :rainbow:IMAJINASI:rainbow: pake night vision dulu aja moon Imagine a world where minecraft isn't a horror game 瞑想タイム・・・ insting mun IMAGINING WARDEN? HELL NA IMAGINATION :rainbow: you mean using halu skill? Oooke We chilling in terror I see This is true horror game experience JK pain Imajinasi ムーナ、BED GO!!!!!! malem moon operation tango letsgooo ..its not called "strongest boss" for nothing...:_Mkay: halu ski I CAN'T SEE, I'M LEGALLY BLIND "Chilling" so dark :_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich: ngak hilang-hilang kah itu? blackout gem horor berkedok survival pekora come to u, stay there Mata batin kecil bat ui nya "Chilling" stream  こんばんは 配信初見です sorry ムーナ turn on hit box moona pekomoon di keroyok sirkel LMAO You can move moona PLAN B: RETREAT IMAJINASI :_Axe::_Axe::_Axe: time for halu okeiii behind you I M A G I N A T I O N  I M A J I N A S I:rainbow: imajinasi Saving private moona o7 Moona in Onsen:_Doki2::_Doki2::_Doki2: imajinasi :rainbow: Dark ぺこちゃん何やってるんだwww lol moona still chilling in the dark Imagination Imagination:rainbow: what we need is only imagination :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow: U need Back up A little bit from the warden moona :_Mkay:okay oh yeah turn of the dark setting what do you mean help Peko? Moona can't even see now lets chill 【JP]ありがとうムーナ!  Terima kasih Mu Terima kasih Moona! sayur-mayur!  merangkak aja moon... u know how ti handles Warden? using halugination pekora si coming :_Please::_Please::_Please::_Please: oh nyoooo Imajinasi:_Pfft::_Pfft::_Pfft: Imagine wardens is a pretty girl:_Hehe: maybe max brightness setting ?? imagination:rainbow: halu time the power of hali horor bener ini game wkwkwkw omg guys this stream really chill tunggu 1 menit aja dia bakal ilang klo ga ada suara 
01:28:01(139コメント)

f3ーb is this a horror game? TRY TORCH 

PPPP It can smell youuu She wants you to use Night Vision Potion:_CoolMoona: Its not a green screen its black screen Milk can help remove the blindness I think 真っ暗! aku telat kah? adjust brightness level? see your iventory jangan pegang itemnya/block warden LMAOO cuba panah arah lain itu nigt potion pake mon I couldn't run, but I ran, so I lost everything LOG OUT ada night vision Stealthy Moona - Blind edition in fact, do NOT stop walking  wardennya lagi ngewangy wangy moona Quite ppace PAKAI OBOR NYA MOON LEMAO very very denjyarasu itu bukannya punya potion? pakai obot gpp ぺこらのアイテム落ちてない? Brightness adjustment to maximum use your potion moon try to go away moona, trap them in 2 block deep hole Fear so delicious! right side :_Kusa: HAX ON LOL whoaaaaaaaaaa wkwkwk lol :_Kusa::_Kusa::_Kusa: like gravity oh the hax he can sniff u moon:_Hehe: lmao put torch everywhere naikkan kecerahannya moon wwwww :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :_Shock: Ngecheat wkwkwk oh… can't turn the screen brighter? WARDEN NYA MAU NGAJAK KENALAN:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: IT KNOWS Warden sniffs LMAO what a great idea! [ID] Seengaknya aku bisa lihat dimana dia RUNNN cheat stare at the warden to remove darkness  マイクラホラーwww nice 真っ暗すぎる… 5head AAAAA gila gelap banget wkwkwk curang haahha ngecheat awokaowkaowka NICE Pake haki moon cheat :face_with_tears_of_joy: かしこいw horror CHEATING LEL Minecraft gelap"an mode nice triiick MOONA DIEM AJJ, JGN GERAK. NANTI JUGA TURUN KE TANAH KLO G ADA PERGERAKAN this is herror omg hackkk thats terrifying big brain Wait BGM Gone scary :grinning_squinting_face:  HAHAH hohoho HAX they can smell you HORROR GAME! KABUR MOONA lmao wkwkwkk curang 怖すぎw beeg brain use water smart genius:_Kusa: hacker moona cheat time LMAO hayoo coba lempar yg kotak yg kamu bawa moon hackermoon lol Njir serem like a high tide :_Kusa::_Kusa: damn i think ASMR 天才! HACKS ON thats hacking lmaoo Be careful, Moona! IH WALL HACK :brain: :_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich: 「JP]Anda tidak bisa menang tanpa wol. kalo gak pake wool masih kekejar lol esp hax lmao Ahhhhhhhhhhhhhhh かしこい Cheat? nice idea Moona is smort 久しぶりのぺこムナですごく嬉しい DIEM AJA MOONA increase your brightness moona apa itu hahahah lol :_Kusa: YABEE smell Lmao wah curang no follow me ok :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face: がんばれむーな ngecheat wkwwk ww why are you running? why are you running? 
01:30:01(139コメント)

草*2 NT*2 f*2 

lol hahaha こっわw yabe is this outlast streammm ?????? horror banget woe awkoawko wkwkwkwk pekora nya pergi jadiin moona tumbal wkwkwkwkwk OMG so intense dang ホラゲや ホラゲやんw Go back moona place block and run omg :_Kusa::_Kusa::_Kusa: LOL YABE HORROR WKKW oh no you should`ve gotten snowballs outside Moona Wheres pekora njirrr jadi game horror bneran dong LMAOO Yabe:_Mkay::_Mkay: WELL HELLO THERE thsis is like movie noooo Moona playing DBD right now ahhhh LMAO Malah maen game horror :rolling_on_the_floor_laughing: horror woyyyyy lmaooo LMFAOOOOOOOOOOO Pekora seems wants to let you wait lmao oh maannn ああ! YABE:_Shock::_Shock::_Shock: peko lagi ambil potion yab kagett F NOOOO HOROR wkwk nooooo seriously thats CHILING stream?? war-den : *sniff sniff sniff  ah.... あっ :_Cry::_Cry::_Cry: nooooooooo chilling bngt set your darkness to 0% in settings ouch :loudly_crying_face: :_Kusa: jumpscare :_Shock:  horror game :_Shock::_Shock::_Shock: pain IH NOOOO oof :_Mkay::_Mkay::_Mkay: Jadi horror game beneran:_Shock: o7 rip JESUS jadi horror game :v RIP ohnyooo welp.... at least we got back GG MC is always Horror Game JUMPSCARE I knew it oh noes lemao lose nothing that was too intense :_Cry::_Cry:again wkwkwk :_GoodGame::_GoodGame: Nooooooooo ender pearl moon :_Cry: :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: Sachou Left:_Cry::_Cry::_Cry: okaeri rip gg oh rip kaget game horor RIP MOONA jumpscare lol so close! Malah jadi horror game Yabe やばい chill 悲鳴助かる -5 desk hp Its become a horro game Don’t mind  buat lobang 1 blok terus masuk kedalam, nanti serang warden dari dalam it's ok moona :_Cry::_Cry: chill stream anyway Nooooo Rip TNT him This is NOT chill at all もうマイクラ開けないよ… gg :_Shock::_Shock::_Shock:kaget www mom pick me up, its scary:loudly_crying_face::loudly_crying_face: moonaaa :_Headpat::_Headpat::_Headpat: horor game nooo armor Horrifying  Azab chiter:_Cry: gmw diem sih :_Kusa::_Kusa: desk -100 HP wah warden need to nerf badly Noooooo 
01:33:33(93コメント)

Items at 10815 / -4782 no don't go back Wool for Souud Proof 

pekora used it pekora come back item tadi d bawah Smell and sound クレイジーラビット TIME TO DESTROY EVERYTHING :backhand_index_pointing_right::collision::collision: Wangy wangy Tuh maksud nya mencium dan mendengar acquire irons... come back with golems to fight smely (ear) maybe peko farming wool lol patch sekarang farm totem moona sangat berguna diikutin karna megang baloknya warden lost semua kusa enderpears? pearl buat tele kalo dikejar wkwkkwkw LOL Lmao hai peko chan LMAO hallo moon aku baru datang bawa snow ball untuk distract warden :_Kusa::_Kusa::_Kusa: lah ah PECO… おまたせ youkoso lol pekora Hi Peko [ID] P: maaf menunggu bruhh KUSA moon mana moona mana pekora moona soooooooooooooo cute Lol coba bawa iron golem muun hey ぺこらぁ there a lot totem in blue chest moona farted wkwkwk LOL:_Kusa::_Kusa::_Kusa: use egg and peral properly can help you i think hey:_Hehe::_Hehe: hey moona lfmao lol pekora died LAH?? ? doesnt matter what armour you have warden kills u in 2-3 hits きた pekorA! :_Mkay::_Kusa: hey die again :_RTA::_RTA::_RTA::_RTA: use irom golem it's good..... hello there:_Kusa::_Kusa: gk usah pake armor dh. Yolo Smell + Sound = Fart??? malam bunda moona what?? pekora no eeq www no need armor warden dmg ignored armor dmg resistance Pekora is out getting wool now Someone just said that the items at 10815 -4782 moon  lawan warden ga usah pk armor soalnya ignor armor atk nya warden lahhh??? O  MA TA SE !!!!!! :_Noo:Masuk ancient city baca tutorial:_Yes:Masuk ancient city ga baca tutorial zenloss Koyori summoned warden お!? No need to bring armor, since warden is too strong for any amor its not pekora Armor does nothing btw against warden, bring wools:_Yes: hey:_Mkay: :_Kusa: pekomoon :smiling_face_with_sunglasses: teleport wkwkw Peko stream IS SO DELAYED BRUH lemao Hey rabbit's smell 全ての装備を失ったか?ぺこら ender pearl is probably useful in this kind of situation 
01:40:10(77コメント)

Kill [ID] M: Mungkin ngeloot saja? Terus kalahkannya nanti? Honda beat:_Hehe::_Bonk: 

BEAT revenge pekomoon back! yeeeaahhh!! now kiss BEAT let's beat up :flexed_biceps: You cannot beat it hee liat liat liat2 pekora mau beat mon jalan2 :_Huh: kusa  scouting loot udah di ambil pekora semua moon pekora is already loot it hi fight tabun lihat2 jalan jalan use wool carpet cramming entities trap jalan"? gas next collab can only choose beat get the boss to take u to a tour then maksudnya liat2 doang Like, exploring this battle gonna be brutal... [ID] M: Menurutmu gimana? I'm asking if I want to go sightseeing or defeat lihat lihat doang? beat sightseeing = look around sightseeing - jalan jalan just loot, its not worth the time to beat warden liat" exploring sight seeing is basically just seeing it Pekora currently have 49 end crystal with her so its possible :shelterin: beating warden is not worth it K I L L her streaming plan is for beating warden tho just bet it ~ Jalan2 Liat2 doang trap door dig bighole fall damage Look around explore  jalan jalan moon makan angin = sightseeing you need 42 instant health II (?) to kill warden wwww... ancurin sensornya aja beat aja moon bring iron golem army beat ando kill walk around with her? Jalan2 scput? Sight seeing? mw lihat" atw lawan? scouting? not fighting? Beat2 Hey Moona:_Yes: hello next colab? sightseeing is just go around, look and loot I guess roaming around, bot fighting Liat tutorial kill warden dulu mona wkwk use snow powder to kill warden next collab usaken vs warden :_Axe::_Axe::_Axe: noo She want's to beat it, 2B2T style 
01:42:11(68コメント)

LMAO:_Pfft: ABORT ABORT :virtualhug: 

:_Kusa::_Kusa::_Kusa: :_Kusa::_Kusa: wkwkwkw ditungguin dong:_Kusa::_Kusa::_Kusa: you can run lol lol destroy shrieker with hoe pekora mau ngancurin tempat itu moon arrow machine? dispenser? not chillin at all YEAHHHH FINALLY I SAW THISSS soro ri salah satu harus jadi tumbal abort the mission:_RTA: koyori kasihan sendirian di bawah:crying_face: thats cute There's so many ways to beat Warden in Youtub :grinning_face:  need something to throwing wkww bukannya pekora udah ngeloot kemaren? sekarang dia mau lawan warden Eh:eyes: soro-ri moona surori kawaii soro~ri soro ri~ Soro ri soro ri Soro-ri soro-ri sorori sorori Act quietly yolo aja dulu ngancurin sculk shrieker nya biar gak spawn terus warden nya I heard you want to fight together Warden want know your location eh yesss u can bisa Yes You cs SACRIFICE MOONA! said sachou calmly  better clear the spawner above the entrances yes you can get it destroy it can  silk touch slik touch pake hoe Not sure  use Hoe silktouch 10minits noo yess u can sensor red stone itu yes u need silk touch thats right you need silk touch Let's destroy the PLACE It Already Spawned, you need to kill it yes yes you can loot it Moona perbesar gambar tool sama chat mc nya please YOu need a HOE TO LOOT IT MOON! run and destroy it first yes loot it quest usaken : killing warden you can break the shriekers  
02:06:36(93コメント)

wkwkwkwk AHAHA:_Kusa::_Kusa::_Kusa: Wait, this place has an ensuite?! 

LOL :_Kusa::_Kusa::_Kusa: Moona in jail lmao Its prison:_Kusa: ROFL lemoa つかまったw jadi peliharaan wkwkw LMAO Uh oh I hear a skulk sensor going off lol :_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich: LMAOOOO moona was the pet all along moon potion WKWKWKW PELIHARAAN don't look at us while we're in the toilet kyaaa *plung do not look HAHAHAHAHAH Lol it even has a toilet prison lol:_Kusa::_Kusa: lmaooo :_Kusa: :_GoodGame::_GoodGame: LMAOOO hahahahahahahaha kusa wwwwww MOONA IS PET:_Kusa::_Kusa::_Kusa::_Kusa: noe you are her pet lunch time LMAOO :_Mkay: lab rat lol :_Mkay::_Mkay::_Mkay: lmao  wkwkwk madang di sawer ayam dong KWWKWKWK WOOF WOOF bused :_Bonk::_Bonk::_Bonk: nice pet WARDEN PEKROA reverse pet:_Kusa::_Kusa::_Kusa: moona be SCP ??? asserting dominance Moona is now bunny, Peko now Moon :crescent_moon: tahanan lol More Like Prisoners Is this a jail? [ID] P: Nih makan siangnya M: Terima kasih banyak wkwkwkwkwkwkwk WWWWWWW feed the prisoner lmao yabe pekora got her revenge lol SCPムーナww :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: lol pekora AHAHHAA :_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich::_Cryrich: COMEDIAN SKIT jadi narapidana wkkwk ムショやんw :_Kusa::_Kusa: prison w lah dikurung wkwkwkwkk yaampun wkwkwk feeding time Gile dijadiin peliharaan ga tuh aowkawoakwk :_GWS::_Kusa::_Kusa: moona is a pet wwwww HAHAHA I SUDDENLY FORGOT ABOUT WARDEN from npc to kebalik deh kayaknya lunch time www It's moon farm :_Kusa: HAHAHHAHAHAHA MOONA IS PET NOW WKWKWKWKWK hahaha :fire::toilet::fire: monaa become pekora pets :v warden pekora  ムーナあんたそれでいいのかww lmaoo 
02:17:54(103コメント)

revenge time join:_Axe: moona ganbare 

おおおお! moonatool? she asked you when? PEKOMOON COLLAB usaken goes to war janjok pristel hoo yeah pekomoon vs warden 「JP] terima kasih! mun!Itu sangat menyenangkan ~Mari kita nikmati lagi. [ID] M: Boleh ga aku join buat bunuh warden? Aku akan persiapan lebih Thank you PekoMoon for today, this is such a blessing bareng usaken awww:_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: Hey moona YES~~~~Moona it's right !!! lmao yes pekomoon berlanjut moona just a tool Moonatour maybe?? Hahahha :_Kusa::_Kusa::_Kusa: LoL YESSSSS im tool yeah where home yesss masukin semua item ke ender, destroy bed, trus mati aja moon spawn di home lol:_Kusa::_Kusa::_Kusa: defeat vengeance next:_Youcandoit::_Youcandoit::_Youcandoit: moona is the tools :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: tour moona hanyalah alat:_Cry: yessssss suicide portal Collab IKZ bhahha yeeee berlanjut pekomoon wkwkwkkw Moona Tool :_Cry: [ID] Tak apa MOONATOOL :smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts: moonatool lol Moona hanya alat MOONA HANYALAH ALAT:_Kusa::_Kusa::_Kusa: moonatour kik shachou need to log off now, she needs to wake up early tomorrow Moona adalah alat Portal hahahaha moona hanyalah alat:_Kusa::_Kusa: Moona hanyalah alat -peko ASK SENCHOU IF GURA CAN BE INTERN?? lol yess karyawan hanyalah ALAT moona hanyalah alat nurut aja sama ceo moona hanyalah alat? hanya alat Moontool :_Kusa::_Kusa: yeaaahhh boiii pekomoon collab today is moona tour Alat:_Kusa::_Kusa: PEKOMOON REVENGE No Way Home Moona Hey Moona i just got here lmaoo :_Kusa::_Kusa::_Kusa: moonatool Yeeaaahhh, PekoMoon again Moona tool:_Kusa::_Kusa::_Kusa: moona hanya alat:_Kusa::_Kusa::_Kusa: Pekora pusing karena gak ada Buki moona hanyalah alat:_Pfft: lmao moonatool PekoMoon Forever Moona is Pekora's tool? :flushed_face::flushed_face: bareng shiraken juga biar rame yes next pekomoon bunuh diri aja , item nya masuk chest MOONA HANYALAH ALAT YESS usaken goes to war! she meant tour not tool LMAO MonaTool Finally moona hanyalah ALAT Warden Hunt Season 2, coming soon moona adalah alat NPC Moona moona will prepare the items:_Yes: if you're the tool what are we then?:_Mkay: :_Kusa::_Kusa: pekora is the hand and moona is the tool Moonatool :_Kusa::_Kusa::_Kusa: Moona will be a shield for Pekora kouhai hanyalah alat yessss KONPEKOO!! haha tour 
02:22:28(127コメント)

X*7 x*2 wholesemm 

:_Love::_Love::_Love: Idol? mistyping i see :_Fan::_Kyaa: usaken revive :grinning_squinting_face: CIE CIE CIEEEE :camera_with_flash: matta ne its not an comedian idol? :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: :purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart: kelinci bulan memang langka:_Love: :red_heart: :red_heart:  てえてえ~ "see moona call me cute and cool":rabbit: :_Doki2::_Doki2::_Doki2: thank you shacou :blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart: super idol see ya pekora chan:_Hehe: :_Otsu:PekoMoon :_hello::_hello::_hello:Sachou~ bye bye pekoraa... :purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart: bye Peko :red_heart: :_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: moon moon in id server? :purple_heart::blue_heart: TEE TEE:_Love::_Love::_Love: pekomoon forever bye sachou:_Kyaa: :purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart: :_Kusa::_Kusa::_Kusa: lol Kyaaaa kawaii nee こちらこそありがとう www no please kiss the idol farewell my fellow rabbit ふたりとも かわいい pekomoon I REALLY ENJOY THIS STREAM HAHAHA PEKOMOONA Moona Love~ Dare? :_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame: :thinking_face: しあわせそうでよかった tee tee :_Doki2::_Doki2::_Doki2::_Doki2::_Doki2::_Doki2: :_Kyaa::_Bonk: :_Kusa: COMEDY IDOL................ NPC :_Love::_Love: LOL SSR(super saiyan rabbit) Pekomoon is revived once again, Thank you :red_heart::purple_heart::red_heart::purple_heart: OTSUPEKOO yang benerrr?? :_Doki2::_Doki2::_Doki2::_Kyaa::_Kyaa: :_Hehe::_Hehe::_Hehe:good for you, you are a comedian tho EHHHHHHH:slightly_smiling_face: doubt :_Noo::_Noo::_Noo: You are both comedian idols Yeah of course yaah dipuji sekali terbang~ true you're a beautiful comedian hmmm kamu bohong nope TRUE IDOL are u brainwash her wwww thats true loool Super Idol bye peko no no no, double comedian :_Headpat::_Headpat::_Headpat: always has been AWWW PEKOOO kinda not true "idols" idol comedian you are both yes comedian idol:_Yes: NO NO NO, COMEDIAN:_Kusa: てぇてぇ Moona Comedian No DEBAT its lie~~ :_Pfft::_Pfft: Yup  They are not Mutually exclusive IYAIN AJA DEH ho'oh min ho'oh wkwk no you're comedian, you said it before as well lol Moona is more idol than pekora, i give you that Thank you so much Shachou and Moona! y-yeah:_Mkay::_Mkay: idol comedian moona, take it but, you're a COMEDIAN.. :grinning_squinting_face: gws pekora English not that good moona ムーナ、本当にありがとうね! you're a beautiful comedian idol Comedian idol yes but pekora is also comedian she's also a comedian so don't trust her Beautiful Comedian Idol yeah, because she is your sachou lol tee tee  iya tauu :_Kusa: But it's a Fact :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: no u comedian :_Doki2::_Doki2::_Kyaa::_Kyaa: 
02:22:58(121コメント)

X*7 :_Love::_Love::_Love: Cute IDOL 

:purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart: But peko is comedian... :nauseated_face::nauseated_face::nauseated_face::nauseated_face::nauseated_face::nauseated_face: Beautiful Idol & Comedian sure:_CoolMoona: :blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart: Idol comedian lol lol indeed beautiful indeed, idol I don't know:_Kusa: Holofes prove Moona is beautiful Idol yang bener?? yeh yeah you're right scam wkwk salah ngetik itu moon:_Kusa::_Kusa: yes, yes you are:_Kusa: :_Kusa::_Kusa::_Kusa: comedian beautiful idol さいこうだったわ :_Love::_Love::_Love: ooh comedian duo yesyes moona, thank you so much today PEKO!!! Duo Comedian trust pekora:_Yes: IDOL MOONA RUNNNpekomoon best You are beautiful comedian idol :_Mkay: ぺこちゃんと一緒に倒せるといいね iyain aja:_Mkay::_Mkay: yang bener yeah Thank you, Shachou! :_Mkay::_Mkay::_Mkay: good team! :_Huh: :blue_heart::purple_heart: Words of a comedian is trustworthy? idol comedian pekora is a good liar halu :_Drink::_Drink::_Drink::_Drink:nih idol She following behind you moona wah lagi seneng banget Monaa you're definitely idol moona! a beautiful idol comedian:_Love: DOUBT XXXX :purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart: doubt both comedian praising each other ngikutin di belakang pekomona suki Idola yang lucu dan menggemaskan!Selamat malam ~ x beautifull comedian idol :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: I'll give you that てぇてぇ:purple_heart::blue_heart: when pekora said idol she mean comedian PEKOMOON FOREVER!! i wasn't here :upside_down_face: :face_with_rolling_eyes: Can be both? She is following you :pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face: very cute :_Headpat::_Headpat:nice dream moon Kamu bohong pekora yg bohong:_Hehe: she just wont to hurt your feeling:_Pfft: War crimminal opinion is valid now? lol nonono you both comedian Both is good idol doko? only comedian here :_Hehe::_Hehe::_Hehe: prepare buat lawan warden. Maju sini lo warden てぇてぇ shes comedian to, so itsa copium Idol itu di akui bkn mengakui kalo moona ama pekora diakuinya comedian pekomoon new episode, new season...:yougotthis::yougotthis::yougotthis::yougotthis: THANK YOUU PEKOMOON:_Love::_Love::_Love::_Love: too much sugar, I can't take it COMEDIAN IDOL Hey moona  what are you gonna do now? search for mangrove and allay? very smort moona chan gasabar merging server uohhh beautiful comedian :rabbit::rabbit::rabbit:comedyiann Comedian idol duo I also think you're an idol You are!!! but shachou isn't HAHAHAHAHA X beautiful comedian pekora  beautiful idol comedian indeeed!:red_heart::purple_heart: 2Genius! ムーナありがとう moona!! arigato!!! you're an comedian:_Kusa::_Kusa::_Kusa: :purple_heart::blue_heart: Karena kalo dia bilang komedian, nanti kamu bakal keluar usaken yes, beautiful comedian idol :_Love::_Love: itu biar moona bisa dijadiin kuli lagi mungkin sure comedian beautiful idol:_Love::_Kusa: moona idol Rearer IDOL...??? WHERE...??? LOL Sorry for our boss Moona... :blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart::blue_heart::purple_heart: ムーナ、お疲れさま! :_Fan::_Fan::_Fan: Idol desu 
02:29:31(68コメント)

かわいい たのしかった~ home sweet home 

ID server get Problem F :_GoodGame::_GoodGame: たのしかったねー たのしかった! yaaaayy 10q otsupeko たのしかったー Maybe, She's become Crazy getting Kiss form Moona たのしかった たのしかった~! watchout your elytra health bar, Moona @Artur behind pluto bundir kayaknya biar langsung spawn rumah Arigatou! Kabar server ID gimana Moona? ploblem tanoshikatta! THAT'S SOOO CUTTTEE たのしかった~!! かわいいー :_GoodGame: たのしかた e ありがとう!  Chilling yg sangat Chilling rearry!? tomorrow peko will play Minecraft again ホラー過ぎたw 楽しかった〜 たのしかった~ ありがとう ムーナ ぺこら かわいい [ID] Dadah, menyenangkan sekali ありがとう! たのしそうでなにより よかった、 楽しかった ぺこむーながやっぱりいちばんすきー! pekomoon is forever:blue_heart::purple_heart: peko sudah otsu ムーナありがとう おつムナぺこ。 otsupeko desutaaaa ムーナちゃんありがとう楽しかった! now kiss 楽しかった〜ありがとう たのしかった!!:_Fan: ムーナたのしかったありがとうー!! new season confirmed? moona chang THX! elytra nya pekoraa or maybe is wrong ip Nah iya ke ID server gimana??? elextra bar moona dah jago nihonggo kah ?? ぺこむーな良かったw [ID] Aku belum cek ID server, mungkin saja aku salah klik gitu thank you!! no ploblemo Watch on Youtub How to beat Warden efficiently, and make Shachou impressed! :grinning_face:  yakin dek id server lagi update otsupekoooooooooooo 
02:39:41(82コメント)

Live long Moona's elytra:_Cry::_Cry: sampai juga :_GoodGame::_GoodGame:jp niki 

Moona is the best EN holomem oh nice home at last [ID] Dan aku ga tau dimana tempatku . . . ooh ini dia sudah sampaii rumah nice homeeeee yess :_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame: okaeri~ yeyy okaeri found it tadaima Okaeri every bros, thanks a lot! :_Cry::_Cry::_Cry::_Cry::_Cry::_Cry::_Cry::_Cry::_Cry::_Cry: home:_Hehe: phewwww welcome home akhirnyaaaa yahh :_Fan::_Fan::_Fan: home sweet home~ yay okaeri Okaeri:_hello: nais Home WE'RE HOOOOME Okaeri~ :_GoodGame::_GoodGame: Niceee udah dii enchant? [EN] We don;t dying in here guys okaeri:_Fan: :_GoodGame: :_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame: :clapping_hands: nice landing homeee nice:thumbs_up: oowwww great HORE PULANG homeeeeeee welcome back :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: PErfect landing  A broken shrieker will never spawn a warden :_Fan: came hoooooome touch down we back Okaeri:_Headpat::_Headpat: u guys tsudere, even warden farm is useless , u still wanna watching she build it coba liat kodok di rumah pekora Okaeri Moona ~ okaeri :_Fan::_Fan::_Fan: :_Headpat::_Headpat::_Headpat: okaeriii :_Headpat::_Headpat: thanks jp bros okaerii JPエリトラはちょっと壊れているからやばいね’ おかえりー おかえり hoshinova home coming yaaaayyyyy tanoshikataaaa おかえり~ So Anyway, What Happen with ID server:_Kusa::_Kusa::_Kusa: kasian pdhl masih muda elytranya bot  Okaeri! Welcome back Home sweet home~ Okaeri mbak Moon.. welcome back~ Home Sweet Home dan dia lupa boxnya nice!! nice, okaeri!! nice!! :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: 
03:19:44(85コメント)

:_Kusa::_Kusa::_Kusa:Peter v Thuss lol :_Otsu::_Otsu::_Otsu: 

thanks njhon nikkis:_Love::_Love::_Love: :_Kusa::_Kusa::_Kusa: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :_Kusa::_Kusa::_Otsu::_Otsu::_Otsu: :_GWS:peter :_Love::_Love: peter? peter parker:_Bonk::_Bonk: peter :_GWS::_GWS::_GWS: :_GWS::_GWS::_GWS: :_Bonk::_Bonk::_Bonk: wat nani wwww what:_Mkay::_Mkay: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO lol peter :_GWS::_GWS::_GWS::_GWS: :_Bonk::_GWS: thus and peter are married now Peter x thuss:_Kusa::_Kusa: peter? wkwkk Thuss x Peter NOOOOOOOOOOOOOOOOOO SPICY... Thank you so much Moona for the stream, OtsuMoon! SUS Thus x Peter lemao peter:_Bonk::_Bonk::_Bonk::_Bonk: wwwwwwwwwww LOl lmao OtsuMoon! also thank you JP Niki :_Kusa: :_Kusa::_Kusa: bhahahaha :_Pfft::_Pfft::_Pfft: oh the word has twisted hahahahaha LMAO... NOooo I SHIP :_Bonk::_Bonk: peter x thuss LOL LMAO wtf:_Kusa::_Kusa::_Kusa: ww LMAOOOOOOOOOO :_GWS::_GWS: lmao:_Kusa::_Kusa::_Bonk::_Bonk::_Bonk: NOOOOOOOOOOOOOO Peter x Thuss  Chat cute lmao peter peter congrats NONONONONONONO come here peter :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: Thuus x Peter~  Peter x Thuss :_GWS::_GWS::_Bonk: PETER X THUSS YESSSSS Peter X Thuss:_Kusa::_Kusa::_Kusa: lmao:_Kusa: kan udah resmi kemaren2 kan peter x thuss :_Kusa::_Kusa::_Kusa: NONOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO S P I C Y interestingg congrats peter & thuss kiss ya homies peter :red_heart: thas new ship hmm spicy Saya sangat menikmati penyampaian hari ini. @Peter congratulations! wkwkwkwk wkwkwkwk wkwkwkwk uhh spicy~:_Kusa::_Kusa: Hope you had fun moona. Thank you!<3 they are officially married now:_Doki2::_Doki2::_Doki2::_Doki2::_Doki2: STAPPPPPPP peter x thuss:_Kusa::_Kusa::_Kusa: Oooooo spicy:_Kusa: thus leave the chat Noice 
03:25:23(82コメント)

:_Kusa::_Kusa::_Kusa: I hope you have sweet dreams moona Yabe:_Mkay: 

:_Bonk::_Bonk::_Bonk: lmao :_Bonk: :_Mkay::_Mkay::_Mkay: :flushed_face::ok_hand::folded_hands: Peter:_Bonk: HOLD ON  :_Mkay: YABE AYOO?!? Kaela is the third  we are dandruff tachi remember what :_GWS::_GWS::_GWS: peter oji.. stop Yes Yes Yes YESS :_Hehe::_Hehe::_Hehe: what +???? :_GWS:peter halo its logic haha OI! PETER!  Kusa peter wkwkw PETER WHAT lol oh my my God .. :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: Peter:_Huh: :_Bonk::_Bonk::_GWS::_GWS: peter:_Bonk: hey Moona PETER GWS no :_Bonk::_Noo: :_GunMoona::_GunMoona::_GunMoona: :_Hehe::_Hehe: chad haiyaa:_Bonk::_Bonk: bonk him Moon Bad Peter:_Bonk::_Bonk::_Bonk: lolol bad ojisan:_Bonk: gohead what no:_GWS::_GWS: peter yabee that sentence is right and wrong in same time dang.. moona got scared, good job super chat apakah Moomo=Kaela www pls bonk peter:_Bonk::_Bonk::_Bonk: :_GWS::_Mkay: Hold on wat? :_GWS: peter:_GunMoona: Hold up GWS :_Drink::_Drink::_Drink: Peter:_Bonk::_Bonk::_Bonk::_Bonk::_Bonk: :_GWS::_GWS::_GWS::_GWS: gws :_Kusa::_Kusa: :_GWS:Thuss :_Otsu::_Otsu::_Otsu: Otsumoon~:_Otsu::_Otsu::_Otsu: GIMANA GIMANA Peter -> :pill::pill::pill::pill: :_Otsu::_Otsu::_Otsu:otsumoon otsuchat goodnight Moona end befroe more HALU oh i got right in time OtsuMoon~ see ya moona Otsumoon ~ otsu moon well otsu moona have a good day :_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Doki2::_Kyaa::_Kyaa: get plenty restt :_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu: otsuuuuuuu :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: OtuMooon! 
03:25:53(92コメント)

:_Otsu::_Otsu::_Otsu: See ya!:_Otsu::_Otsu::_Otsu::_hello::_hello: :_Otsu: 

OtsuMoonaaaaa otsumoon ostumoon :_GWS::_GWS::_GWS::_GoodGame::_GoodGame::_GoodGame::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu: goodnight~~ OtsuMoon~! :_Otsu::_GoodGame: おつむーなああ OTSUMOONA see ya later I hope you appear in my dream otu moon! OTSUMOON bye bye moona otsu OtsuMoon~:_Otsu::_Otsu::_Otsu: Otsumoon おつムーン OtsuMoonn~ :_Otsu:moon o7 OtsuMooooon! take care, have a good night, Moon~:_Otsu: by yabe otsu TOMORROW :_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu: thanks for the stream :_Otsu:moon~~ otsumoon~ otsumoon  Byebyeee! otsumoooooooon Otsu otsu moona tomorrow:_Shock::_Shock: :_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Kyaa::_Kyaa::_Kyaa: TOMORR- Oh. OtsuMoon:_Otsu::_Otsu::_Otsu: TOMORROW!? alright roger that  schedule? [ID] Oh iya besok kayaknya aku ga stream karena ada urusan bye TOMORROW? Okeee tomorrow what? :_Otsu::_Otsu:PEKOMOON ~ おつムーナ! :_Otsu:Moon :_Otsu:Moona~ Byeee TOMORROWWWW??!!! Otsumoon!!!! Take care Moona!! Byebye!!!! OtsuMoona! thanks for the stream moona:_Otsu: OtsuMoon~ otsu moon :_Otsu::_Otsu:moonaa otsumoom :_Yes::_Yes::_Yes::_Yes:okay toMORROW! :_Otsu::_Otsu::_hello::_hello: Thank youu Moona! Hope you can join force again with Peko to defeat Warden!! Otsumoooon ! roger that! OtsuMoon!!!! おつムーナー cya たのしかった:_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Otsu: おつむなー Ouh, bimbingan :_Otsu:Moona :_Otsu::_Otsu::_Otsu: Thank you goodnight!! ogey Bye bye Moona Have a great night Moona! okay moon understandable:_Hehe::_Hehe::_Hehe: :_Otsu:mon~ otsumoon :face_blowing_a_kiss::purple_heart: TOMORROW??!! Okayy byebyeee:_Otsu::_Otsu: OK nooo:_Mkay::_Mkay::_Mkay::_Cryrich: Goodluck on your Thesis @Moona Hoshinova hololive-ID I wish you luck OtsuMoon! :_Otsu::_Otsu::_Otsu:moon otsumoon :purple_heart::purple_heart::purple_heart: Otsumoon:_Otsu::_Otsu::_Otsu: [ID] Lalu pada tanggal 24-27 bener2 ga ada stream, tp setelah itu mungkin ada stream ogey~ ganbareee :_Otsu:Moon