【FREETALK】GUESS WHO'S HOME? HAVE YOU GUYS BEEN GOOD?【HoloID 2ndGen】 | Kureiji Ollie Ch. hololive-ID

コメント

00:30(125コメント)

helloooooooooo alooo halo 

:_ollove::_ollove::_ollove: haloooooo . -. ollie Streamer tepat waktu :star::star::star::star::star: ZOMBANWA~!! ohh mulai Hiiiii ollie hola Ollie Hi Ollieee :_lightstick::_danceudin::_lightstick: 올리! Kak Sempai Zombanwa! Hi Ollie! Ollieeeeee Ollie!!! OHAYOLLIE ae haiiiiii ZOMBANWA~~~~~:_ollove::_ollove: Hello there, Ollie halo sabun Olay hi ollie :skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull::skull::skull::skull::skull::skull::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: OLLIE!!!!  helo Hi ollie!! ぞんばんわーーーー!!!! HLOO OLLIEE ALLO OLLIE-CHAN hallo ollie WRYYYY IKZ こんばんは~ Hawoo Ollie OKAERI  ikzz terduga oli melakukan percobaan kepada manusia menjadikan dia zombie IKZZZ zombi ZOMBANWAAAA okaeri ikzzz alooo ollie hello Ollie Ollie!! good morning :sunrise_over_mountains: hello ello KOMBAWA OLLIEEEE TSKR :_AlphaO::_AlphaL::_AlphaL::_AlphaI1::_AlphaE::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: welcome back oria oria SENPAI Ollie okaeri hello ollie aloo olliee haloo ollieee LOUDER Louder the better!!! WELCOME BACK OLLIE!!  zonbanwaaaaa HI OLLIE!!! Hello, Ollie! Welcome back! ZONBANWAAAA OKAERIII OLAIIIIIIII ollllaaiii 안녕하세요 전한국인 입니다 Helloooo Ollie!!! halob kak zombawaaaa:_lightstick: OLLIEEEEE!!! ZONBANWA!!! :star_struck: ollieeee zombawaaaaaaaaaaaaa 안녕하세요! Hihi Hahah Konbanwa Ollie ollie!! okaeriiiiiiii hai olliee hamlo Hello Ollie OOOOLLLIEEEEEE mullay hawoo allie ZONBANWA OLLIEEEEEEE heroo orii AAALOO OLLIEEE allo ollie! こんばんは HALOOOO olliee hello ollie:_ollove::_ollove::_ollove: hello ollie chan ZONBANWA :red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart: OLLIE!  ZONBANWAAAA ZOMBANWA! AaAAAAaaaaaAAAA YEYYY ALLOOOOO hallo OLLIE! :_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: Hellow Ollie Hello again cute Ollie OKAERIIIII Okaeri Hi Ollie :_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: lagi asik" baca novel hampir hp gua kelempar OKAERI!! YUHUUUUUU OKAI OLLIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hola ollie OLLIEEEEEEEEE :red_heart::smiling_face_with_hearts::red_heart: ZONBANWAAA ofccccc 
02:03(58コメント)

welcome back:_ollove: aitakattayooo Ollie 

Malam Ollie ollie give alaok donggg malam ollie OLI DARI MANA AJA SIHH:loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: halo ollie teriak olie triak オリーはかわいいねえ🥹 Hi Ollie, malem new outfit? YOOOOOOOOOOOOOOOOO SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPOO OLLLLLIEEEE I MISSS YOUUU:star_struck::star_struck::star_struck::star_struck: Been a while since I last got my ears blasted by you lol WELCOME BACK QUEENNNNN malu kenapa nich ollie you are too short WHAT DID I MISSED ollie chan why? SAPA SYA OLIEE Halo Kak Ollie Welcome back Ollie! We missed you! hai Ollie APA KABAR OLLIEEE? OOOOOO :yougotthis: CAN RELATE humu humu ollie Madang Geden ollie punya model baju baru kahh ?v: hai ollie Did your Wallet survive the Kobo-cation??  BIASANYA JUGA MALU MALUIN :_hypeollie: welcome home:_hypeollie: :virtualhug: MISS YOU:red_heart::red_heart: ya and? ollaaayyyyyyy Are you just a head today? Sangat Relatable wkwkwk asyikk ollie kembali mana opor ayam saya ollie :elbowcough: Welcome back! baru kali ini liat zombi lucu pinter lagi ah i see we are glad as long as you are happy Ollie welcome back ollie :fire::fire::fire::fire::fire::fire: YEAH Welcome Back!!!! :_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: konbawa ollie~ HUMU HUMU hey ollie!!!! Ollie mau nanya counter KOBOCIL apa ya??? you suvive in brasil on your vacations? 올리눈나ㅡ!!!!! 
02:34(81コメント)

:washhands: ?tag wareg wkwkw 

CHUBBY OLLIE CONFIRMED:flushed_face::flushed_face: good eats :_kusa: masaka TEEERUUS TERUUS オリーちゃんおかえりー:_ollove::_ollove::_ollove: ゆっくりやすめましたか? trus trus AVV-!!! time to ringfit stream? HEE PREGANT Ooo? OLLIEEEEEE halo ollie :_shockollie::_shockollie::_shockollie: lol :squinting_face_with_tongue: Halo ollie :_ollove::_ollove: yang bener? Nice. Any cool or exotic food? ao Hallo kak Ollie :_tombstone::_tombstone::_tombstone: yg bener? オリ―がおいしそうになったってこと!? lll Ollie preganto? konbawa ollie astaga halo kak ollie so where's your body?:_ollien: OH NO OLLIE GAINED WEIGHT??? :_ollove::_ollove::_ollove: humu humu fetish ketek jombi Oh nyo~ halo kak RING FIT STREAM IKZ You mean THICC-er? HALOOOOO KAAAAK W A R E G lmao www WELCOME BACK OLLI!!!! :red_heart: Ollie?????? ollieeeeeeeee welcome back OLLIEE!!! :skull::sparkling_heart::skull::sparkling_heart::skull::sparkling_heart::skull::sparkling_heart::skull::sparkling_heart::skull::sparkling_heart::skull::sparkling_heart::skull::sparkling_heart::skull::sparkling_heart::skull: zombie bisa gain weight ya? chubby ollie lets goooooooooooo maji? show halo kak olllie :chart_increasing::chart_increasing: ITS OKAY,, NAMANYA JUGA LEBAR-AN OLLIE XD no worries Thicc Ollieee Ollie so Hyper today Waktunya Stream Ring Fit wkwk SPILL :> GPP KENAPA HARUS MALUU :grinning_face_with_sweat: big ollie IZIN Tidur dulu, bye chubby ollie is cute perasaan sama saja...tetap petan  Sounds like the correct way to take a break WAREGG malam ollie jangan terburu buru ngomong nya kak :) janggan janggan gas dahhh hamil hallo kak ollie halooo preganenant :flushed_face: hi ollie kamu imut sekali ollie jadi udin queen ollie is backk:confounded_face::confounded_face: thicc ollie Lmao pasti ollie ngejajal makanan tetangga waktu lebaran. 
04:37(82コメント)

:_kusa::_kusa::_kusa: easy comes easy goes was fly 

kirain rilll Yesss better wkwkwkw hii olliee :yougotthis: diikat lain kali lmao kamarana eta boba get better thread for sewing Adios FLYING BOOBA ollie gemukan? dan HILANG :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: gws :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: Sekilas pas baca judul tadi, kukira strim catur what happened with your boo* olliee I think I just gonna go for a second kok terbang ya? f これがげんじつ・・・ sedih GWS Ollie kusa awal awal kok udah gini:moai: 飛んで行った lebih suka olie tanpa boba HAHAHAHAHAHA what did we just witnessed li cobak sebut nama ku FAKE BOBA  Nah ini baru ollie yg saya kenal stay positive that's a mousepad wkwkwkwk Okaeri Original Ollie EMOTIONAL damage :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: wkwkwk IT WAS NEEDED SOMEWHERE ELSE :_sweatollie::_sweatollie::_sweatollie: aku lagi main epep Reality always hits you hard, Ollie. Gws ollie :_kusa::_kusa: doki doki too fast dont cry ollieee zonbanha- nangess Pain hai ollie still love you ollie, flat is justice lebih bagus triplek ollie Halo Ollik OHAYOLLIE Akhirnya Booba nya pergi INI DI KANTOR LAGI LEMBUR, YG AWAL NYA SURAM, JADI BAGUS LAGI MOOD GW OLLIE :grinning_face_with_sweat: Someone is about to receive a fun visitor Uuyyy mengerikannnn Mimpi masih menjadi mimpi Akhirnya Pesawatnya Bisa landas:relieved_face: wakakakakakak You need stronger Bandages  terbang woi:face_with_tears_of_joy: Moshi Moshi zombi ngakak banget clip clip I miss one minute before I saw that Hallo olie kek rambut squidward terbang AYYO BOBBY GWS mana thrnya mba Boba nya ilang LMAO LUPA DIIKAT SIH OLLIE JDI TERBANG JAUH sapa donk kk kenyataan emang kejam ollie sabar wkwkwkwkwk They'll come back someday Ollie, like boomerangs |+ miss you 
06:40(125コメント)

WKWKWKWK :_kusa::_kusa: woy Ollie 

wwww :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: Ollie tetap slay:smiling_face_with_sunglasses: !? :_AlphaL::_AlphaO::_AlphaL: :_kusa: WHAT- yabe AHAHAHAHA AOWKWOWWKWK OMG lmao lmao kusaa entar pergi lagi iket dulu YABAAAIIIII lol :_kusa::_kusa::_kusa: omg LMAO wtf ollie:loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: Not again Lmao spawn kobo i CANNOT whatttt HOW MANY GRAVES DID SHE ROB FRO THE BOOBA? IT COMES BACK:_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: oh they back :_ollewd::_ollewd::_ollewd: wwwwwwwwwwwwwww NOOOO again CURSED That is an abomination. ... NOO AWAS KENA DOLLAR KUNING bruhhh Yabeeeeeeeeee keren ollie sus dia balik wkwk :_shockollie::_shockollie::_shockollie::_shockollie: noooo KENAPA SIJ :loudly_crying_face::loudly_crying_face: LMFAOOOOOOOOOOOOOO HALO OLLIE SENPAI AKU BARU DATENG:flushed_face::flushed_face: wkwkwkwk big basket of them down there, good harvest this year OMG LMAO :)))))) :hushed_face::beating_heart: woi PEA AYOO wkwk TF.... olay manghalu You're gonna get banned lmao jangan lah enak yang original :_sweatollie::_sweatollie::_sweatollie: astaga wkwkwk ollie sudah tidak papan lagi :grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat: masih di lanjut dong :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: TUMOR Gusti ya ampun:_kusa: WTF WTF OLLIEE ollie gepeng OY LAH astaga Yabee balon gas nya ikett wkwkwkw What. kasihan lah saya baru dateng, udah disuguhin kek gini STOOOPPP PUT THAT ON UDIN:_OllieSniff::_OllieSniff::_OllieSniff::_OllieSniff: WKWKWK OMG Yabeeee Ollie rata is dabesss :loudly_crying_face: LOL :face_with_tears_of_joy::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:GWS GWS GWS GWS GWS why are you like this :face_with_hand_over_mouth: tf.... i prefer flat ollie  astaga apa itu:_shockollie::_ollewd: It's the adjustable speed that gets me ollieeee wkwk oof kok gitu gunung nya what the SUS again pleaseee What the hell Lol lmao ww Omg :loudly_crying_face::face_with_tears_of_joy: Lmao ollie BUFF :skull: LOL da boobies are our omiage Kak Sapa Aku Dongg:beaming_face_with_smiling_eyes: Yabeeeeeeeeeeeeeeee my eyes ! Hello Ollie how was the tri- *BY THE POPE* oliiii :_ollewd::ok_hand: :_ollove::_ollove::_ollove: hi ollie kaget jadi ngakak SO THIS IS WHY U STARTED ANIMATING?!?!  wadoh masih gede punya kobokan ollie Astaga  i only want Udin twerking no... buba... ollie kapan mabar sama kobo :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: olayyyyy Ter BUFT LMAO :grinning_squinting_face:  
07:41(90コメント)

oi ollie happy belated birthday~ Mabar ama Kobo dong VALORAN 

happy late birthday! Are you like mie instan :yougotthis::yougotthis::yougotthis: where's udin:(( KonOllie :smiling_face_with_smiling_eyes: HAPPY BIRTHDAY:_ollove::_ollove::_OllieHug::_OllieHug: besok gua llie tanggal 12 WKWKKWKWKQ :yougotthis: Ollie wangy wangy sekali HBD! HAPPY BIRTHDAY RAVYN:_ollove::_ollove: Ollie why ur animation look like 2d thank you ollieeee panggil nama aku dongggg:moai::folded_hands::folded_hands::folded_hands: hello so cursed lmao :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: ∅ _Anda telah menghapus pesan ini_ Belated Happy Birthday! You know what, Ollie? We still love you even without a big chest. So you better don't worry about it... happy bday zomrade HAPPY BIRTHDAY:party_popper::party_popper::birthday_cake: kangen peluk virtual hbd Happy Birthday!! :partying_face: Baru mulai udah ganas ygy OWI SAPA AKU I'M HOME OLLIE:red_heart: ollie cara ke isekai gimana wb ollie:upside_down_face: HBD:_ollove: hai gepeng :3 HBD Ravynnn 23 MAY ITS MY BHIRTDAYS Ollie sapa aku WTF ollie nooo Keep adding more assets  :_kusa::_kusa: Where did your character inspiration come from, Ollie? ? WOAH BALIK LAGI NAUR.. HWUHSJSB NOOOO :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face: HBD RAVYN What? yaampun-_- :_shockollie: ahh welp then:_ollewd: DAKARA YAMERO!!!!! GWS WKWKWKW Hati hati sama Kobo soalnya Happy Meal season ini My Little Pony AAAAAAAA MBAK AKU TAKUT:_kusa: no pl HBD wtf ????? :_kusa::_kusa::_kusa: booba hbd:partying_face: ayo awokwokwok H B D HAHAHAHAHAHAHA tf :buffering: ILLUSION BRUH seremm aowkaowkkwkaoaw Kak Sapa Aku Dongg :beaming_face_with_smiling_eyes: how is your dayyy ollie is it nice??? balon ghas lol WKKWKWK :_kusa: uish serem li i have no complaints lmao YT will be angry! GEMPA wtf wkwkwkw 
08:11(148コメント)

wtf is this WTF gapapaaa 

They're almost in time with the beat LMAOOO :_kusa::_kusa::_kusa: hi ollie Nooo Olliee NOOOO itu apaan ASKLDJALSKDJAKLJSD OLLIE HARI INI AKU ULTAH UCAPIN DONK:smiling_face_with_smiling_eyes: LOOOOOOOLLL :smiling_face_with_heart_eyes::smiling_face_with_heart_eyes::smiling_face_with_heart_eyes: WOI AHAHAHAH :loudly_crying_face: I just go I think stop  OH GOD PLEASE NO Lmao ollie kamau daerah mana? Physics class lied to me! nson rtaa awawwk OWI SAPA AKU omagahh itu apa kk :frowning_face_with_open_mouth: WKWKWKWWK 보잉보잉 뭔데?????? WTH??:_shockollie::_shockollie::_shockollie: Mooo yamero wait what. .. ngakak wkwkwek ENOUGH welppp olly :_ollove: yabe bobby :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:  aoakwowkw0wkwkeooe astaga wtf itu dada getar teros wkwkw Ollie aku nonton di laptop di ruang keluarga :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face: OLLIE PUNYA ASET!!! NANGKA Nice ITU ITU NYA DI KONDISIKAN OLLIE :loudly_crying_face: astaga naon eta ee itu :face_with_tears_of_joy: WTF OLLIE :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: Ya ampun Ollie wkwk happy b day ollie please :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: aowkaokwkwooiko BROOOOOOOOOOO eh itu kenapa ollie YOU MADE? ollie stop bruhhh wkwk naon eta:fearful_face::fearful_face: what happend guys? omg, what the heck mo yamete WT baru dateng langsung bingung ケツが動いている!? I just got here wth Ollie???? ¿??????????? aoaksokskskw sereeemmm bat mbak naon etta balon gas? NANIII lol OOO BOOBAAAA mbakk aku takut WORTH IT ummm ollie:face_with_tears_of_joy: Wait apa itu buset :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow: gunungnya rusak SO BOUNCY Mamaaaaa aku takutttt ollie spa saya dong:moai: wow ollie sudah dibuff I'm scared :_shockollie: its too early in the morning for this IM TOO DISTRACTED BY THE BOOBA wtf shahshdhsh cursed :loudly_crying_face: Ollie wangy wangy BANNED RTA boba ny jangan lupa dijahit :rolling_on_the_floor_laughing: olliee:loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :_OllieLaugh::_OllieLaugh::_OllieLaugh: wtf omg gempa gempa brutal boba buff haahhah she actually made this overnight :_shockollie::_shockollie::_shockollie::_shockollie::_shockollie::_shockollie::_shockollie::_shockollie: wkkwkwk ketawa bgt SUS omg ollie :rolling_on_the_floor_laughing: ingat ini cuma genjutsu ahahhaha Ayooo Nice drum kit bikin truma ae :face_with_raised_eyebrow: OLLLIEEE WHAT ID THAT???? :loudly_crying_face::loudly_crying_face: Astaga HEY I JUST FINISHED MY DINNER big booba nice BRUHHHHH WKWKWKWK WTH IS THAT Itu APAAN WKWKWKWKWK @Kureiji Ollie Ch. hololive-ID justing waiting gura collab math stream. :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: WHAT IS THIS WITCHCRAFT?! kok seren  nah its okahe i guess, :_ollewd::_ollewd: CURSED Yamerooooo m chan ollie nakal lmao BOOOOBBBSS :eyes: LMAO M-chan will bonk you. ahahahah wtf:beaming_face_with_smiling_eyes::grinning_squinting_face: baru nongol udh bikin ngakak itu bola apa sig WKWKWK...OLLIE DAPET BUFF:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: bruhhh what sekarang ollie bukan triplek:slightly_smiling_face::broken_heart: plis lah wey:raised_hand::loudly_crying_face: Ollie Nani soreeee? :grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat: dikondisikan itunya Ollie :face_with_tears_of_joy: wahh apaan tuh awkoakwao flat is justice AHAHAHAHA Does M-chan know ??  ollie wtf kok serem OLLIE WTF capek:loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: KSHSJSHSJSHS LMAO 
10:44(81コメント)

Z CUP... bruhh coconut 올리 안녕 

I'm back :coconut::coconut: :_ollove::_ollove::_ollove: こんにちは。イチヤさん。 オリーちゃんユーチューブミュージックすごく良かった。 show us the sus again EEEE SENPAII must be nice getting lots of THR Boba nya ilg ohhh ollie belok nice Ollie is back Z CUP WWWWWWW NONTOOON hot mama :eyes::eyes::eyes: havent IYESSSHHH! NONTONNN YES yes... nonton ya YES! beli coconut pas liburan yaa ollie nontonn yesss Anya:moai: yes yeahhhhh nahhh this kawaiii, i love like this yeah! YEAH  MITERUUU yessir! nonton kok YOR THE BEST yesssss Yes it's so good !! mitte masu ANYA CHAN YAP i dont know what's actually happen in here, i just hope u not got bonk from M-Chan, by the way nice boba :yougotthis: MITERUYO!!! みてる nope who does't SPYXFAM MITTERUUU miteru yo Liat dayooo you know moona? SPY FAMILY IS SO GOOOOOD not yet nontonnn I read Spy x Family Nonton yaa nanton kak Yes seru lucu nonton~ Anya cuteee yesss:_hypeollie: こんばんは、今日もよろしくお願いいたします。 HALLO OLLAY SENPAI yeah spy family is dank :virtualhug::virtualhug::virtualhug::virtualhug::virtualhug::virtualhug:kangennnnnn:virtualhug: YESS ANYA2 I'm waiting for it to be done so I can binge Ollie cosple anya dongg manga reading ofcourse KAWAII ANYA CHANN i started one piece Spy X Family is great, go read the manga  yes it's so cute Give us an Anya line  i like the anime LIBURAN DI KASUR YA OLLIE 
11:15(91コメント)

みなさん、こんにちは。 seru Oh yeas! It's super nice 

:_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: EEE SENPAI DAPET THR NYA BANYAK YH males, dah baca manga nya seseru itu kah, aku belum nonton yes 10/10 yeah THE LATEST EPISODE IS REALLY A BLAST WWW it's quite nice no belum euy best girls YES :_ollove::_ollove::_ollove: Yeh I love the characters kecanduan anya fluff Anya! :smiling_face_with_hearts: nonton ollie gkpp ambil loid aku yor nya halloooo nope ollie suka mie diaduk apa mi dipisah? kebo mana kebo you watch spy x family too? yor vs loid MULAI cute THE MANGA IS BEST TOO ofc, apakah ollie husbuin papa senja noooooo オリーちゃん可愛い~(´∀`*) LOL I WATCH AMOGUS FAMILY TOO!! ASSKDJAKDJAJD ANYAA LOL ANYAAA mirip Cicak cicak di dinding ANYA CUTE Ban ban Chiki Chiki Ban Ban is it ended yet? i want to marathon it anya is cute,like you ollie  WAKU WAKU yesss Hello Anya... WAKU WAKU Yeahh its cute Kawaiii anya collab sama annya lie not yet.. mas senja anyaaaaaaa:smiling_face_with_heart_eyes::smiling_face_with_heart_eyes::smiling_face_with_heart_eyes: こんばんはで良かった? nti nonton deh Woooooooo :_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: tunggu batch aj:eyes: Both Anyas are adorable Ollie wa kyo mo kawaei whoa mirip suaranya yeah hello OLLIE SENPAII!!! which Anya lol wakuwaku kebo kena airu eeee senpaii lamo What did you think of your previous duet with Kobo? we have an anya in our oshis anya Utututututu Anya is precious WOOO suaranya mirip New VA? but we have Anya in Holoid Anyuts waku waku :yougotthis: FRANKY KANGEN OLLIE ayo ollie is anya ? KURANGGGG WAKU WAKU! Hai kak Ollie:beaming_face_with_smiling_eyes: The last episode made my day TAKUT ENDINGNYA AJA SAD:moai: anya ANYA.... WAKU WAKU bang lu ngaku ae sih bang lu cowo kn kebo kena airu ollie  terlambat kahh??????? 
16:53(69コメント)

understandable :_ollien::_ollien::_ollien: Hiiiiiii 

Semangat kk cantiiiiikk!!! :purple_heart: Yo weis lah next time aja Is there a TL tho? Gagal mengajep:_ollien: liriknya puitis dan rima nya gilaa si punya morii ollie solo live whenn That must be unfortunate. You’ll get another chance in the future. yes yes udah abis karena Stellar stellar sama journey to find star ya, sedih :_ollien::_ollien: AGGHSHJDHDJHD ahhh~ lol YASSSSS WADU halo kak A OLI SUKA SAMA AKU? ollie suka mie diaduk apa dipisah? eaaa smooth eh atashi?! waduh gg Haloo Ollie :grinning_face: a-aku? SIAPA ITU ollie buaya :heart_with_arrow::heart_with_arrow: how about sing it now asekkk gombal banget mbak ollie :u SUKA AKU JUGA DONG:_hypeollie::_hypeollie: eeaaaa!!!! AFGSHWKHITSURSGI awww oot ssekali tapi ahh yess aghhhh maacih nicname Ollie sekarang adalah ollay haha :_ollewd: ah biasa aja kamu, buaya betina waduhhh :flushed_face: yes bruh hi YESSSSS can we discuss your twitter about stocking art? :yougotthis::yougotthis::yougotthis: ollie dah makan blummm kodok absen dulu welcome back Ollie, sorry i'm late idih bohong:_ollewd::_ollewd: yessss kyahhh >< olliiiieeee pertanyaan yang sangat mengresahkan Ollie, tolong temennya dikondisikan dong :flushed_face::flushed_face::flushed_face: ollie kapan hololive gen 2 debut 3d? hello! ollie! MINYAK LAGI DEMAM nyanyikan jollie jollie:face_without_mouth: a ..aku ? ollaaayyyyyyy helloo 
27:34(61コメント)

Yang penting Wareggg both are child, Kobo and Zeta :_kusa: 

saat kenyang itu siap di sakiti you and risu are the only ones who finish their food :_kusa::_kusa: Paling banyak makan sendiri :rolling_on_the_floor_laughing: 안녕하세요!!!!!!!!!!!!! saya bisa menemani mu makan banyak kok:yougotthis: lol normal portion? apakah ollie jadi dompet lagi standard? [EN] Everytime I eat with HoloID, I feel like a glutton :'3 hallo Ollie dikala orang lain hanya punya kantong plastik Ollie punya karung :rolling_on_the_floor_laughing: But to me its just a big appetite lah trs? effect of being zombie huh:_kusa: porsi kuli kah? :grinning_squinting_face: cekok aja lie smpe duduk It's cause you're strong like Goku lol ollie pernah ketemu ama mamah ella Ollie still nice and skinny though  Zombie rakus :thumbs_up: have you meet up with kaela?? こんばんは Glutton Embodiment Ollie udah ketemu Kaela? Reine bilang Zeta itu cat-ish person, ollie setuju kah? halo ollie cuma satu warung hbs y Oll can relate, temenku kalo makan pada gaabis jadi gua yg ngabisin wkwk kita Indonesia ollie, kita lebih bangga kalau makan porsi kuli :flexed_biceps: zeta is zeta naruhodo Zeta is Zeta lol  zeta = zeta , naruhodo is she pon? Kobo is pocket sized うんうんうん、が Porsi Nasi padang di ungkus? i understand zeta is zeta zombie appetite best way to describe her, lmao 안녕하세요!!!!!!크레이지올리님!!!! mungkin karena Ollie zombie mungkin emng lgi lapar :D i mean that a zombie instinct thou it's because you are zombie. you have insatiable appatite いいね never ending hunger  [EN] everytime i eath with the other girls, i feel like a glutton, i ate the most out of the girls, the portion wasnt beeg, its pretty normal how come they still have more asset then you tho? waduyumean??? zeta is zeta ? o_0 zombieeeeeww YOU HATE KOBOKANAERU?:moai: we need to measure your plate, what's the centimeters? gluttony ollie adalah dompetnya kobo wkwkw 
29:06(48コメント)

hello :_ollove::_ollove::_ollove: oill 

hallow Awawa kalo gitu Kaela momy gimana orangnya ollie? pfftt, everytime you invite them, it's feels like their stomach going KABOOMM!!:face_with_hand_over_mouth: 올리님!!!!!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ halo ollie you love me?:( olli klo di RL manggil kobo dngn nama asli atau nama "kobo" strongmbie Just curious. What kind of spicy's are usually in Indonesian food? uwa uwaa 와아아ㅏㅇ!!!!! waaa Awawawa reine? lounge in the sky ollie tempat bagus you LIFT them? lol You lift anyone you met? just treat them by playing in arcade, good way to burn some calories:_kusa: hai ollie, semangat!!! :purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::folded_hands: ollie itu aslinya sixpeack have you meet kaela? ollie is a tank from L4D Ollie!! Who is youe favorite girl in the Holo EN or JP? reine yopi? I wish Ollie would lift me. udah pernah ketemu kaela Kaela too? ollie sebar aib kouhai Gotta lift them all :smiling_face_with_sunglasses: I feel like you can kill someone with just glaring at them :flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps: kekuatan cengkraman Ollie berapa sih ? kaela? Ollie actually has Abs? reine pernah di gendong ollie? Good evening, may I lift you? Hahaha what an intro ollie kayak nya seru nih main among us bareng semua holoid DIDNT YOU CARRY BOTH ANYA AND REINE AT THE SAME TIME? awawawawawawa You lift moona and reine??? Reine ama Moona udah? Try Risu next time:_hypeollie: wait, excuse me, what :grinning_squinting_face: 
29:36(76コメント)

:red_heart: So you could throw La+ if you ever met? :D OLLIE LIFTS 

kaela ?? gendong moona??? humu humu ollie just be lifting people huh? kaela? kuat banget what ? 올리 여뻐요! lol 올리님!!!!!!!!!!!!팬이에요!!!!!!!!!!!!!!!!!!!한국인팬입니다!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! you lift ela? o You can lift Moona? sy ketinggalan afah Kobo says: UWA AAAA UWA UWA halo tall ollie lifts cute kohais  mamah kaela gimana orangnya Have any Holomember LIFTED you instead? How About Kaela? Kaela? german suplex them? wrestling zombie :smiling_face_with_sunglasses: [ID] iya aku peluk semua yang aku temuin, dan angkat mereka can you just go to tea time with me instead :smiling_face_with_sunglasses:, i still have enough space in my stomach and heart :smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses: Stronk!! OKAERI JOMBI so who hugs best in Gen3 ?  OLLIE IS BUFF IRL Ollie Lifts Bro LOL you're strong Ollie!! Who is youe favorite girl in the Holo EN or JP? Kaela?? lift me pls ollie udah ketemu sama kaela?? ollie mental baja did you break their lungs just in case? ollie is cute eat food get strong Nah, you just gotta be strong oh iya kenapa ollie di you tube music seiso banget whattt what about kaela  so have u ever slept together with kobo in the same bed? belum ketemu kaela Muki Ollie hellooooo ollieeee you don't have to be heavier punten lurrrr reine bisa keangkat, suyoiiiii Buff Ollie ? you meet kaela? Zombies are very strong afterall wahhh, kuat ya How about kaela? buffed ollie Ollie is swol you've met ela too? muscle shark zombie !? Ollie I'm not good at English, so I use google translate :loudly_crying_face: you just need the sheer willpower :flushed_face: :flexed_biceps::flexed_biceps: 와ㅏ아ㅏ아아ㅏ아아앙아아아아ㅏ아아아아 hai ollie, semangat yaa!!! :purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart: I want to see Ollie lift Calli Kaela Mommy muki muki zombie!! how u call them in reallife, user vtube name or real nime next stream will be bench pressing risu senpai? kuat y www apa yang ollie pikirkan tentang anya? muscly ollie 
30:06(52コメント)

buff It is about dem leg muscles kalo gitu Kaela momy gimana orangnya ollie? 

gendong aku Ollie gow heavy the MOON..?? wuihh YOOO MUSCLE ZOMBIE?! Otot Ollie :astonished_face: :red_heart: Your arm didnt fell off? :flexed_biceps: zombie bufflie HERE COMES OLLIE WITH THE HAYMAKER subtitle nya mana? sering ngegym ollie wih..... i lift 2x my weight beefy ollie Mabar maincraf udah pernah ketemu yopi ollie? PRINCESS CARRY ME PLEASE:_ollien::_ollien::_ollien: Ollie berotot? now i imagine you're ripped now shixx pack zombie woaaaa mhmm so you're saying you'll beat me in a hand wrestling match buff Ollie :elbowcough::elbowcough::elbowcough: how heavy r u ollie onegai muscle she lives in Wild Rift So are you just bigger than everyone in stature and muscle? hmm kaelaaaa ollie udah powerbomb kobo kan ya wkwkw ooh kaela orang nganjuk 와아아아아 올리님!!!!! Is she close to the south pole? :face_with_tongue:  [ID] aku belum ketemu kaela, dia tinggalnya cukup jauh dan dia cukup sibuk akhir2 ini yoiiii sasuga Kaelaa Ollie!! Who is youe favorite girl in the Holo EN or JP? apakah kaela IRL nya tinggi banget kek 2D nya? Kaela lifts Ollie while Ollie lifts Kobo & Zeta :thinking_face: Kaela hasn't hammered you for real? fix di madura, lagi fokus sama besi ollit dulu nya kuli maknya badan nya berotot ollie, i love youuuuuu 좀ㅂㅣ!!!! Stonk Zombie kaela meal is ONE chicken nugget. sibuk endurance dia mah Ollie would you rather be sleeping in a graveyard or sleeping in a church? you can lift someone even if you are thinner than people you people lift depending on the technique and muscle mass peinguin with hammer berotot ollie cooooolllll 
32:38(57コメント)

KA SEMANGAT YAAA :purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::folded_hands: Iya kah? Ollie pa kabar 

オリー いつも ありがとう yang bener? sorry telat lie that's surprising tbh tonjok the child 와아ㅏ아아아앙!!!!!올리님팬이에요!!!!!!!! I don’t know whether to press x to doubt or not. ini sesi gibahin Kobo :face_with_tears_of_joy: Toel toel tidak terlalu touchy ya Not touchy out of fear or desire? lol ollie puasanya ngga full X 와아아아아!!!! poor kobo Are you sure about that? KOBo SAMPE MAU DI ANGKAT KAN :grinning_face_with_sweat: don't touch idol guys yang benerrr Ollie!! Who is your favorite girl in the Holo EN or JP? KAKAKkkkkkk ahh i know the feeling, its weird to touch others kalo tidur sama MOONA ? Oh well touchy touchy 올리님!!!!!! waktu itu ollie bener gendong kobo? ahhh :) Jinakin Kobo lifting and yeeting them attack debuff? what's ur love language? Tapi ollie kan pernah di sentuh anunya sama kobo 日本語じょうず!!!私はEnglishできない× Ollie hug always? YEET THE CHILD humu humu:memo::memo: kobo suka pegang pegang hmmm hmmm all over her face????  we heard from the space ollie gitu:"< toel toel ???:face_with_raised_eyebrow: haii olieeee mas?! Kobo is like a slime she *rubs* your hand across her face??? cute lol holding h*nd Doubt digendong? :flushed_face: Clingy child, bocil glendotan wkwk 
33:08(48コメント)

Parah aowkwokwkw mulai halu yak? Ojou sama carry 

zeta said she's picky on stylish is that true ollie??? Kobo kan air jadi gampang membeku kalo kena suhu dingin unexpected... What did you think of their singing voice? Ollie!! Who is youe favorite girl in the Holo EN or JP? nyentuh moona? ollie main among us bareng semua holoID ollie kuat ngegendong hollolive ? it takes time jk Kobo the touchy touchy feely feely type eh CUTEE Y-your hand?:_ollewd: [ID] aku nda apa2 kalo ada yang megang tangan ku, aku bukan tipe orang yang pegang2, tapi kobo sih yang lebih sering nyentuh2, bisa tangan, muka, dsb kobo so cute NEKOO Catat guys HELLO OLLIE lucu amat ajahajahajhs benar2 Kobocil  KA SEMANGAT YAAAAA :purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart: Pls baca :loudly_crying_face: gendong kobo terus kobo nya di lempar welcome back Ollie.:red_heart: Awww kobo kucing ollie apakah Kobo menggigit :moai:? More than chotto actually. ちょっとじゃないとおもう。 MAAF OLLIE, TAPI BOLEH BAHAS KAMU YG BAKAL ADA DI EVENT ANIME BOSTON(?) nihongo jouzu desu ne ollie mau no wa aku ngga? ollies love language is spending money on others hold hands!? lood gendong moona kuat li? Ya teach her english ollie Kobo kan air jadi gampang membeku kalo kena suhu dingin wkwk not touchy? what about when you lusted over moona's thigh [EN] I am not a touchy person, unless I am hugging them. It's Kobo the one that is touchy. She often rub my arm, and take my hand to put the palm on her face What's your Love Language ollie?? つよい Dimata Ollie, Kobo itu anak yang seperti apa? imut kali kobo HELLOOOOOOO kalo sama moona 와아아아아!!!!!!!!!!올리님!!!!!!!!팬입니다!!!!!!!!!!!!!!!!!!오리고기님을통해 알게되었습니다!!!!!!!앞으로도 재밌는방송부탁드립니다!!!! nepuk paha monna pernah? no touch / hit yes 
35:41(128コメント)

kwkwkwkw ollie marah ygy priiiit 

smh pukulin ollie parah emang chat BONK [EN] I SAW YOU GUYS WAS LOOKING FOR KOBO IN THE PRECHAT, READ THE RULES GUYS SMH, THIS IS MY STREAM wkwkwkkw wkwkkwwk EHE kobo smh chat lha katanya ini channel udah buat kobo ,:grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat: olay kobo semungil apa , apa kya curut??? wkwkwk ollie baca rules chat baca rules:moai::moai::moai::moai: ollie sehat?ollie cantik ollie apakah Kobo menggigit :moai:? wkwk 6 wkwkwk Vacationall I ever wanted,Vacationhad to get away,Vacationmeant to be spent alone wwwwwww :_kusa::_kusa: hehehehehehe iyaiya 와아아ㅏ앙!!!!! Lol hayoloh chat wkwkw pites lie pites wkwkwk wah parah chat Aowkwokwowkw WKWKWKKWWK Yang bener sheshtzt i activate my trap card aturan ada untuk dilanggar :v SABAR NENG hey Ollie wanna talk about you in anime boston 올라님!!!! wkwkwkwk wkwkwkwowkwkwkw I can't read loh saya kira masih dibajak :moai: ollie sangat cantik zeta outfit pas jualan baso gimana ollie? kata kobo channel ollie itu punya kobo juga 올라! calm down awokawokawok LOL frog zeko hallo :_kusa: saya cariin iofi, mana istri saya?? lol NAH LHO AWKWWK wkwkkwkwkwkwkw KUKIRA INI SUDAH JADI CHANNEL KOBO "chanel kita" -Kobo chat caught on 4K wkkwkw WAITING ROOM bonk aj Aseek here we go again WWWWWW Kalo Holo EN udh pernah ketemu Ollie? aokwkkowk What's your Love Language ollie?? zeta sama moona cantikan mana lie? ollie cantik jgn marah marah Lah Lupa rules sendiri:skull::skull: sabar olli T-Tapi kan ollie ngomongin kobo duluan TEGASIN LLIEEE Hayokloh dududu tapi tapi tapi kamu yang bawa bawa kobo o_0 Sopan kh begitu HAHAHAH Kan ollie yg memulai so you're saying is all the girls are gorgeous. sasuga love language km apa ollie? Bonk noh Bonk Bocil Kematiannya Kobo :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: BONK AJA WKWOWK BONK AJA sumimasen Eheeeee KASIH TAU CHATNYA OLLIE WKWKW Rude hadeh kan pernah dibajak stream nya... wwwww shap sopankah begitu moment ya wkwkwk lol wwwwww HEHE YA MAAP AWKWKWKWKWKKW HEH  OWKAOKAWOKAW sopankah begitu? kwwkwk tidak sofun LMAO PRITTTTT Pukuliin Tydac ramah wwkkwkwkw yamaap prittt pritt main among us ollie kapan yaa maap aku salah :_bonkollie:chat kamu tidak ramah ollie OLLIEE SEHAAT sovun kah begitu? lmao this aint 1 million Kobo channel  bonk chat wkwk Kan udah dibajak Pritt pritt bonk aja llieee [EN] reading the 6th rule on not speaking about other vtubers in chat ollie tidak hapal rules hayooo ollie kapan kita nikah:nerd_face: tetep sayang ollie kok Kok iso huehehehegeh Rules untuk dilanggar Budiman't ww I cant read 
36:12(129コメント)

Hi  OLiee baca donate darii akuuuuu  SO FUN KAH BEGITU? 

This kobo channel right ? Lah yang awalin kan lu llie MARAHIN LIE JAN KASIH KENDOR kan Anda babysitter nya li Kobonya mana? marahi olie~ wkwkw ollie suka nonton anime kah? calm stay salm ollie anda sangat cantik :_kusa::_kusa::_kusa: kurang adjar momento kebiasaan wkwkw lol Sopan... Makanan jenis apa tuh ?? aku dari tadi diem tp kok aku juga kena:_ollien::_ollien: Hi oh kirain ini channel Kobo :folded_hands: acumalaka tak bonk rules are meant to be broken olliee [EN] Hear hear rules number 6! Do not mention other vtubers name if not mentioned by the talent first otherwise! You guys were looking for Kobo in the waiting room. Impolite! I will bonk! bukan saya ollie tydacc sofun yopi hajar ka ollie 와아아아아!!!!!!올리님!!!!!! GW KIRA INI CHANEL KOBO :angry_face: halo kak olie BONK moona mana ya ? BELOK YA mangsud?saya baru join dah diomelin Ollie :pensive_face::index_pointing_up: maap ollie bonk aj tuh :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: SO FUN KAH BEGITCHU ollie kawaiii lahhh YAAMPUN WKWK wwkwkkwkw YOU CAN'T STOP ME CUZ I CAN'T READ!!!! Everyone always writes "Where's Kobo?" but they never ask "How's Ollie?" Pites Ndase aja olie chat parah nih ollie seru tuh:_kusa::_kusa: kobo inih hahahaha minta donk :_sweatyudin::_sweatyudin::_sweatyudin: halo sayang gomen gomen hahaah KURANG AJAR :moai: 勉強してクレイジーオリーちゃんのお話いっぱい聞けるようになるね!大好き:red_heart: baca rukes si :_bonkollie::_bonkollie: priiit priiit priiiit  KENAPASIH:_kusa: YOU WANNA DO THIS AGAIN BONK MEE :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: 팬이에요!!!!!!!!! dapet donate buat yopi kan ya? www don't bonk me Ollie we know, www Hi Ollie how’s my favourite zombie doing  try me Coba :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: melanggar undang undang dan aturan stream :v ohh challenge me bonk aja lagi llie, ketagihan mereka:_kusa::_kusa: Everyone?!? ihhh kaela cantik banget YA MAAP OLLIE KWWKWK RUNNNNNN I don’t need to be bonked today. wkwkwk salah channel bang Serem saya sedang mencari olivia, kangen nih HOLD THE LINEEEEEE Please no!  Jadi Ke inget Abunda Tisu... D; kapan kobo jadi miliku:nerd_face::nerd_face::nerd_face: hi girl ollie mau liat ollie yg rambut terurai dong :pleading_face::pleading_face::pleading_face: tatakeramah sepertinya belum ditemukan disini. kqkwkwwk bong=ngebakar BONK aku ollie Bring it. BONK MEE YESHHHH:hot_face::hot_face: BONK ME PLIS, HARDD !!! well said Dimarahin dong ollie Ampun Ollie www bonk me? Oof :_hypeollie::_hypeollie: dont know what youre saying but im scared pites lie wkwkwkwk woi kenapa komen saya yg aneh2 malah dibaca ...i kinda wanna be bonked tho yeyeye bonk chat need to be bonk [EN] you know i did a bonk marathon in chat in the past, so dont try me www bonk me  mana moona ollie istriku 올라님 please :) saya sedang mencari towa-sama yes bonk me please I am inevitable  onegai stream bonk inget gw BONKE THEN don't make ollie mad kan kata kobo "channel kita" THAT CHAOS STREAM WWW akunku ada 17, dibonk ganti akun lain nama singkat favorite ollie apa?? :thinking_face: yes! bonk me please! Bonk 'em ini kan chanel emaknya kobo, jadi sah2 ja ollie undang kobo dan moona :thumbs_up: :_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie:Counter bonk  that's a good wisdom 
36:42(107コメント)

Kapan Collab sama Another agensi ollie?? peraturan ada buat di langgar kakekku sering di panggil yopi ama tetangga 

run STEP ON MEEE OLLIEEE nama singkat favorite ollie apa?? :thinking_face: bonk aja aku siap aku nyari tukang cuanki, katanya lewat sini tidak so fun BONK ME MOMMY !!!! campurkan nutrisari di rambutnya kobo bonk marathon season 2? bonk me Oh wow not even wrappings behind the ribbon just a complete flat earth. BONK ME PLEASE yopi mana M CHAN DANGER Jangan bonk saya, saya hanya ngeTL. asal lo tau ya li Kirain ini channelnya Kobo tadi :_bonkollie::_bonkollie: more bonk = less competitor let's goooo Yeah! Bonk them Ollie! bonk tu maksudnya diapain sih??? :_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie: kalian mah didiemin ngelunjak wwww  ngobok air dulu bonk me yes halo ANDA POWER ABUSE BONK AKU i mean  LMAO kata kobo channel kamu punya dia juga aku fans aku Ollie Ollie coba salto i love zeta kok abuse ini yutubernya do you have hammer Ollie ? 올리님!!!!!!!!!!!!!!!!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡☆☆☆☆☆♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡:thanksdoc::thanksdoc::thanksdoc::thanksdoc::thanksdoc::thanksdoc::thanksdoc::thanksdoc::thanksdoc::thanksdoc::thanksdoc: [Message Deleted] wwk T-Tapi kan tadi ollie yang bahas gen 1 duluan ehe heh Kobo Mana Kobooo:angry_face: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::sign_of_the_horns: OUR channel olivia doko ? iataii Kapan ngapex lagi ollie? Don't bomk me Ollie:_sweatollie: lol Ahahhahshshs BONKAI SenBONKzakua Kageyoshi LOL Ollie cantik kayak biasanya BONK ME HARD MOMMY loh ini bkn channel kobo? wkwkwk BONK:_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie: 와아아아아!!!!! :_kusa::_kusa: kata saya ini channel ollie sama kobo Channel ollie channel kita CHANNEL "KITA" apakah zeta anak rumahan ? @Kureiji Ollie Ch. hololive-ID  ya maap Owhhh Chanel Ollie saya kira Chanel Kobo wkwkwkwkwkwk Channel Kita Bersama :handshake::handshake::handshake: SHE CAN'T BONK ALL OF US kudu bikin mod security channel kita? ollie mana li OLLIVIA MANA ? :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: so funny :beaming_face_with_smiling_eyes: WE NEED OUR DEMON LORD MILIK BERSAMA :handshake: Ollie used bonk. Its super effective! Hacker memang berbahaya I just think Kobo has a nice singing voice. But what if chat want to be :hammer: :thinking_face: Kobo mana kak ollie? "OUR" channel ~ Kobo awas ntar dia nonton jan out of topic ya kobekers kurang asem kalian. BONK ME oh no the first person i look at is the cat kami mencari maou-sama SHAP OLLIE adsens dibagi dua:_kusa::_kusa: OLLIE gimana pendapat ollie tentang Zeta cat-ish person mau dong Gini loh lie kata Kobo "our" channel gitu hit me please Ollie OLLIE ISTRIKU where reine dok dok * olaaii senpai Ollie M-Chan mana? chat :skull: mengikuti teori kobo rumah ollie adalah rumah kobo, channel ollie adalah channel kobo komun is me Zomily adalah Kobokerz jitak aja olie OURS tahu tahu 
37:13(62コメント)

punteun, ada risu?? I thought this was Kobo's channel though? 와아아아!!!!!!! 

oh dear i wanted to get bonked so pekora mana? You sound like you have so much energy tonight. I'm glad. apa itu yes ayo gelut sama chat humu wkwkkwk satu untuk semua kl ngomongin udin? Olivia-nya mana?? hmmm? Soyuz~~~ KOBO BE LIKE : This Is Our Channel Yeah I know egosa what is it ? BUKANNYA EMG SERING EGOSA YAA? wwkkw nyariin ego? 올리님!!!!!! uh oh ollie doing it again LAH ZEKO :grinning_squinting_face: seperti biasa Ollie chat ny selalu brutal:moai: ohhh [EN] *reading chat* but Kobo said it's 'Our channel'. Well yeah, but I didn't say that! It's my channel! can we do it again? OHAYO KONBANWA OTSUSAMADESHITA :musical_note::musical_notes::musical_note::musical_notes::musical_notes::musical_note: GWS SC Kan dia demon Lord uh oh yes yes エゴサ:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: Uhhh, yeah… lol ollie apa kau suka jajanan ? zekooo you looked for stuff were posting about you worms~? kata kobo kita kazoku M CHAN MANA OLLIE ego search haalloo frog zekoo that's funn SAD ZEKO SI HERE humu humu zeko cekrek yoo frogzeko :rolling_on_the_floor_laughing: hmm??? chat gelud chat Wkwkwk Ada Si Zeko thats pretty narcissistic  Searching for Eggos. yea lik stalk? wkwkwkw yaampun don't do that Ollie .. narcist ? Ollie do Indonesia have people with Arabic names like "Masoud"? :v I'm curious oliee bacaaa donate akuuu ihhh  welcome back ollie, your music stream was beautiful OLLLLLIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERE FARTIIIIIIIIIIIIIIIINGGGGGGG :_sweatyudin::_sweatyudin::_sweatyudin: "apakah ollie itu fla-" 
39:45(61コメント)

Man, Mea went through such a big change of personality cari dedicated clipper aja ollie F 

TRY SEARCH WITH ANOTHER ACCOUNT YT(?) hewo eh? mea:face_with_tears_of_joy: Ollie-Chan Ajak Anya,Pavolia,Moona,Kobo Dan Bang Lutfi/Upi ah yeAh, the Ollie skateboard we need more ollie clips Youtube diam2 ngeship ollie sama bang upi kali yak sasuga Kagura Mea? wwww Ollie adalah KITA? maybe YouTube doesn't want you to find something specific, they want you blindly wandering the site for as long as possible kwkwkwkw kagura mea? kamu sering search roberu ya :grinning_squinting_face: isokay Youtube being Youtube udin dimana? yep メアさんか~ BONK YT :hammer: Yes.. Algo  lucu sie yang roberu sama Bae AKU SEARCH OLLIE TAPI ISINYA ZETA SEMUA WW Yang sejenis sama relevan deh yang nongol h lmao it's recommended videos I think try incognito  it's a """feature""" YNTKTS nyari vtuber laen yg luar ollie smua NO, ITS NOT i see your clips konspiransi yutub sofban ollie OH wow there is a ollie dog food...... mungkin mereka clan Kureiji~ no i think kobochan It's because you're a BEEG DD! smue satu jenis vtuber Oh iya sesuai dengan akunmu wwkwk OLLLIEEEE yeah its tailored YouTube drunk AALGORITMA NYA  Ollie terlalu terkenal yutub tersesat FOODD EATTTT hai saya new subs yup its recommended searches sis ollie is so beautiful ollie namanya dah kesebar luas yootoob nope. all of us have it maybe they are fans Zombanwa Try search in incognito mode Asal Lu Tau Ya Llie:moai: it happened to me too 안녕하세요! 
40:17(62コメント)

lu kebanyakan collab sih :rolling_on_the_floor_laughing: Yucup Kun sudah Lelah Nope 

so that is WHY we are getting those clips as well...  Sasuga Ollie wah ollie g pake holodex kapan kamu jadi miliku:nerd_face::nerd_face: NIHONGON WATARIMASHEN pake mode samaran coba www konspiasi elite global Mine is JUST OLLIE kebanyakan nonton vtuber kali algorithm ny gitu WKWKWKW ternyata zombie gampang menarik perhatian orang random masa...... you have watch or at least highlight the video hi ollie AKU NGETIK OLLIE YG MUNCUL ORANG MAIN SKETBOARD ahahaha Algorithm serves the viewer, incognito is a truer view. There's also [For you] yang kamu cari itu kan Vtuber, semua ngikut WAKTU OLLIE KE STREAMNYA COACH KEMAREN humu humu same for me Kagura Mea abis koleb ama Roberu makanya nongol go-gomennasai masa sih..... ollie afa iyah ak gablh ngejek cewe kata guru ku jangn ngejek cwek ntar lam lam jodoh:moai: desah kak OLLIE KAYANG OLLIA Ollie coba incognito ollie she's everywhere There’s a chance that algorithm might give me slightly yabe results. i wonder why i wonder why~ kagura mea probably because roberu wkwkwk search history on kali Yucub lojik because its vtuber related i guess its power of simping algorithm the algorithm is trying to assist in your simpage Probably because of Roberu cause roberu bcos ur chat go to other vtuber  youtube menyarankan belok because she close to roberu ? klinik Ollie kamu kok t-evos karena dia deket ama roberu kali? Because Mea has a lot of collab with Roberu lately ^^ Parah Youtube try it next time!  OLLIE COBA RAWR hi? OLLIE AKU MAU UTBK worth a shot yes langsung reset kalo kagura mea gara2 roberu keknya www yes You never know if you don’t try. [EN] i mean i also like to watch some clips, but other vtubers just pops up casually even tho i never watched any of em cause she's been hanging out a lot with Roberu so if he's in your algorithm she's going to be there lol im searching you rn, its all u 
45:19(84コメント)

SHAP oh no villain attacking #poorzeko 

BOUNTY ZEKO how to abbandon your kitten Yes i see in the twitter Antonyo antonio Piscok Ooh Awww PISCOK Antonio the chad kucingnya sawan ama ollie cat Antonio!! Antonio yess  Antonio Banderas Antonio del caprio :_ollove::_ollove::_ollove: Ollie Udh nikah sama Alia yg kostum baru blom??:grinning_squinting_face: OWAAAHHH PICS PLEASE the male Antonion Banderaas? ha antonio? ZEKO IS KING BRO Antonio who~? HOW ABOUT PISCOK:_hypeollie::_hypeollie: Ollie-Chan Ajak Steaming Sama Anya,Pavolia,Moona,Kobo Dan Bang Lutfi/Upi zeko pindah haluan ネコのしゃしんかわいかったね。:_ollove: ANTONYO Your cats just need a little more excitement in life. mhmm antonyooo PISCOK SEHAT LLIE? olai g pake new outfitmu? :black_cat: ara ara dong olie yanto? condoriano ? Zeko seharusnya kamu balik skrg cute aww~ oli is oil anthonyo Piscok dkk yg paling q inget si piscok Antonio Manja [ID] waktu aku libur aku kan ke rumah kelarga ku kan? dan aku ketemu kucing ku lagi! dulu mereka jauh-jauh tapi sekarang suka deketin mulu. antonio yang paling sering deket2 sama aku the one picture you post alot? the terrified one? I'm glad the cats are still silly wheres the pict of Antonio ? p wwww cutee :_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: banderas? AntoNYO what Arc Zeko udh habis wkwkwk Ayo?! WHAT?? Ant-Onion NANI? :_kusa::_kusa::_kusa: LOL?? :crown::crown::crown: you drop this thing ZEKO beep zeko pengen jadi mod lg wkwkwkwk SMH bruhhhh PIFFFFFF nahone NOT A BEEEP LMAO Wah temen gw suka nyundul² oh nyo malem lie oh no papapaparapapa huhhh~? 
47:53(72コメント)

Hello Ollie !!!!!!!!!!!! lol wkwk 

PFFTTTT LOL :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: reine pavolia new name OIYA UPI NYEBUT REINE ITU PAVOLIA funny lmao ahahah lol new person www Ayo collab smaa Pavolia Llie:_kusa::_kusa: IMAGINE PAVOLIA-CHAN:_kusa::_kusa::_kusa: LMAO :_kusa::_kusa::_kusa:  Wwkwkkw pavolia kalkun PAVILIA TEH SAHA? pavolia lol How's Miss Pavolia? good joke oh yes kureije-san AHAHAHAHAHA pavolia?? kawai :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: Pavolia?lol Formal sekali lol Papolia Saha? wkwkeke p a v o l i a who is pavoli? pavolia siapa ? How is Melfissa doing? pavolia agak aneh wkwj, padahal namanya juga ww hai kurejiii Kobolia hoshiiofifteen Pavolia = marga nya reine Lol though the name is great  wkwkwk PAVOLIA? WHO? asal lo tau ya dek kobo dah jadi Rimuru reine di panggi pavolia :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: Yes Kureiji PAVOLIA PREGNANT alright crazy pakvol kak kureiji p Jarang2 ad yg bilang gitu wkwkwk HEY KUREIJI WOWKWOWK Hi Kureiji senpai Mbak2 kureiji Halo kureiji hmigh KUROJIA OLLIVIA hi crazy hi Kureiji  Hi Kureiji I hate you Ollie:'( gnurg bgifrb Ms Pavolia, Ms Kureiji Hello Kureiji, nice to meet you. hi kak ollie n btfdouyg I don't understand the context~ Crazy-san Who the heck Pavolia :eyes: kan emang namanya, tapi jadi aneh malah wwkkkwkk 8dhvhu] kureiji senpai ~ -zeta- 
50:25(88コメント)

DR STrange Mid Pavolia onesan ollie doesn't watch marvel 

wait, kanaeru is surname? no problem lol oli baca donate dari lala LET IT OUT no problem SAME Meh, I heard it was Mid same ollie same www miss kureji, lmao REALLY?? BASED SE UNIVERSE DI HATE ? :pouting_face::pouting_face: based Melfissa sounds like a second name for me, it's weird but sounds cute Nahh, me too...:_sweatyudin: same SAMEEE WHAAAAAAAAAAAAAAAT gpp at all? gpp selera orang beda2 apakah kalo Zeta bisa disebut Mis V:face_screaming_in_fear:???? that's okay, not for everybody don't spoil whatt?! That music in te background. I remember chama. sama! ollie its fine me too its fine NP Ms. Mori Good :slightly_smiling_face:  haahhhhhhhhhhhhh NONTONNYA DC KAA? That’s okay! what? did u just f kidding? moonaroh hasanudin too bad wah cancel nih thats okeeey, me too wwwww :grinning_squinting_face: what?? ollie nonton kkn desa penari? i dont like marvel too waah cancel di tweeter awwjowowkowkokw jk Sonic 2? fubuki is coming for you understandable have a great day ollie whats olivia's surname? Me Too :yougotthis:  wakaru BASED, SAME. WHAAATTTTT?? but you're zombie?? same lol Oke i same Ollie is incapable of getting hate from us. that's OK lol ollie nontonnya apa? boboboy juga kek kobo? why dont u like marvel SAMEEEE its okay i dont either haha  same Ollie I too DC penboy It is what it is. Nothing is for everyone based, me neither BASED. I watch it, I don't specifically like or dislike it WHAT señora loca based ollie No problem, I haven't watched any of them yet. It's fine miss hoshinova sounds goog actually CANCEL Me neither Ollie me to Super Hero movies are bland.  super based Understandable I too i dont watch marvel kl film KKN udah nonton? oli nonton moon knight kah ? Sameee 
53:00(60コメント)

umdah nonton turning red blom omllieh The Marvel movies are Disney movies LOL :_kusa::_kusa::_kusa: 

Disney is very dark lmao wkwkwk lol DEEZ WHAT my favorite movies is pirate of Caribbean all the film is really nice How do you like Disney but not marvel Disney keren banget sih, no debat is scarlet witch a disney princess? Ollie apakah Ollie suka Spongebob?:nerd_face: Marvel itu juga Disney btw.. on another way ANIME BETTER :_kusa::_kusa: Pain we have another Kuzco fan! NOICE nonton Pirate of caribbean dong cancelled wwwwwwwwwwww BIG CANCEL  but Marvel is from Disney Disney got sum meh movies ngl :_kusa: :_sweatollie::_sweatollie: ㅋㅋㅋ awokwok kobo scream choose disney over ghibli, fix cancel eh i hear cat LMAO yoo, Emperor's New Groove :hundred_points::hundred_points: Ollie, at least nonton Spiderman yg Into The Spiderverse, itu 11/10 IF YOU ARE GETTING CANCELLED, IM GOING WITH YOU haven't watched movies since Free Guy tbh its okayu olliee main among us bareng semua holoid i love this hot takes from Ollie oh definitely disney over ghibli, its got nostalgia on its side Wkwkwkk it’s oke BIG CANCEL susah kalo mw sama kesukaan olie loh gapapa sih hrsnya, kan selera kamu. Marvel IS Disney nonton angling darma aja lie anime ajaah :grinning_squinting_face: AHAHAHA Kobo's been rubbing off on you I see. ollie nonton drakor huh? :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: ehm Netflix :grinning_face_with_sweat: HAYOO LOOHHH Zombie: Madness Marvel is not from Disney you know lol  it's not??? twitter poeple goin to smack them keyboard real hard Also, Disney owns Star Wars LOL 
56:34(94コメント)

yuk balik ke ollie dulu :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: Makin kesini makin kachaw character development lets gooo 

Anda baru sadar ohh no apa karena kobo? liburan malah nambah pikiran... [EN] i feel like, my mouth is turning more and more wild than past me, but i dont think this can be changed soon internet does that to people, it makes people angrier it's okay U do U Ollie Olivia dimana? I like Dirty Ollie tho took you long enough to notice that to be honest wwww Character development Unseiso RTA kecewa sih hehehehe. tp asique jd gmn ya ollie nonton ultraman :nerd_face:? I don't think so ollie gpp You don’t exactly curse a lot, but it’s kinda funny. GPP.. Even better  SO! Makin kesini makin kesitu It's fine, you don't do those things too often anyway. lol there's no problem with that iya ollie kamu terlalu deket sama kobo makanya kamu trcemar makin kesini makin kesana That just means you've gotten more chill with us I like that about you~ ketularan kobo kebanyakan bergaul sama kobo sangat tau makin lepas segelnya Daijobou ne terpengaruh pergaulan bebas it's the part of you i liked slay ITS OKEY makin Kesana makin kesini dirt in your mouth KITA SUKAA YANG BARBARR streamer reflects the chat saya maklum karena kamu kureiji anime ollie TOP SEISO ARC please be yourself why change what isn't broken kotor anda kangen ketawa kunti ollie :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: we love that tho Ketular Kobo ? never change Ollie ane akhirnya bisa gambar kadal dirty ollie Lah baru sadar? :rolling_on_the_floor_laughing: I love current Ollie! Talk about lewds and be yourself! That new Arc Kan mulut kamu emang udah bau tanah ollie kebanyakan main sama kobo wkwkwkwk *candaa ya boo HALO OLLIE ah yes, the clip with Kobo:_kusa: I love it loh baru nyadar? Kobo Effect? klo kotor dicuci aja neng :frowning_face_with_open_mouth: I'm fine with it. efek kobo Gapapa kok, KOCAAK gara-gara kobo wkwkwk Be Yourself! :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: anda baru nyadar? OLLIE BARBARA this coming from someone who would wangy wangy every stream nope, love it humu :_ollien::_ollien::_ollien: dibersihin pakai air putih I love dirty Ollie don't worry too much about it Wkwkwkkw ollie knp harus merah? Ketularan Kobo sama Zeta no its okaaaayy PENGEN DI SAPA ARGHHH Think most Holomems go through that :virtualhug::virtualhug: Ketularan KOBO ollie Agamanya apa? Hay OLLIE its okay udah jadi kriteria olie, sudahlah Zeta has you beat in dirty mouth ollie ak suka kmu sksksksks<3 
58:05(47コメント)

naaaah its okay ollie b.but that your character ollie kamunya udah comfy buat streaming sih klo gitu, www 

Its Okay Ollie :red_heart::red_heart::red_heart::red_heart: tidak ramah bintang I will never stop watching. you too fun to listen to positif thinking aja Ollie the only one that change is, I should wear my headset more often... just in case... Mmm hmm MINDER TERUS!!!!! 어..영어 못 하겠다 BENEDICT??? :smiling_face: Mbak ollay teteplah mbak ollay We need to talk on Zomily then, Ollie....:_OllieLaugh::_OllieLaugh::_OllieLaugh: I don't like swearing but wouldn't tell someone to act a different way just for my preferences, you're fine Ollie :red_heart: you changing just means you are more comfortable with streaming. oh cmon, we love ollie :grinning_face_with_big_eyes: What religion is Ollie? gara gara kobo ollie skrng lebih dewasa ollie Kobokan mana? tidak ramah bintang 5 ZETA SANGAT family friendly gapapa bawa santai aja brodi Lore, Lore, Lore! SIAPA YG BILANG BEGITU??? It's best to just stream in wahtever way feels the most comfortable and open for you. Viewers can make their own call on if they want to keep watching or not, no need for you to worry. and you broke his heart? :smiling_face_with_heart_eyes: people change all the time but change can also be positive こんばんは〜 keseringan maen kobokan aer si ollie it's ollie:red_heart::red_heart::red_heart: ayam ayam ayam no problem, ollie is still ollie IS THAT YOU BENEDICT? :_kusa: ak ttp setia kok sama olliee don't worry HAHAHAHAHA wew Kotor kotor sekalian lah yaampun waduh waduh holy shitake seiso Pengaruh Kobo nih :grinning_face_with_sweat: 
59:05(86コメント)

Built different i see..... KAMBING wkwkwkwk 

WWKKWKWK 영어를 못 하지만 난 당신의 팬입니다!!!! Kyoko Bacot spam WKWKWKWKWK Tolong jangan spam ya lucu wkwk wkwkwk stop spam aihh soft cursed sangat SOPAN:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: Bonk aja spam bonk li HEY ANDA bonk RULES!! BIJI MENTEGA GORENGAN ak ttp setia kok sama ayank Ollie:nerd_face: BONK Isn't ID cursing super easy? Just read a animal book outloud that's me actually right now.. i curse with positif sentence wkwk bonk aja :_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie: malam ollie BONK AJAAA OLLIEE  LMAO wkwkwwkwk :_kusa: Kyoko jgn spam Ollie sopan sekali Buset [EN] oi read the rules will ya? cant you read? jangan spam gezzz jangan spam hahahah bonk Hayoloh lol H4I OLLIE CAY4NK BONK KYOKO Awowkwok:_bonkollie: helooo bonked pargoy ngab mbak ollay kentut Yupp intinya selama ollie nyaman kita jugak nyaman :3 bonked! how about Christoper Nolan movie ya ampun baca rules BONK aja BONK BACA RULES WE Kyoko kyoko Bonk llie sopan bgt awas oranh dasar kamu anjing RAMAH BINTANG 1 WOEY :grinning_squinting_face: DASAR BUAH MANGGA!!!! sangat sopan aowkwowkw TOTTTTTTT kasih paham sopan kh begitu swearing is a VIBE sangat sopan Bintang 1 Rules Ollie T words? WKKWKWKW :_kusa::_kusa::_kusa: LOL wwwwww :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: biji mentega sangat family friendly ollie suka ngumpulin upil kaga? wkwkwkwkwkwkwk ARE YOU FARTING!!! wth wkwkwkwkk :_AlphaJ::_AlphaO::_AlphaL::_AlphaL::_AlphaI1::_AlphaE: OLLIE:_kusa: :yougotthis::yougotthis::yougotthis: wwwwwwww:_kusa: :pouting_face: bonk mampus wlwk 
01:00:06(63コメント)

Dasar SUS :hammer::hammer::hammer: sad :loudly_crying_face: :face_with_tears_of_joy: 

:star: tooot ttooooooottttt HEH BAPAK MINYAK ISTIRAHAT ANDA that make me more scared lie pargoy GOOD IDEA OLLIE... I CAN USE IT ON MY STOPEED FRIENDS hewan berkaki empat dan menggonggong That’s interesting lol ollie nyebut ahahahha Lol lol www eeq Hahahaha sama aja sepertinya :u OLLIE BACA RULES YA dasar pisang Genius LMAO THAT WOULD BE DOPE:skull: alo Nyak baru join udah disuguhkan topik yang seiso berkara kasar dengan BAHASA INDO YANG BAKU:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: priiiit LOL CRINGE That just sounds grosser cursing is fun but so are creative work arounds to cursing, lol kelar 1 stream = tamat 1 buku IPA :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: :yougotthis: fornicate :_kusa: YA DUNG Ollie, how can i manage to speak English fluently like yours???? Science terminology that's even worse just say shittake please no your bout pg-13ish i think Euphemisms They a good friend lmao ollie bisa kayang?:nerd_face: that's just more awkward dasar kamu ampas kotoran feses wkwk Sopan Ngegas MINYAK TIDUR NYAK, KAMU LAGI SAKIT Human feces is still pretty harsh though www euphemisms and medicalisms :_kusa::_kusa::_kusa: Dasar kau saluran pembuangan manusia the twitter ppl is goin mad That sounds worse lmao THANK YOU OLLIE M Chan : :smiling_face_with_smiling_eyes: tidak ramah bintang 1 KNP MINYAK SAYUR WKWKWKWKW LMAO That’s actually nice:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: 
01:04:09(58コメント)

:thinking_face: [ID] Resep daging cincang mamalillie, beli daging cincang dengan lemak, taro margarin di atas panci, tunggu leleh dan taro bawang bombai (bebas diapain) di tumis sampe layu lalu taro dagingnya  daging wahyu:face_with_tears_of_joy: 

Tutorial masak lagi dong mbak ollay :ok_hand: MSG? MSG :writing_hand::writing_hand::writing_hand: asal lo tau ya lie nice tutor don't forget the micin hi Ollie Ollie, did you just give cooking instructions with Haachama cooking BGM? :grinning_squinting_face: @karl MAR-GARIN Do you also have a Wok? THEN RINSE WITH RUNNIN WATER!!! absen salted butter is better than margerine if you can find it omg ur so pretty Can you do a demonstration? i think i got an idea what kind of meat you talked about but i won't tell Yessss, Simple is Best :ok_hand: micin ollie tutorial memasak daging cincang ala momma ollie no msg? why? no spices? NOM NOM NOM SOUNDS GOOD~ yakiniku? catet catet resep dari chef ollie rip diet now i'm hungry emng ollie bisa masak? but becarefull cooking with margarin ollie, it is more fatty than casual cooking oil.. wait, you're on vacation? it seems like you're not content wise lol Fuiyoh di kasih micin :grinning_face_with_sweat: haiii OLLIEEEE hi kak ollie jadi acara masak masak you forgot the MSG, hehe salt on crack ngiler bund kak tutorial masak rendang Kalo mamaku pake saos teriyami ollie no msg? im disappointed FUIYOOOH Fuiyooooooh Enhance taste fuiyoh MSG Ollie kamu di cari Kobo tuh wkwkwk cooking with this BGM ? no micin no life I'd love to see you demonstrate kurang msg What is MSG again? aaah yesss bpp MSG LAA KING OF FLAVOR preference 
01:07:11(77コメント)

magarine + onion + ? Garlic? WKWKWKWK MARGARINE TRANSLATE 

EWWWW garlic ato onyon? Onion is da best :grinning_squinting_face: margarine is a flavoured stabilized vegetable oil You eat whole onions? WHA Raw Garlic too right? BEDANYA MENTEGA AMA BUTTER APA KAK ollie pernah kan makan nasi hangat pake mentega doang?? I essentially make vegan versions of everything like Butter Chicken curry, etc. my non-vegan friends tell me it tastes the same, if not better lol What? ????? lah kata saiya mentega rasanya kek mentega kak What!? Minyak Sayur itu:grinning_squinting_face: migranes?? you have, you don't peel them ah yang bener bawang putih dan merah? ollie tutor jadi vtuber wut?! ollie mau kue atau gue? wtf hah? Zombies like onion? delicacy ollie bau bawang wkwkw bawang mentah?? you already tell that nope WHA- Pantes ollie bau bawang bawang goreng the best zombies have layers Gosh that so smelly but so good Bukan bawang goreng? bawang goreng enak Ollie bau bawang? [ID] bawang bombai yang merah, oh have i told you guys that i like eating raw onions, shallots, and garlics? Pedas  All the best foods begin with onion SUS pantes bau bawang Nani? noo Holdup . . . . not even onion ring? what? pantes kok bau bawang ?so Shion, not Aqua? zombie liking onion.... that's new.... i mean it's good thou Brutall DI ACAR? pantes diomgoin kobo bau bawang nanti ketek nya bau Charlie approved Bawang mentah manis2 gitu emg enakkkk Tapi aku juga suka makan asem mentah sih bruh bawang putih juga langsung anak bawang SAMA OLLIE ENAK walaupun udahannya bau wkwk You eat Raw Onion?? what eyy Yeah, bawang"an are the best Not Vampire Confirmed bawang putih mentah pake grilled meat:drooling_face::drooling_face::drooling_face: ENAK ITU BUAT KESEHATAN ewwww stinkyyyy what? raw? wut? is it because you're zombie? acar kah bawang bombay enak rasanya manis 
01:14:49(69コメント)

SMORT Ollay janji j Zombie ada jantung?:face_with_rolling_eyes: 

goo stream phasmo copot aja ollie napa cuma tempelan dah loloh kok copot DADA SIAPA ITU jadi kena radiasinya gitu mksudnya wtf am I looking at? what is this Ollie? Itu opeinya deg2an apa pengen kabur? can't relate have no boobs She's making a lot of sense Gagituu olliieeeee I try not to think about it. Hmm.. manuk akal Everyone should try to wear this cosplay at the next event haha gagitu... Punya Ollie Bongkar Pasang :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: Hai ollayyy:elbowcough: DEVOUR KAPAN OLAY ??? ollie ollie maunya kue atau gue lie?:nerd_face: bedain degdegan ama gempa bumi heartattack it's not like that kenapa ada bokong diatas hatiku copot dan mual karena gerd Ollie kenapa tempel Mousepad? Ollie GWS :folded_hands: is this enough to get you reported?:_kusa::_kusa::_kusa: heemm menarik :thinking_face::thinking_face: Fake Booba:loudly_crying_face: na--- ho--- neeee I'm lactose intolerant, but these are one of times Imma dive headfirst for the milk WHAT HAHHH????????????////// makes sense 안녕하세요 uhm... iya sih not like that :face_with_tears_of_joy: no wireless booba lol yaudah tukar aja sama ginjal jadi deg degan nya beda tempat yo i just open the stream, WHAT ARE THOOOOSE what kind of logic what :_kusa::_kusa::_kusa: Wait,no S T A H P parah2 Is that a fact? LOL stooppp :_sweatollie:errrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. [EN] i mean like, your heart is on your chest area right? so naturally when our heart thumps, our badonkers would bounce right? Jantung kan di sebelah kiri kenapa harus dua-duanya yang goyang :grinning_face_with_sweat: lmao zombie ada jatung? WHAT THE__ KOCAK IH BOUNCE NYA  GWS:loudly_crying_face: わーおボインボインどうしたの? apaan tuh wkwkwk konsep macam apa tu I'm not a biologist, but I find this explanation... questionable. i dont think it will beat that powerfully though:_kusa::_kusa: dear matsuri its kalm :_bonkollie: 笑うの本当に綺麗ですね! 
01:17:50(110コメント)

ga bisa liat tangga kalau gede sebelah normal mah keren bgt 

rotten milk :face_with_raised_eyebrow::camera_with_flash: :eyes: halo mbak Ollie Njay bisa dilepas マウスパッド下さい Dont hurt yourself anymore ollie :rolling_on_the_floor_laughing: HAHAHHAHAA:_kusa::_kusa: I feel like googhoul gave you too many ideas What's your favorite anime??? Do you flex your large breasts at Olivia Zombie bongkar pasang portabel bwebs Ollie forgot to sew her boobas to her body it mousepad? Bisa dicopot:_kusa::_kusa::_kusa: AAAAAA Detachable booty fek 100% no ril Detachable i see Copoooootttt Apaan itu woi :eyes:wow they're detachable  RIBBON WHERE??? detachable lah copot :_kusa::_bonkollie: it's a hat dicopot dong bongkar pasang dadany:) Lah copot :_OllieIKZ: Jangan jangan itu Dalem nya Ada UDIN lagi Twerking ?:_sweatollie::_sweatollie: buset dicopot:_kusa: GWS I'd buy that mousepad :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: ih haluu beli dimana armor kayak gitu ? HAHAHHAHAHAHAHAHHAHA :_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie: eh copot Ollie being HALU :downcast_face_with_sweat: FFF LOL:loudly_crying_face::loudly_crying_face: emang harusnya kan kanan emang lebih gede. secara medis FLYING BOOBA lepas? lets go to psychiatrist olly Bongkar Pasang :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: REMOVABLE BOOBA LMAO ollie is on some high-grade copium right now COPOT copot Lo heeee GUEDEEEEE :_kusa::_kusa::_kusa: cursed woi wkwo apa mau lihat papan Bandages cheaper than bras? wkwkwk portable booba OLLIEE, so glad that you are back Now finally we can have Ollie mousepad Lmao Caught in 16k NANI lmaoll lepas pasang :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: lol hallo mbak nt ollie lebih cocok plat aja ollie wkwkwkwk Rotten milkk wahh boobaanya melayang tt nya bongkar pasang LEPAS HAHAHAHA LOL Don't cover the ribbon!!! what did I tune into? where is my cute little flat zombie sister? Are those detachable? OLLIE RACING:red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart: Mom pick me up, i'm scared WKWKWKKW FEK FEK lepas pasang ya bund gede sebelah is kinda normal tho? lmao ollie pake itu ntar gw bikin doujin lo When are you releasing a mouse pad? wkwkwk bongkar pasang There might be some video games that are coming soon. Which of them do you like to play? why do you put on fake breasts optical illusion :face_with_tears_of_joy: portable beneran copot kan lmao Wkwkwkkw MOUSE PAD SUS bisa bongkar pasang kayak itu ya, lego bisa bongkar pasang gituu Detachable booba??? HAHHAHAHAH [Booba Portable] Fek fek fek:_ollewd: aku juga mau diayang2in real boobs is not symmetry anyway 
01:18:51(144コメント)

HAHAHAHAHAHA LOL lol  

LMAOO eh anjasss WKWKWK plug n play  WKWKWKWKWK it's twerking OHHHHHHH MYYYY wtf hahahaha :_kusa::_kusa::_kusa: keuntungan zombie ini bisa dilepas LMAO :_shockollie::_shockollie::_shockollie::_shockollie: ゆれてる! Wado wadooo HAIII:partying_face::partying_face::partying_face::partying_face: HUH WHY IS IT ANIMATED MARAHNYA KENAPA BOING2 wtf nooooo :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: i mean...she can take off her hand..why not her booba as well?:face_with_tears_of_joy: KOK GITU MARAHNYA whoa hmmp brutal banget sih hehhhhhhhhh :_sweatollie::_sweatollie::_sweatollie: lebih mirip pantat among us wtf is going on TWERKING BOBA :face_with_tears_of_joy: genjutsu ka ini wokkowokwkowo broo.....:_bonkollie: TACTICAL BOOBA ayyyooo stop god dammit OH MY GOD STOPZ :_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie: I’m totally not cringing to this. astaga ANJAYY BOOBA TWERKING :_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie: Colab sama Kobo ada lagi kah Ollie ? :eyes: lmao dih oli kena kangker kah itu penyakit ollie detachable booba : CYBERPUNK THEME PLAYS woooo KNP HARUS GERAK KAKWWK lol Those are some nice assets NOT AGAIN...LMAOO LMAO  Ayo terbang lagi oohh god.. the jiggling What did i see ??!! Lmaoo WTF lmao [EN] no the boobs didnt fell off, im getting angry here hmfh ollie on holiday creating fake booba, how far must you go to be HALU Ollie!?!?! Terbanglah wahai ollie EH GOYANG awowkwkwkkww aowkwowkwk bongkar pasang :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: LMAOOO :grinning_squinting_face: that remind me of Udin somehow balon ituu sorry your mouse pad is in the way could you move it? :loudly_crying_face::loudly_crying_face: atut saya Lmaooo boba apa puding itu wkwkwk めっちゃ揺れてるじゃんw apa itu :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: hati² nanti terbang lagi Boba Ayo ke dokter Ollie:_OllieLaugh: MARAH tf wkwwkwkkwk seperti amogus kuning WHAT THE WHAT I will not be swayed by that thing astagaaa wkwkwkwk oh no my eyes おっぱい動いてるのすご!!笑 the next merch you too can have your very own..... WKWKWKWKWKWKWKKW TWERKING ????? speepart nya beli dimana lie? ollie lagi cosplay jadi chara h*ntai WHAT is this why are your badonkers twerking opaai nya bisa melayang :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: MY EYES Dribble fake booba uwooooogghhhh wah anjayy yakin dek itu apaan:loudly_crying_face::rolling_on_the_floor_laughing: isinya susu basi AYO WTH LMAO bisa gitu :face_with_tears_of_joy: Halu can't help ya.. yameteeee.. bakal dibonk sama M-chan soon wwww L 動きがおもしろすぎるっw why do you put on fake breasts this jiggle physics i swear GWS GWS Ollie w PLEASE HAHAHAHAHHAHAHA KAYAK BASKET what the pvxk omg lol Hahahahaha What THE---- ora ora ora ora ora!! what did i see opp*i nyaa kalo marah gitu ya :face_with_tears_of_joy: 草 wkwkkw serem  boobutt twerking my eyes :_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie:why are you like this this is so cursed wth is that GWS Ollie Dead or Alive physics level オリーマウスパッドはフラット 胸が大きいですね! wkwkkwk marahnya getar getar I do have one of those hehe twerking booba ayo WFHEK MEN FFF boba lol 
01:19:52(54コメント)

gws :_kusa::_kusa: OMG OLLIE WHAT HAPPEN WITH YOU? 

obat ollie abis The real kureiji wkwkwkwk noel-chan? 3 hours u could have played APEX? THANK U FOR THE ASSETS BALOON GOES BRR Holy booba  :yougotthis::yougotthis::yougotthis: caught in 16k ultra HD 2300fps ps5 iPhone XXSXSX RTX 3090 on 2077 RTX on off brand toaster I NEED MY RIBBON 3 hours :handshake: twerking booba F :_OllieLaugh::_OllieLaugh::_OllieLaugh: NO NO WE WAN FLAT, FLAT IS JUSTICE!!!!!!!! lol GWS kurang ajarkamu yukikaze :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face:gewees :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: amazing bounciness we do love it, that's why we tease oh oh noo :pleading_face: malam kak Ollie ???:Sugoi Dekai Oh no:_ollien::_ollien: tbh it doesnt look any bad はーい! gws oli here take copium pills:pill::pill::pill: Noooooo :( never thought I'd live to see twerking booba  itu ditengah apa olie Wait no don't go QAQ なぜあなたは偽の胸を着るのですか ok :_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: ayo ke dokter!:yougotthis: ollie super chat kpn ada di indo [ID] yaudah aku baca donasi aja deh sekarang  Kapn Maen Minecraf Ollie...? The Breast InPlants Took 3 Hours Ok :_ollove::_ollove: Okaeri queen :_ollove: buff ollie letsgooo noooo...I miss my favorite zombie bye gws olie Sekarang udah kek tante tante ollie pls kembali rata,aku mual" ka ajarin bahasa Jepang FLAT IS JUSTICE RIGHT??? 
01:22:31(75コメント)

now better :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: gatau, wkwkwk 

oh! did I missed something? she's much better when she s flat :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:  Ollie kembali tevos:moai: Original is always better LMAO ?!?!?!?!?!?!? lmao omg OMG wkwkwk NOOOOOOOO YAMEROOOOO  :_kusa::_kusa::_kusa: PLEASE they can fly wow :grinning_squinting_face: wkwkwkkwkwk WHY IS IT FLYING はやwwww hahahaha FASTER wth ... AHH OKAERI OKAERI flat is besttt :_shockollie::_shockollie::_shockollie: WTH Lmao Too fast! wwwwwwwwwwwwww :grinning_squinting_face: terbang awokwkwko wkwkwkwk i can't :skull::skull: NOT AGAIN.... the booba is back wkwkwkwk Geez that's fast Tf is that Lmaoo Lah balik lagi LOL brutal SMOLL BOOBA waduhek:face_with_tears_of_joy: lol hahhaha terbang TERBANG TRUS NGILANG:loudly_crying_face: violently shaking  TERBANG :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: SUS:moai::moai: kupu kupu Damn AWKWKWKW TERBANG :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: whataemlwasinthe hell?! aniir gempa what :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: ampun gua dah :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: AHHAHAHHAHA ancuk kyk funnel gundam booba terbangg geter brutal Lol ツインテール、本当に可愛いです、たまにオリーさんが見せてくれた姫カットも可愛いでした! parah wkwk YAMEROO!!!!!!! astagaaa olai :grimacing_face::weary_face: Kupu kupu HEH:_kusa::_kusa::_kusa::_kusa::_kusa: Stop it www 
01:51:44(61コメント)

HBD!! Thanks for the stream have a great day too, ollie !! 

bye ollie Hbd Tsume Shiro! HBD:_ollove::_ollove::_ollove: はぴばー! thanks ollie:black_heart::black_heart::black_heart: happy birthday!! HBD TSUME SHIROO prooot proot proot:clapping_hands: hello oliie :_ollove: Happy Birthday Tsume Shiro~! :_ollove: Otsucrazy! Thanks for the TLs! Happy Birthday Tsume thank you for the stream HBD Tsume! HBD TSUME TSUME SHIRO HAPPY BIRTHDAY OTSUCRAZYYY:_ollove::_ollove: lopeulie happy birthday tsumeshiro HBD Tsume Shirooo otsucrazy is there any from streamlab? HBD Tsume shiro Udin Vs Bazo battle twerk? OTSUCRAZYYYYY~~~~~:_ollove::_ollove: OTSUCRAZYYYY OTSUCRAZY!!!:_ollove::_ollove::_ollove: happy birthday :party_popper::_ollove: HBD:_ollove: Ollie is so cute bye bye ollie otsuu OtsuuCrazyy!!! thanks for the stream ,bye ollie bye chat ! :red_heart: OtsuCrazy OtsuCrazy~ Otsucrazy, thanks for the stream Ollie:_ollove: bye :_ollove::_ollove::_ollove: Bye olay :_AlphaO:ts:_AlphaU::_AlphaK::_AlphaR:azy Thanks u for stream Ollie, OTSUCRAZY!!:red_heart: by Otsuuuuuucrazyyyyy!!!! Otsu. THANK YOU FOR THE STREAM OLLIE!!:_ollove: BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE otsuuucrazyyyy See you OTSUCRAZY:_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: OTSUCRAZYYY :_ollove: Have a nice day Ollie! !  Otsuuuu Kureijiii!!!! cya ollie  OTSUCRAZY otsucrazy! nunggu secret ending Bye bye :_ollove::_ollove::_ollove: 
01:52:14(98コメント)

Bye bye :_ollove::_ollove::_ollove: :_ollove::_ollove::_ollove: otsu 

OTSUCRAZY~ Thanks for the stream, Ollie! Otsucrazy! otsucrazy bye byeeeeeeee OTSUCRAZY:_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: Byez Byez woii aku baru dateng :disappointed_face: Otsucrazy! bye bye! BYEEEEE bye otsuuu:_ollove::_ollove: OTSUCRAZY:_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: OTSUCRAZY Dadah:vulcan_salute: otsucrazy:_ollove: 오츠~~~~~크레이지~!!!!!!!!!!!!!!!! Bye! otsu~ Otsu OTSUCRAZYYYY~! :_ollove::_ollove::_ollove: OTSUUUUCRAZZZZYYYY otsuuuuuuuuuuucrazyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! Otsucrazy!:_ollove: OTSUCRAZY!!! :_ollove: BYE BYEE!!! OTSUCRAZYYYY  BYeeeeeeeeee keep working hard ollie ^^ byeee Otsuuuuuu otsuuuuuuuuuuu OtsuuuuuuuCRAZY otsuCrazy~ Otsucrazy!!! OTSUCRAZYYYYY:_danceudin: 올리 사랑해 OtsuCrazy otsukureiji !! bye bye OTSUCRAZZYYY thanks for the stream 乙クレイジー bya bya 안녕~! 올 OtsuuuuuCrazzzzzyyyyy Otsuxrazy! OTSUCRAZYYY Bye Ollie :_ollove: Otsuuuu :_ollove::_ollove: OTSUCRAZYYYYYYYYYYY OTSUCRAZY!!:_ollove: OTSUCRAZYY CANTIKK!:_ollove::_ollove: :red_heart::red_heart::red_heart: otsucrazy see again otsucrazy:_ollove::_ollove::_ollove: OTSUCRAZY~~~~ :_ollove: byee:red_heart: OTSUCRAZYYYYYY OTSUCRAZYYYY :_ollove:  OtsuCrazy:_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: otsucrazyyyyyyyyyyyyyy OTSUCARZYYYYYYYYYYY :revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts: OtsuCrazy My Dear:_lightstick::_ollove::_lightstick: OTSUCRAZYYYYY OTSUCRAZY~ OTSUUUUUUCRAZY  :_ollove::_ollove::_ollove: bye selai olay uwu Papayyy love you imouto! OtsuCrazy:_ollove::_ollove: OTSUCRAZYYY!!!! :red_heart: byee Ollie see ya Ollie! thanks for the stream! and welcome back! byebye ollie:_ollove::_ollove::_ollove: OTSUCRAZYY:_ollove::_ollove: OtsuCrazy! Welcome back and thanks for the stream:_ollove: lop elaaah baru dateng 올리 쏘 큩 otsucrazyyy!!!!! have a nice dream yall Otsucrazy Ollie Bye bye OtsuCrazy! :shelterin::shelterin::shelterin: OTSUCRAZY! dadah zombi:red_heart::smiling_face_with_sunglasses: OtsuCrazy Ollieeeee:_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: OTSUCRAZYY Toodles Ollie