【holoID】Hi ~【Ayunda Risu】 | Ayunda Risu Ch. hololive-ID

コメント

02:31(97コメント)

apakah kamu sedang lelah risu risu doko 久しぶり 

iya hampir 2 minggu AM ALL GUD YEET HAII RISU YOU NO FINE?? We missed you so much Risu-sama :loudly_crying_face: Good… for now hii rissu :_Brr::_Brr::_Brr: we lack Risunium why im not fine to wisu RISUUUUUUUU im fine thank you udh 69thn GK liat risu:_prisuners::_prisuners::_prisuners: why?? gws risu :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetrUBrown: kangen WELCOME BACK WARDEN hello wisuuu :_ikz::_ikz::_ikz: happy with tears to see you again :loudly_crying_face: fine, hope u get better :thumbs_up: Hiiiiii!!! Im fine how are you Risu risu you are oke Hewwroooo anda siapa? yes you are life's busy >< hi rosu :Dd Not fine either Sehat desu it's cramping day for me Ok I guess congrats for 900k views on Alice&U!!! RIauuuuuuuu :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: tetap nolep seperti biasa No U?? how r u?? :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetUPink: hii risuu we missed you :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetrUBrown::_LetterA::_LetterY::_LetUPink::_LetterN::_LetterD::_LetterA: welcome back risu masih belum sembuh total? hello masih belum sehat kah? nana nani hawwe mbak WELCOMEEE BACKKK RISUUU!!!:_tskr::_tskr::_tskr: あら、おだいじに Lmao risu feel better!  Risuuuuuuu!! Hi Risu emang risu habis darimana ? am gud u still not fully recovered? :face_screaming_in_fear: Is your voice ok? tchh Risu GWS (literally) Obisa sekarang apa topik pembicaraannya ris??:thinking_face: ayunda doko I'm good eh jangan dipaksain kalau emang belum enakan We hope you're getting better, Risu! hewrroooooo welcome back abundaaaa weee miss you soo much risyuuuu we miss your chaos risu we miss you too good Welcome back Risu I MISS YOUU TOOO hi risu~~ not dead. glad we're all alive :folded_hands: pilek risu WELCOME BACKKK I MISS UU Risu daijobou you streaming from bed? we too miss ya, Risu itu jamnya salah ? iam not fine to without you :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetrUBrown::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetrUBrown: Risuuuu Helloooooo :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_LetterN::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetrUBrown::_LetrUBrown::_LetrUBrown: we missed you too kangen risu :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink: WOW HOW ARE YOU RISU hi sayang Hi risu!!! Are you fine??? Miss you risuuuu heloo risuuu こんにちは〜 
03:31(45コメント)

:_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetrUBrown::_LetrUBrown::_LetrUBrown: ?? hello 

jatoh dari pohon kah? :_LetterA::_LetterY::_LetUPink::_LetterD::_LetterA::_LetterN::_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink: sakit opo :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetrUBrown: AM MISSED U SO MUCH UAAAAAAAAA sick and tired mulutnya kok diem aja Mommyyyyyy i miss you. :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: gws rius HEWWWOOOO RISUUUUU bukan overdosis merch okakoro? :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetrUBrown::_LetrUBrown::_LetrUBrown: 6??? damn :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_prisuners::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetrUBrown: I missyuuuuu riisuuu ngapain Ris semoga sehat slalu Risu moga cepet sembuh risuuu Ahh glad to hear that Nanais~ sore risuuu Haiii aghhh i missing uu catch a cold? :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetUPink: awww gws Must've been the flu then #KangenRisu GWS Risu hi risu types ? :_prisuners: Now I Really Miss Risuu Not Ayunda :loudly_crying_face: hallo bunda. aku masih kerja. tunggu aku di rumah ya Get well soon Risu aa risu kangen hi sore Abunda Risu 3 years??? GWS :shelterin: :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_LetterD::_LetterI::_LetterS::_LetterN::_LetUPink::_LetterD::_LetterS: 
05:04(61コメント)

aku sakit halu tiap hari gejala nya gimana ris? good afternoon ,welcome back risu 

pernah, paling seminggu doang berati kamaren kemaren sakitnya kw If you couldn't keep anything in your stomach and were constantly running a fever then it was most likely the flu, which I also happen to have rn gws nggih OGEY 3 TAHUN LALU RISU MASIH FULL TUPAI risu lagi sakit hati hallo Risu hi risu~ love sickness syukur Alhamdulillah dah sembuh risuuuuu Muntaber? Wah paham paham soalnya pernah juga risu tepar ges First? Yeah I know that, it happen to me tto kerja kerja tipes:_bonk1: flu tupai? semua penyakit langsung nyerang tubuh barengan Ahhh.. Iya. Kadang beberapa tahun sekali emang bisa tiba2 kena demam & tiba linglung gitu risu udah sehat beneran? real GWS risuuu Hi Risu !!!! karena jarang atau gak pernah sakit.. sekali sakit sembuhnya lama~~ ah.. sakit yang hanya dialami wanita ? what Get well soon Risu, at least you are well Malarisu sakit musiman kyk tiba" musim hujan gitu ?? meriang nih pasti sakitnya kompilasi ? woah, damn NEED EXTRA GWS PIL?? habis jatuh dari pohon kayanya gaes masih pilekk HUH RISU SAKIT ?? KIRAIN NONTON JAVA JAZZ... GWS RISUUUUU gws Risuwuuuu こにちはーRisu! :_ElMustacho::_ElMustacho::_ElMustacho: sakit karna ngesimp nendroid smpe lupa makan ya? yay Risu is back FLU ? Yeah... Tupai :face_with_medical_mask: poknya penyakit yg sampe ambruk gitu lah, demam biasa tapi sampe ambruk  that's brutal hay ayunda WRISSUUU IS BACK:_tskr: get well soon SUARAMU BINDENG RIS oh nyo RISU KEMANA AJA ?. IKUT PERANG AKATSUKI DENGAN ULTRAMAN KAH ???? :grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face: hewoo wissuu,welcome back Feel better soon, Risu radang ambatunat Ok eat too much nuts 
10:10(77コメント)

flu dan batuk? minum :pill: diarhia 2: the crappy comeback diarrhea is the worst 

tercecer cecer nggak? Drink water. Eat Fiber. What did you eat? kek Risuuuuu!!!! I miss you..... what a rough week jadi tidur di km?? dikeroyok:_LetterS::_LetterA::_LetterD: imagine if they came all at once sakitnya brutal  Penyakit : Hello my old friends its ok risuuu... jangan lupa vitaminnya oh no... kebanjiran virus uralitt kena kombo well i'll waiting for the sneez C-C-C-COMBO BREAKER oof stay hydrated!  ohh noo.. dikeroyok penyakit.. HELLO RISU gws risu Yowzers, that's one heck of a streak Risu... Hope this will be the last of it! pancaroba effect minum air hangat mbak dan makan rebusan untuk sementara GWS AMBATUNAT :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: sakit nya gak tanggung tanggung TSKR That's good okaeri risu glad you already feel better, take more rest I guess:_ikz: diserang penyakit di keroyok penyakit:moai: SAD:_nesoberisu::_nesoberisu: air anget risu, biar enakan I hope you recover soon, Risu! batuk pak haji DiaRisu? glad you getting better Oh no AYUNDAAJA YANG NGOMONG WKWKW syukurlah semakin membaik I hate when that happens, you think you're past it and it makes a come back turi ip ip ip abunda tikus . Please don't force yourself heck yeah no more diet for wisu it brings disease ur skin an bons- hi wisu we miss u Banyakin minum, diare itu dehidrasi soalnya glugglug warm water minun air putih, banyakin istirahat babe minum dulu ris Hi risu thats like everything in marathon aamiin Uh oh... dont push youself too hard if you havent full recover please take more rest jangan lupa obat batuknya diminum Hallo risu uda sembuh mbak risu ih mbak pelan pelan ae omong nya yes "Got better today", proceeds to cough emang musimnya kah flu & batuk sekarang ?? lekas sembuh risuuu:folded_hands: cup cup cup risu... hope u get well soon GWS RISSS maka nya jangan es teross kebanjiran penyakit beliau ini kocak geming Risu pernah punya penyakit asam lambung ngga? i hope u got speedy recovery risu yo zen 
19:19(64コメント)

habis sembuh pun tetap lucu sick squirrel is still best squirrel Icuuuu 

jadi risu lagi sakti toh? uwahhh akhirnya bisa liat risu lagi kangen suara ayunda :_LetterA::_LetterN:gy waduu sumpah risu saya kangen bgt  angwy wisu hello rage healing Maybe try and do more Collabs with gen 3, they were also worried about you Risu sakit tidak membuat bunda Glory Angwy sqwuiwel AngRisu saya tarik kata-kata saya kembali, jangan terlalu banyak tidur, maksimal 8 jam. nggak baik buat kesehatan wkwkwk marahi aku mommy kalo ketawa pas sakit mah sakit jiwa sick and angy I would be concerned if you laugh a lot when you sick lel hibernasi risu pas sakit mimpiin dank memes ga? kukira hibernasi ternyata di keroyok penyakit:moai: TODAY IS MY BIRTHDAY RISUUUU ueueueu ohh noo :pensive_face: Ayunda gimana risu? apa sakit juga? just listen korone ganbate okaeri ris nooo angryyyy:(( TUPAI HIBERNASI Angrisu? :_nesoberisu: coba marah marah ris makanlah sikit gws risu atuh its ok Squirrel's fury boong kalm laugh heemm yaaa gapapaa kokk :crying_face::crying_face::crying_face: my god, ayunda is back uring2an it's okay Do not push yourself please lhoalaaah ketawanya Ayunda aja turu okay ris oh... nggak yang kikukikukiku kalo masih radang jangan makan yang berat-berat dulu juga ris okey Ayunda aja kalau git yang ngomong gws risu take care admin mana ayunda, ris jangan marah2 ris ntar imunnya berkurang get well soon ARINDU RISU gws :flushed_face::grinning_face_with_sweat: Ya gpp banyak banyak istirahat aja, jangan di paksain okay oghey habis stream halu di tabrak penyakit wkwk 
22:54(44コメント)

itu bukan risu di holoalter emng kamu seiso kalo anteng yeayyy risu masuk tv 

yay when you singing some theme songs? $100 When Ame chased your tail -- WOOOOH  risu di situ lucu banget oh no risu still sick! she call herself seiso! sambil peluk zeta nooo gepeng Seiso? Alternatif kan? risu keliatan seiso waktu diem:_Brr: ANIME RIAU :_LetterY::_LetterA::_LetterA::_LetterY::_LetterY::_LetterY: di situ risu kawai banget:_ameeizing1::_ameeizing2: you had a kitten with you congrats vtuber kuskus omedetou ris, buat hololive alternatif. rill tupai anime angkat tangan mu risu omedetou risu topi yang sempat diambil poncat akhirnya balik .. :face_with_tears_of_joy: miss you wisu Squirrel chasing the cat is totally adorable. :_prisuners::_risuners: :_risuners::_risuners::_risuners::_risuners::_risuners::_LetterR::_LetterI::_LetterD::_LetUPink::_LetUPink::_LetUPink: :_LetterY::_LetterA::_LetterA::_LetterA::_LetterY::_LetterY: officially become anime CUTE:face_blowing_a_kiss: risu look seiso :_LetterS::_LetterA::_LetterI::_LetterS::_LetUPink::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetrUBrown: Congratssss JESAS A $100 DONO:eyes: :_LetterY::_LetterA::_LetterA: you look seiso risu catch zeta Chasing Zeta animatic storyboard? super kawaiii yeah visual Risu ngejar Zeta :_LetterY::_LetterA::_LetterA::_LetterA::_LetterY::_LetterY::_LetterY::_LetrUBrown::_LetrUBrown: anime tupai mengejar kucing zeta stole risu's hat:_tskr::_kusa: 
25:59(47コメント)

minum air lagi risu Did you let Jay out of the basement when he was sick? GWS Jay 

Selamat sore Mbak Risu. Sudahkah anda keluarin motor hari ini main minecraft GWS GOOD MORNING RISU istirahat aja dulu :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetUPink: mending istirahat dulu aja kalo masih sakit don't too much force yourself risu Your Youtube music weekend stream get lot of views noice Mungkin lagi musim Pancaroba ris:moai::moai::pinched_fingers::pinched_fingers: MEME LG 2 PINTU?? WKWKWK kucing moona itu balas dendam krna nyuri piggybank moona yes dont push yourself new name unlock : ayunda rehat tupai melihara kucing? gak takut dimakan? risu main tiktok di tempat tidur WHAT sentiasa imut nan lucu tupai satu ini hope everyone's get well soon too! :_tskr::_tskr::_tskr: seiso banget kena nerf heheh take a good rest GWS to all, eat and sleep plenty Risu kena nerf seiso mode squrl yg bener seiso seperti di anime:_kusa::_kusa::_kusa: badan msh lemes ya mode lemes Emang jarang Olahraga?? hmm.. mencirigakan.. so seiso Risu seiso?  lol Loh kok typo mode jinak yah ntar bar bar sakit lageeee wkwkkw i love seiso Risu :herb::herb::herb: ??? :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: :honeybee::honeybee::honeybee::honeybee::honeybee::honeybee::blossom: Hi, honey! :blossom::honey_pot::honey_pot::honey_pot::honey_pot::honey_pot::honey_pot::blossom::blossom::blossom::blossom::blossom::blossom::seedling::leaf_fluttering_in_wind::seedling::seedling::leaf_fluttering_in_wind::seedling: Me WHAY? kehilangan nut powernya 
28:00(45コメント)

Barbar Energy locked stacked bad lucko be thankful u didnt have cvirus yeet 

Risu is seiso, especially when talking about memes get unseiso soon then halo riiisuuu i think this is Nut virus A chain of bad luck. hah lie you being seiso pas udah sembuh total bakalan di buff lagi kah energinya? just normal fever sigh in relief good thing it wasnt C virus too hallorisuu Seiso Demo Version uh why do you need an announcement for c-virus? lol.. ahhhhhhhh sumpah candu banget suara risuuuuuuuu apalagi bgm openingnya ganba risu congratulation ahhhh tidak bisa hilang mandi ujan ya Risu? be careful dah suaranya Risu jadi kek awal-awal debut wkwk RIAU KOK LUCU BANGET bulu ekor aman ris, biasanya klo lagi sakit bulu pada rontok  tupai pink :face_with_raised_eyebrow:? ketawamu pas lagi kek gini ris astaga  c virus kayak di residen evil? ntar jadi jpmbi kayak olli yes many get sick because the weather amjg hello risu nice to meet you tupai pink kayak ayam ayaman sd dong?  Yeah it was bad luck, I should know from experience myself lmao At least seiso is only temporary, soon you will be back to your full terrifying power gws abunda tisu :pleading_face: bad irl gacha luck the weather is so terrible recently in ID, so most people got sick hai liau trial c-demic already done, it just bad climate  Risuu kami kangen medokk mu Kulkas Virus I don't think seiso people say diarrhea too much risu, i miss your gepeng Hi Risu hello Hello Risu cutie:yougotthis::yougotthis::yougotthis: 
01:03:21(50コメント)

:_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: :_emojipo::_emojipi::_emojipo: 

:_LetterS::_LetterI::_LetterI::_LetterY::_LetterA::_otsu1: :_LetterA::_LetterY::_LetUPink::_LetterN::_LetterD::_LetterA: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo: :_emojipo::_emojipi::_emojipi::_emojipo::_emojipi: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo: :_LetterA::_LetterA::_LetterA::_LetterA::_LetterA::_LetterA: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo: Missed you Risu! mommyyy Bye byee thanks for the stream today risuu please rest well and get well soon :flushed_face::flushed_face::flushed_face: :_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo: :_saber2::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_saber1: :_saber2::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_saber1: MOMMY selamat istirahat, OtsuRis :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: Bye risu :_LetterS::_LetUPink::_LetterN::_LetterD::_LetterA::_LetterR::_LetterI::_LetterR::_LetterI::_LetterA::_LetUPink: :_LetterA::_LetterY::_LetUPink: AFKH ADA TEORI SECRET ENDING? Seee ya :fire::fire::fire: :_LetterA::_LetterY::_LetUPink::_LetterN::_LetterD::_LetterA::folded_hands: popipo bye2 mommy ? MOMMYYYYYYYYY :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_otsu1::_otsu1::_otsu1: :buffering: Ayundaaaaaaa OTSURISUUU~ :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: see you next stream risu and mommy ayunda sasuga Echo sama :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo: otsu risu :_LetterA::_LetterA::_LetterA::_LetterA: :_tskr::_tskr::_tskr: UWWOOOOOOOGH MOMMY menunggu sec end Hope you recovery fully soon! BYE BYE RISUUUU :_LetterS::_LetUPink::_LetterS::_LetUPink: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: gws risu :_LetterR::_LetterI::_LetterN::_LetterD::_LetUPink::_LetterR::_LetterI::_LetterS::_LetrUBrown: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: 
01:04:21(45コメント)

:_emojipo::_emojipi::_emojipo: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_tskr: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: 

it's ayunda oneesan :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: :_emojipi::_emojipi::_emojipo::_emojipo: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo: POPIPOPIPOPI MOMMY :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_tskr::_tskr: :_LetterD::_LetrUBrown::_LetterR::_LetterI::_LetterA::_LetterN: hai para pejuang secret ending :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: secret ending ?? where :_risuners::_risuners: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipi: :_tskr::_tskr: :_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_tskr: Watching Risu live already made the day much better. TSKR, Risu :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipi::_emojipi::_emojipi::_emojipi::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipo::_emojipo::_emojipo: :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo: :_otsu2: :_otsu2::_otsu1::_otsu2::_prisuners::_otsu2::_risuners: :_LetterA::_LetterY::_LetUPink::_LetterN::_LetterD::_LetterI::_otsu1::_LetterR::_LetterI::_LetterY::_LetUPink: PO PI PO PO PI PO afakah ada secret ending:oops: hibernasi lagi take care HOLD SECRET ENDING :_LetUPink::_LetterD::_LetterI::_LetterN: pedjuang secret ending popipo C part IKZ :party_popper::confetti_ball::confetti_ball::balloon::sparkler::fireworks::sparkler::sparkler::fireworks: Thanks for the stream Risu! OtsuRisu~ SEE Y'ALL :_otsu1::_otsu2: :red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart: :_ameeizing1::_ameeizing2::_tskr: apakah aku telaat??? :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi::_emojipo: secret :_emojipo::_emojipi::_emojipo::_emojipi: