BATU | Kureiji Ollie Ch. hololive-ID

コメント

03:31(107コメント)

silence :moai::moai::moai::moai::moai::moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: 

Dunia telah terkalahkan oleh para batu:moai: aku adalah batu jadi keingat suatu anime deh It true MEMBATU :moai::moai::moai::moai: Are you Olivia? :moai::grinning_face_with_sweat::index_pointing_up: Memotivasi sekali  Yo, Angelo :moai::moai::moai::moai::moai: :skull: aseeeeeemmmm Olivia turn to a rock ? :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: :_ollien::_ollien::_ollien: batu:moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: 326 tuh apaan :moai::moai::moai: stone simulator wkwkwkwk :moai: :loudly_crying_face: 最終回じゃん tombstone :_ollien::_ollien::_ollien::_ollien::_ollien::_ollien: :moai::moai: :rock: keluh kesah sebuah batu ~ :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: "that time i got reincarnated as a rock" helo :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: sad Olivia :crying_face: Is that your Grave Tomb??? cip cip cip Dikutuk jadi batu :loudly_crying_face: kalau udah selesai intronya bilang aku beneran stream batu wkwkwk :hydrate: ayo spam emot batu!!!!!!!! :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: apakah Ollie tidak sengaja ketemu Medusa? A R O C K suara burung oliviaa??? :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: olivia's a rock now どうして oh I thought that was a giant ball of pop bergerak menjadi batu:moai: nani kore???! Rocks have responsibilities too Ollie's a cute level 2 stone Sangat Puitis Sekali :moai::moai: Kera saktiiiii tak pernah berhenti bertindak sesuka hati ... walau halangan rintangan buset wkwkwkwkkw :moai::moai::moai::moai: what the dog doin :coffin: I LOOOOOVE rocks batuuu wkwk batu:face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: OLLIEEE JANGAN MEMBATUH hello di jumpscare notif donate ini bukan sekedar batu! ini batu! benar benar batu! ollie jadi sobatnya maling kundang :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: Ollie Level Up :_kusa: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: :bird::moai::bird::moai: Oliie adalah batu this is so creative ngl batu :moai::moai::moai::moai: Ollie? Olivia? :moai::loudly_crying_face::moai::loudly_crying_face: sangat cape ya sepertinya :moai: beneran batu donk Olivia MOSHI MOSHI :_sweatollie::_sweatollie::_sweatollie: :moai::moai::moai: Sajjad Ali Batu yang sangat indah and i almost cry:smiling_face_with_tear: a ok:moai: Sometimes, you do not need to perform excessive movements when you simply need to sit still. no thoughts, only batu :rock::rock::rock: help Ollie menjadi batu?? :moai::loudly_crying_face::moai::loudly_crying_face::moai::loudly_crying_face: MOTIVASIONAL BANGET:_ollien: :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: mati tapi ngomong:moai::moai::moai::moai: AAAA SINYAL :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: am rock Batu level 3 :_kusa: bukan kah itu batu yang indah teman'' Kenapa ada suara lalat :moai::moai::moai: apaa iniii. Batu?!!! mengsad stream ini membatu why are there flies ??? BATU AKIK 
05:33(93コメント)

ollie sehat? bisa nahan berak pula Hi batu 

:moai::loudly_crying_face: Olivia chan? :moai::moai::moai: ITS MORBATU TIME :moai::moai: :moai: :moai: itu di belakang batunya ad bendera partai tu puisi batu:clapping_hands: amatibatuuuuu:eye::tongue::eye: THAT'S A ROCK RIGHT THERE :thumbs_up::rock::rock::rock::rock::rock: :moai::moai::moai::moai::moai:batu :loudly_crying_face: :moai::moai::moai: apeni ollie FILOSOFI BATU :moai::moai::moai: :_ollien::_ollien::_ollien: :moai::moai::moai::moai::moai: tutor jadi batu cuacanya hangat, sehangat hubungan kita:moai: Just Batu. ooohhhhhhhh batu!!!!! si mamat anak pasar jangkrik teruskan bakat mu nak:disappointed_face::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: :moai: :moai: :moai: :moai: :thumbs_up: :rock::rock::rock::rock: LV 4:moai::moai::moai: apakah ini batunya patrick Rock? :_CepolL::rock::_CepolR: chill:moai:oooooo Lv. 4 T H E R O C K abis hujan :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: :_ollien::_ollien: Puisinya kmrn azab durhaka sama m0chan, ollie dikutuk jadi batu :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: :relieved_face::relieved_face::relieved_face::relieved_face: :moai::moai::moai::moai: Ollie dikutuk menjadi batu kah? gerah lie:moai: i dont know why, but im laughing so hard level 4:eye::mouth::eye: zombanwa batu..... hanya sebuah batu ROCKY kusa rievew batu:moai::moai: ollie sakit?? :musical_keyboard: :moai::moai::_ollien::_ollien: :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: IF YOU SMEEEEEEEELEELELELELELE WHAT THE ROCK......... :moai::moai:naruhodo ne yaaayyyy batuuuuu ないないないですよ tenang Ini olivia ato? :upside_down_face: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: maling kundang Ollie rock yea tes its membatu time:moai::moai::moai::moai::moai: Sehat :moai: :baguette_bread::baguette_bread::baguette_bread: :moai:batu:moai: ini knp help :v batu :moai::moai::moai::moai::moai::moai: :jakepeter:I see a rock TOUCH KUSA wah indah sekali oillie mana :moai: :moai::moai: :moai: ollie kenapa??? batunya bersinar yahh ollie wkkwkw :moai::moai::moai:Batu Nomer 366 Hadir :rock::rock::rock::rock::rock::rock: :' cie gelitik:moai: rumputnya bergoyang ASMR? Batunya masih nub lvl 4 belum lvl 1000 apa ini referensi JOJO? :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands:what a beautiful content :moai::thumbs_up: 
06:04(111コメント)

:moai::loudly_crying_face::moai::loudly_crying_face: ketawa dong kalo digelitik maling:moai::moai::moai::moai: 

konsep stream ini apa ya OLLIE DON SAD :_ollien: kapan Ollie menjadi batu:moai:dan kapan para batu memulai perbatuan:moai::moai::moai::moai: :moai::moai::loudly_crying_face: :moai::moai::moai::moai::moai: ada masalah apasiiiiii sampe jadi batu kegini ollie :_ollien::_ollien::_ollien::moai::moai::moai: r o c k tumben anteng ni anak OLIIEE KAMU NGAPAINN ANAK SENJA ANJAEE malin kundang 1.2k people got scam by stone this rocks The grass seems nice. HABIS MENJADI VILLAIN DAN MENGHANCURKAN DUNIA,PERDABAN BATU PUN DIMULAI KEMBALI :moai::moai::moai::moai: POV : Menjadi Batu :moai::moai::moai::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face: :moai::moai::moai: batu bisa megang rumput?? :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :_ollien::_ollien::_ollien::_ollien: HELLO OLLIE!!! touch the grass Bangke:moai: RUMPUT YANG BERGOYANG ini DARI KAPAN HELPPPPPPPPPP :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: batu Kureiji Ollie is gone, we have Calm Ollie now healing menjadi batu:disappointed_face::thumbs_up::thumbs_up::thumbs_up: Watu cilik jenenge krikilSerok cilik jenenge sotilMentol neng dodo, jenenge kutil :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: emang batu bisa kegelitik? batunya geli sepertinya  kenapa ni zombie,napa kek anak senja gini :_ollien::_ollien::_ollien: rumput nya pink:moai: :rock::rock::rock::rock::rock: :moai: :moai::musical_keyboard: menanti kelahiran sun go kong kah 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩 udang dibalik batu :cross_mark_button: ambatuuuuuuuu(Kam) :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :new_moon_face::new_moon_face::new_moon_face: ollie finally touching grass :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :moai: :moai: Ollie pun bertanya pada rumput yang bergoyang:_ollien: tenang sekali:smiling_face_with_halo::smiling_face_with_halo::smiling_face_with_halo: dari tadi cuma liatin batu? i love:moai::moai::moai::moai::moai::moai: akhirnya ollie nyentuh rumput terus mom tell me a story before i go to bed... B A T U :_kusa: yang menggelitik :rock::rock::rock::rock::rock::rock: :moai::moai::moai::moai::moai::moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: level 1: :rock: wih ajaib banget batu nya bisa ngomong grass is waving hello:_ollien: kelahiran kera sakti Ollie jadi Malin Kundang :loudly_crying_face::moai: :buffering: Rumput yang bergoyang~ :musical_notes: :ghost::ghost::ghost: :_tombstone::_tombstone::_tombstone: the rock :rock::rock: ollie sed kita nontonin batu gitu:moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: mbak, izin boker ya. pas dikantor belum sempet boker I am sorry, Ollie. But there are two beautiful things in this scene. The rock, and the sun. Can you be more beautiful than the sun? :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: JOJO Pillar Man? Ini Ngapain sih Ngab ambatukhan ollie?? aku menyebutnya tampan dan berani :moai::moai::moai::moai: apa kah kau melihat batuuuu??????? Batu lmao :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: very relaxed :leafy_green::leafy_green::leafy_green::leafy_green::leafy_green: :moai::moai::moai::moai::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face: sangat random ya game nya :rock::rock::rock: AAA AKHIRNYA NEMU TU EMOT BATU pantun sambil latin batu di senja yang indah :') :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :oops::oops: :_kusa::_kusa: hai i need touch kusa right now:_OllieFire: Nangis watashi apaan dah akwoakwoa :eye::mouth::eye::mouth::eye::mouth::eye: Batu-kun:moai: :chillwcat::chillwcat: kusa:move you stone you can rule the world:_kusa::_kusa: :moai::moai: batunya butuh perhatian :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: w lvl 5:moai::moai: bayagin ternyata ini holo alt Peaceful place to Burried 
07:04(62コメント)

:rock::rock::rock: :moai: batu doang mana ollie nya 

:moai::moai::moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: Level 5 dong mood banget. relaxing sangat interesting :moai: Rock :moai::moai::moai::moai: MARI BIKIN OLLIE KETAWA sehat li? Ngelek :musical_keyboard::moai::musical_keyboard::moai::musical_keyboard::moai: tenengtenengtengnengneng Ambasing uugghhh eehmggghh apaan dah wkwkwkwkkw :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: sangat awikwok:moai: batu sambel nyanyi lagu nu hinA hinu hina hinu.hyaaaak LV 3: :moai: :loudly_crying_face::moai: This eternal peace is influencing me. I am feeling… calm. woi batu.. ngomong kek. Ollie mulu yg ngomong. :_ollien::_tombstone: reflek jadi Malin-kun sedih ,:heart_decoration: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::squinting_face_with_tongue::squinting_face_with_tongue::squinting_face_with_tongue::love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture:BATUU :_ollien::_ollien: what's up with this maling kundang batu udah maem belum halo senpaii bato :hot_beverage::moai::thumbs_up: I prefer calling it "Bato" :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: apa ini klo ada masalah bilang Ollie mangshud:shelterin: LEBIH KERASSS!! beneran batu doang dong :rock::rock::rock::rock::rock: :shelterin: so this is ASMR ?? ATOR ok, batu :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: wow tersentuh hati mungil kuu awokawok I'm all in for batu ASMR:_kusa: :_sweatyudin: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: whats going on? WADU MALIN KUNDANG :chess_pawn::chess_pawn::chess_pawn::chess_pawn::chess_pawn::chess_pawn::chess_pawn: Such a beautiful life :moai: batu barharap menjadi seperti batu:moai: Haloo? pls :moai::moai::moai::moai::moai::moai: 
12:37(99コメント)

;》 :moai::moai::moai: :moai::sparkles::moai::sparkles::moai::sparkles::moai: 

:_Cabbage::_Cabbage: :_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: YAHAHAHA BATU :rock::rock::rock::rock: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: its okay, everythings gonna be daijoubu Bangun batu:moai: :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: Ollie岩になる? I realize, this is Rock-chan Debut Stream from Holorock Gen 1 ada ada aja ollie main nya :moai::moai::moai: ngapain tuh Ollie 草 I don’t see fun as a concept anymore. I see absolute zen. Lmaoooo :moai::moai::moai: Fun Fact : Ollie Itu Aslinya Batu Bukan Zombie guys, it's the rock batu kok ngomong :loudly_crying_face: HAMBA SEDIH BRUTAL ICIKIWIR DIGIDAW ANJIM :loudly_crying_face::loudly_crying_face::man_dancing: olie batu yopi turu ela pcnya meleduk .... random banget holoid hari ni wkkwkkw Wah feelnya sungguh membuat jiwa ku melayang :moai: :moai::moai::moai::moai: Stream yg sangat membatu :rock::rock: KuRockiji Ollie :flashlight::moai::flashlight::flashlight::moai::flashlight::flashlight::moai::flashlight: mangsud batu. :moai::moai::moai: So Desu Ne :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: FLOWER WOOHOO I WANT TO BE THE ROCK thicc batu dikutuk?:hot_face::hot_face: :musical_keyboard::musical_notes::moai: 2 jam nonton batu :moai::moai::moai::skull::moai::skull::moai::skull::moai::skull::moai::skull::moai::face_blowing_a_kiss::moai::face_blowing_a_kiss::grinning_face::face_with_tears_of_joy::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: ini serius kita cmn liatin batu drtd batu akik hum hello ? embrace rock :moai: awal mula kelahiran ollie si KERA SAKTI Ke isekai menjadi batu BATUUUUUU NGAPAIN LIE? awokaowk batu ginjal uhhh ollie:crying_face: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: you okayyy?? BENTUK NYAA BULAT LONJONG TERUS KERASSSSS. BATUUU :rock:HAYOOO MIKIRIN APAAA :grinning_face: なんだこれ :smiling_face_with_halo::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_halo: batu senja I need to get stoned to understand this better :moai::moai::moai::moai::moai: top anime tersedih :loudly_crying_face::fallen_leaf::fallen_leaf::fallen_leaf::loudly_crying_face: peak content WATU :thinking_face::thinking_face: NANDEEEE Hiding in my room safe within my wombI touch no one and no one touches me this is really soothing though :oops::oops::oops: batu nice stream apa ini? :moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai: itu batu nisan buset blom malem? is this the afterlife??? ayoo rock watching stream, let's gooooooooo bersabar ya lie lagian durhaka story yang bagus:_ollien::_ollien::_ollien: curhatan batu:moai::loudly_crying_face::loudly_crying_face::pleading_face: :rock::rock::rock::rock::rock::rock: hallo batu :moai::moai::moai::moai::moai: batu zombie sedang melikmati senja:moai::moai::moai::sunrise_over_mountains: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: Apa ini ? Abah, ada batu meteor jatuh di sawah pak Junaedi Aaaaaaa maafkan aku ibu kureiji batollie あーなるほどね(わかってない OLIIE DI KUTUK JADI BATU oh ini tutor jadi batu this rocks guyss pada emote batu batub OLLIE san konnichiwa :grinning_squinting_face: Rock is your ancestor vechile Ollie ? :moai::moai::moai::moai::backhand_index_pointing_up::backhand_index_pointing_up::backhand_index_pointing_up::backhand_index_pointing_up::backhand_index_pointing_up::moai::moai::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai::backhand_index_pointing_up::moai: :volcano::volcano::volcano: galau kah lie?? Level 10 :party_popper: :moai: :moai: :moai: :chillwcat::chillwcat::chillwcat: nah loh :moai: kok ngomong 
19:12(78コメント)

numbat 1 Kawaii Batu idol dakara batu :pleading_face::loudly_crying_face: ROCKE 

batu banget [angry] kureji batullie gabut bgt gw nontonin batu ya if you smeeeeeellll when the world beats me down, I use spite to fuel my utter rejection of what the world thinks it can make me do Diem doang nambah levelnya awawok Ah yes... Rock, what a beautiful things nandemo shimasen :_ollien::_ollien::_ollien::_ollien::_ollien::_ollien: :moai::moai::moai::moai: WWKWKWKWKWKWKW im speechless :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :moai::moai::moai::moai::moai: ini batu nisan kan?? Katanya ADA Udang Di Balik Batu Apakah benar?Saya ingin mencobanya :rock::rock::rock::rock::rock: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: this rock growing stronger..lvl 14 the rock? Even though I am no rock. This rock is inputting emotions in my brain that I have never experienced before. Level nya naik tiap kita nge quotes kah??:_ollien: Lmao what is this?  okayokay . ROCK ada kita li ada rumput memang iya? DULU NENEK MOYANG KITA MENGENDARAI BATU Jiwang what's happening?, kyaaa Batu-chan kawai bohong Ollie ngecosplay jadi Malin Kundang yg dikutuk ya beneran batu dong sudah di duga yakin? Ollie the rock:moai::moai::moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai: batu senja kapan para batu diundang:moai: :slightly_smiling_face::folded_hands::folded_hands::folded_hands: the rock :pensive_face::pensive_face::index_pointing_up::index_pointing_up: :pensive_face::pensive_face::pensive_face::pensive_face::pensive_face::pensive_face::pensive_face: ada tanah :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: batu :moai: sangking gabut nya liat batu curhatt :moai: ada kayu tuh ayo ollie kamu bangkit lagi dari batu ini:loudly_crying_face::loudly_crying_face: invite :_ollien::_ollien: batunya berubah?? ollie gabut kah R O C K emot :moai: Dwayne Johnson Idola Saya HUKUMNYA BUNUH ZOMBIE, GARA" KESEL LIHAT BATU APA? :moai: SIAPA YG CITA CITANYA JADI BATU TEMAN TEMAN:loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :rock: <--- Rock sabishikunarimasen hontou? :moai::moai: haik :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: ada kita buat kamu li AYO ROCKY KAU PASTI BISA!! :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: Context anyone?  :moai::moai::moai: levelnya dimana dah? dari tadi gw nyari kaga ketemu? 
21:15(63コメント)

THE BGM AND THE OLLIE VOICE ISS.. :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: なんだコレは Livestream yang sangat berfaedah 

DWYANE CYANNN BTW, ITU BATU DARI MANA YA kenapsh :loudly_crying_face::loudly_crying_face: sad apakah batu ini akan berevolusi menjadi Holo ID new gen? sungguh batu:moai: "if you think about it im not really sentient" might be my favorite oxymornicql statement :goodvibes::goodvibes: tapi apaaa?? :moai::moai::moai: :moai: :moai::moai::moai::moai::moai: BATU CHANNNN Batu ekekw ampir ketawa sad batu :((( B-BATU ?????? "its not just a boulder, its a rock" batu chan :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow: woi kalian ngapain di sini,cuma buat nonton batu kah? "but if you pour water on a rock nothings happend" :moai::moai::moai::moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai: It's hard to live as a rock though :rock: ???? :_ollien::_ollien::_ollien: olllie... konten berkualitas batu-kun :moai: anjritt batu This is definitely one of ollie’s stream of all time semangat batu:pleading_face::loudly_crying_face: sad rock semangat batu, meskipun kamu cuma batu mada kono sekai wo BATUBER hanya sebuah batu :thinking_face::thinking_face::thinking_face::thinking_face::thinking_face::thinking_face::thinking_face::thinking_face::thinking_face::thinking_face: I am asking, what is happening? membatu Sad batu :new_moon::new_moon::new_moon::new_moon::new_moon::new_moon::new_moon::new_moon::new_moon: haloooooooooooooooooooooooooooo coba batunya gepeng, jadi vtuber :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow: lah batu beneran:moai: Rock Simulator! Batu yang bisa bersenja di terik matahari yang ingin terbenam the heck step sis quality content :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::upside_down_face::upside_down_face: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: 3 bahasa batu:"( nonton BATUBER kk Ollie kenapa jangan sedih kami ikutan sedih batu-chan you ok? 
25:18(61コメント)

:pensive_face::pensive_face::pensive_face: こんばんは オリーどこ? :expressionless_face: 

Batu may not know where they are facing, but the head always pointing to the stars... Damn I want to cry, hearing this poem...:pensive_face: y Wow azuma batu oh batu... :moai: SAMPAI KAPAN INI U JUST BATUU いえ、ゾンビです:man_zombie: :moai::moai::moai: doesn't matter.. you just a rock Hari hari meng batu:_OllieIKZ: Or is this rock all-seeing? Ollie gabut amat dah :moai: :moai::moai::moai::moai::moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai:batu moment wakaranaidesu Level 19 :moai: Ollie, tidak apa-apa kan? WOW BATU' batu yang sabar :loudly_crying_face::disappointed_face: whats the point madep saya lie serius dah :rock::musical_keyboard: :moai::moai::moai: matahari nya senja dari barat kah? :moai::sunrise_over_mountains::moai::sunrise_over_mountains::moai::sunrise_over_mountains::moai: apaansih iniiii :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: Hi Batu these healing for all, like a rafaela ollie :worried_face::worried_face: :thinking_face: SEKARANG LV 20 ya sure :moai:? :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: batu so sadddd YNTKTS BATUNYA BANYAK TANYA :moai::moai::moai::moai: ollie gabut? beneran batu :moai: :moai: siapa yang naro batu didepan pintu kesandungni? halo this is beautiful actually :full_moon_face: BATU KAPAN COLAP AMA KOBO? 我不理解 ollie apa tidak ngakak di level max aja batunya jdi berlian watchalong aku memang kuat,aku memang tidak suka bergerak agar di sekitarku aman,aku hanya bisa melihat semuanya tanpa bisa ikut canda dan kesedihan kalian SAD BATU:worried_face: OHHHH SAKITNYAAA SAMPAI DI SINII:loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: cocok buat pengantar tidur :worried_face: sad time ollievia senja .... hai Rock Season 2; Rolled in Moss 
29:52(167コメント)

:_sweatollie::_sweatollie::_sweatollie: :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: :robot::alien_monster::robot::alien_monster::robot::alien_monster::robot::alien_monster::robot: 

jombi alien :_shockollie::_shockollie::_shockollie: AWIKWIK LOL stress pelan pelan batu:moai: wtf oakwiakwikaw lol INI KNP ? wat?? :_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: YEAH YOU GO ROCK Rusakk autotune rock !! What bengek gue :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: APAAN SI OLLIE JADI NGAKAK :moai::moai: :moai::moai::moai::moai: :robot::robot::robot::robot::robot::robot::robot: Now this is Rocking me autone overload AAAAAAAAA :_bonkollie::_bonkollie::_bonkollie: Tidak mungkin :face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: ASTAGAAA ampun ollie rip ear aeokeoekwoek Kucingku sampe bangun loh Ollie apaan sich gajelas :_OllieFire::_OllieFire::_OllieFire: wkkwk wkwkwk NGOMONG NAON? Cyber? なにこれ… MY EAR TSKR HIYAAAHH NGAKAAKKK awikwok zombie on fire:_OllieIKZ::_OllieIKZ: YAMEROOO MY EARRRRRR Ollie stress wkwkwkw apa dah? AWIKWOK SUARANYA:moai::moai::moai::moai::moai: ollie sehat ollie? :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: NOO MY W ..... RIP EARS sial ollie ketindih batu? batunya jadi rock on roll :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: Is this her final form?:_sweatollie: oii baru dateng, KAGETTT Ollie Chill OLLIE!!!! ngomong opo koe roborock WHAT IS THIS? :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :_shockollie::_shockollie: lolol wur R U doing? TADI SAYA UDAH MAU TIDUR LOH TIBA TIBA GINI:moai::folded_hands: you rockk:love_you_gesture::love_you_gesture: こんばん...わ? The rock… I know this feeling… existential crisis. ANDA INGIN MENCAPAIKAN APAAA AAAAAAAAAA :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: hah Lii kaget lii LEGGG uhuk" loudest rock I've ever seen :_kusa::_kusa::_kusa: ???? ha ? :_tombstone::_tombstone::_tombstone: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: sehat lie? ollie sadarrrr :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face:  from 0 to 100 in one sec Eeeeee untung tak pakai hensed nani:loudly_crying_face: Ollie!?? Is that a Portal reference? なんか草 mengsedih rusak  WHAT THE FK DID I STEPPED INTO OMG THIS STREAM'S CURSED :guitar::guitar::guitar::guitar::guitar::guitar::guitar: rusak rusak batu nya sakit WOI:robot: kenapa neng wkwkwk Autotune nande??? kamu knp liee ollie klo sdh tdk kuat angkat tangan sj kesurupan anak gajah CHARACTER DEVELOPMENT?! :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::fire: OLLIEEE :loudly_crying_face: Ujian dari batu ya teman-teman, sabar ini hanya ujian APWKWKWKKW Gitar listrik AAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH astaga MY EARS!!!! you rockk:love_you_gesture: what are you doing ? dah? CYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BARU DATENG ANJJJJ r u okey? Legenda Batu Teriak Kesurupan :flushed_face::flushed_face: JADI KEK VOICE SYNTHESIZER Astaga telinga sy :smiling_face_with_tear: :face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: NGAKAK:moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: :moai::guitar::speaker_low_volume: You can do it!:_lightstick::_OllieIKZ::_lightstick: mic nya jangan ditelen :robot::robot::robot::robot::robot::robot: :folded_hands::folded_hands::folded_hands: oooooiiiii MIIICCC NYYYYAAAA :_AlphaK::_AlphaU::_AlphaR::_AlphaE::_AlphaI1::_AlphaJ::_AlphaI1::_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: AAAAAAAAAAAAAAAAWEUGAEUGAAAAA NYANYIAN YANG SANGAT MERDU DARI ORANG KREIJI ollie?! aduh you have all the mouth and you must scream SIR DON'T STRESSED SIR cape banget bengek in autotune :_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: OLLIE NIUP TEROMPET KAHH?? OLLIE KNP SI:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:  :drum::moai::guitar: paan c crezyy ollay my ears hurt :moai::guitar::moai::guitar::moai::guitar::moai::guitar: Ollie sehat :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: kesurupan Akh sedih sekali HORRAAAAAAAAAAA 46 wkwwkkw, sudah enak tadi kalem. v: what is this? astaga aku baru masuk, lngsung denger ini DAMN!! THAT GUITAR SOLO SOUNDS COOL OLLIE MUNTAH nangis kah dia bengek LMAOOO awkwk -1 kuping Mic anda rusak オリーちゃん…? 
30:22(119コメント)

ROCK!:moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: :moai::robot: 

OMAGAAAAAAHHH:fearful_face::fearful_face: Cosplay Gitar lestrek Di bajak Karen PERUBAHAN ZAMAN SEKETIKA:loudly_crying_face: batu ingin berubah?:face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: kembalikan kesedihanku tadi OLLIEEEEEEEE RIP KUPING hah :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: Love this new orisong ollie! ngapain oi... NGMOG AP AK GDNGER ngomong opo toh mbak Haeuu? :moai::guitar::moai::guitar::moai::guitar::moai::guitar: wut the fxxx is that? what the hell Sakaratul maut OLLIE !? :skull: Aggretsuko stream apa ini gais batunya kenapaaa :_sweatollie::_sweatollie: Olie bengek wkwkwk astaga olly :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: AYO SEMANGAT BATU Nice Lock baru aja gabung dah liat anime kesurupan Ollie Oh Ollie, mixing teriakannya jadi musik dong. HE olie tumben nama videonya bhs indo OLLIE REALLY SAID :guitar::guitar::guitar::guitar::guitar::guitar::guitar::guitar: Eh? :weary_face::weary_face: ollie napa iki?? ollie the heck:))? I just arrived here, I know you rock, Ollie, but what in tarnation am I watching? O.O Ar yu oke? DAH MALEM OLLIE :flexed_biceps::flexed_biceps: :moai::sign_of_the_horns: :fire::fire::fire::fire::fire: naon si batu kesurupan tenang ollie, you rock!!:love_you_gesture::love_you_gesture::rock: OH NOOO Ollie km kenapa lagi dah :sneezing_face: :moai::rolling_on_the_floor_laughing::moai::rolling_on_the_floor_laughing: 🫠🫠🫠🫠🫠 Just joined stream, what in the goddamn? Ollie lagi datang Moona kah? Ollie lagi kesel kyk ny guys ollie gabut ngemut mic kah? who's this hottie :flushed_face::flushed_face: lma :trumpet::trumpet::trumpet::trumpet: LLIE SEHAT? my ear  HAHAHA OLLIE STRESS AHHHHH :_kusa::_kusa::_kusa: HAAAAAAAAA Level 23 Rock... :face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: ollie whats wrong with youuu :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: Ollie sehat kan ollie kamu kenapa? yassssssss OLLIE?!:loudly_crying_face: :fire: :alien_monster::alien_monster::alien_monster::alien_monster::alien_monster: F Kuping LMAOOOO:_OllieIKZ: MAIN CHARACTER BECOME STRONG mudah dimengerti, semoga harimu selalu senin Dwayne Johnson!!! beu :fire::fire::fire::fire::fire::fire: she on drugs?? :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :loudly_crying_face: woy HUH? GWA OLAAI :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands: ollie tambah rata ketindih batu :moai::guitar::moai::guitar::guitar::moai::guitar::moai: WKWKWK SAKARATUL MAUT perutku sakit ketawa terus :loudly_crying_face::loudly_crying_face: ollie..... is this autotune? Kureiji Ollie DX KEJEPIT BATU WKWKWK ASTAGA batu sial kah Siti Nurbaya wkwkwkwkwk my ear :moai::moai::moai::moai::moai: ಥ_ಥ ಥ╭╮ಥ rockk:moai::moai::love_you_gesture::love_you_gesture::love_you_gesture: えぇ… APA SIH LIE ASTAGA :rolling_on_the_floor_laughing: :fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire: what da ollie doing WWWWW pergi? sakit......... kesurupan anak gajah:fire: :woozy_face::woozy_face: rip head aet nyinden mbak? rockin rock, rock that rocks rip kuping OLLIE PLS U OKAY? 
32:23(69コメント)

Batu jadi batu kawaii KELAS BATUNYA 

ada buka kursus bahasa batu??? :alien: OLLIE GAPAPA KAN? :moai: ini puisi kaga kelar kelar dri tsi we kira apa olivia?? batu udah kembali normal main layangan asik disitu akhrinya balik lagi ke vibes kalem akhirnya gakuat bgt berubah mulu i miss my zombie idol already :face_screaming_in_fear::pleading_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: nice rock YOU OKKAY? LETS GO OLLIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE she is rock SANTAI LGI Okaeri batu :moai::grinning_face::moai::grinning_face::moai: SHAP jadi batu normal lagi yey Baru kali ini nyemangatin batu Has this rock experienced… acceptance? Or denial? :rock: :virtualhug::virtualhug: えぇ… :moai::moai::moai::moai::moai: :alien: Why am I sad, it took me a long time to pay attention to his voice, it hurts so much :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: my ears is hurt:_sweatyudin::_sweatyudin: YAS Plis enjoy your life. you've been born being a stone 岩も休んだ方がええよそりゃあ Turu Bersama batu Wkwkkwkwk Ollie kenapa? Ollie please come home :loudly_crying_face: kelas batu ROCK AND ROLL, ROLL AWAY BABY MANCING LIE ollie di kutuk jdi batu? give me ur coords ollie ill step on you and probably sleep there for the night bato Evo lagi llie:_OllieIKZ: OLIVIA ARE YOU OKEY? So Ollie was a rock all along.  :moai::moai::moai: batu :moai: lah normal lagi amjim hanya batu ini ngapainnn なぜ私は悲しいのですか、彼の声に注意を払うのに長い時間がかかりました、それはとても痛いです batu. いーわねー Hei streaming macam apa ini, kita hanya disuguhi gambar batu come back to being a zombie ollie!! ollie are you ok? Semangat batu, yuk bisa yuk. GG ROCK "Rocking the life" lol UDAH KU PIDIO :V Malin Kundang bahasa Jepang? saya sudah degdegan MAKASIHHH OLLIEE The history of batu 
32:53(79コメント)

ngapain lie ? 休みは何するー? So Ollie is a rock now..? 

smr gitar kah... ini batu yang di jawa timur kah ?  my stomach hurts, thank you ollie TARIK NAFAS TAHAN Livelier now at least:_OllieHug: ollie kundang She became lazy? Lmao batu YASS huh.... Jaya jaya jya hiddupp what's going on?? hidup batu!!!! iy" Zeta kena curseee???? no 1 hidup! HIDUUPP kawai sekalih bestie~:pleading_face: ANJAY GG GEMING :moai::moai::moai::moai::moai::moai: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: yes i love rock Do you exist? THAST RIGHT ENJOY YOUR LIFE:_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: aku knp nyemangatin batu ya? Rock is a true star today :moai::moai::moai::moai::moai: BATU APA BATU BATA BATU batu:moai: やったぜ oh? Sesuai dengan judulnya "BATU" :moai: GWS llie :moai::moai: MAN :_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: saikooooo :_OllieIKZ: :_ollove::_ollove::_ollove: hidup BATU:moai: 岩の人生 bakit bato? :moai: それはよかったwww HIDUP BATUU Kumat udah kumattt HIDUPPPPP 44 :moai::moai::moai: natu jatin pasti nih  Ollie lambaikan tangan Coblos batu!! hidup そうなのか… :rock::loudly_crying_face::rock::loudly_crying_face: hidup BATU nomor SATUUUU ollie sehatkah? dah minum obat? rock ROCKING OUT WITH MY PEBBLES OUT what wrong ? It's not just a boulder, it's a rock! Hidup batu nomor satu HIDUP BATUUUUUUUU OllieRock is happy! This rock… I understand now. ollie turns into geo archon? baaaaaaaaaaaaatuuuuuuuuuu HIDUP BATUUUU!!! tamat...... :grinning_squinting_face: Batu:moai: AKU DUKUNG BATU KUN SAMPAI SUKSES!!!!!!!!!!!!!? rock-chan hidup batu :moai::moai: 
35:57(52コメント)

Kami Batu Yg Sedang Membatu :moai: lah apa ini?? :moai::moai::moai::moai::moai: 

OLLIE DIKUTUK GEGARA NYOLONG UANG IBUNYA batu bisa baca? uwaaahhh cool kudaranai ningen coba liat isi pikiran ku li sangat absurd :moai::moai: o-o batunya bis 1300 an orang nonton Batu, niat bener kalian sangat menggambarkan kuat tangguh tak peduli rintangan yg menghadang ( tampan dan berani ) OLLAAIIIIIII GWS OKEY !!!!!!!!!! :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::red_heart: :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::two_hearts::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: hidup seperti batu PUJAAAAA BATUUUUU AJAAAIIIIIB membatu masaka? It's About Drive, it About Power I think is better that you don't read my mind, is for your own health batu akik 1.319 SAAT INI ::moai::hot_beverage: Apainih:eye::mouth::eye: ????? Ollie gabutz sekali sepertinya :moai: kapan yk jadi batu Batu biasa ollie abis durhaka ke mchan: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: Apakah kerak sakti?? batu batu ajaib batu Patrick akan kan ini bakal menjadi stream endurance What will the rock do with these new found powers Batu yg terpilih:_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: batuber. :moai::moai::moai::moai: haloo batu なにこれ ollie menjadi maling kundang BLESS YOU PATRICK ROCK MOM :pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::face_screaming_in_fear: SANG BATU:moai::moai::moai: tapi ollie sudah menjadi batu... :moai: BATU BUKAN SEMBARANG BATU :moai::moai::moai: lucu bgt Batunya dari Indo yang pernah dibawa jalan jalan ke Jepang sama Amrik sudah episode berapa nih? RockOllie :_tombstone: tapi kau batu terpilih 
36:27(53コメント)

@Richard Nguyen me too Batuber :moai: kapan yk sy jd batu 

batu Tanjidor DORARARA :moai::moai::moai::moai::moai::moai: Batu akik ygy BATU :moai::moai::moai::moai::moai::moai: ollie kamu kenapa :cold_face::cold_face::cold_face: telepati batu nanti ke situ ya batu itu ke sini ama batu batu para batu:moai: :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::pleading_face: Apakah batunya akan jadi hero :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: Ollie's lore deepens... batu hidup kah? ang laki ng batu na yan. OLLAI UDAH SAKIT GAYS GWS DLU ollie SEMANGAT HIDUP MENJADI BATU PONARI : STONK 100 batu ajaib :moai::moai::moai::moai::moai: iyaaa olliee kita dengerin kok.. Ini kendaraannya Squidward kah? :_ollien::_ollien: Needy Streamer: Arc of Rock tutorial menikmati senja haa ni ngapain:moai: Ollie di kutuk kah batu tanjidor sebelum di belah  Lie? Dwanye "Batu" Johnson daijobu ollie? rock oh no '-' :moai::moai::moai::moai: rock :rock: :exploding_head::exploding_head::exploding_head: :_ollien::_ollien::_ollien: ollie neechan yahh! hidup dengan simpel! とてもかなしい:loudly_crying_face: batu:oops: :moai: Batu mujarab Ponary apakah batu akan menjadi pemimpin batu:face_screaming_in_fear::face_screaming_in_fear: Mom, this stone is talking ini apaan kalo batunya jatoh mungkin lebih lucu :moai::moai::moai: mizu no kokyu apa yang kamu lakukan? apakah ollie dikutuk menjadi batu ? 
38:59(77コメント)

:moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: mari memujha batu :moai::moai::moai::moai::moai: oli sehat? 

Ollie coba edit suaranya lagi:moai::thumbs_up::sparkles: batu:moai: OLLIE HARUS BERUBAH (SHAPP :winking_face:) puisi yang bagus :rock: :moai::moai::moai::moai::moai: ROCK-CHAAAAN :loudly_crying_face: ZEN batu belah batu bertangkup Ollie modelan batu berpikir I want to hug this batu kau tidak bisa menghindari takdirmu batu NO !!!!! GIVE ME BACK MY ZOMBIE:_OllieAngry::_OllieAngry: :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: BIJI hmm KOTOWARU Sebiji batu NYO baatu yang dikendarai oleh neenk moyang kita itu yang kayu siapa batu nya aesthetic sekali Kureji Ollie, Sebiji batu lucu :face_with_raised_eyebrow: BIJI:_bonkollie:LMAOOO Batu belah batu betangkup?  ollie lagi chuuni phase Ollie all i want to say is, you Rock! :slightly_smiling_face: Oke Ollie semangat membatu No rock can tell ME what to do  what the zombie doin? Tak nak :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: Sebiji? touch grass maaf batu jaringan batu ini agak di batu kan:moai: If you smell the Rock is cooking :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: CHAT MINTA DIBONK KARENA BIJI:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: apaan nihh :moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai::moai: nice new outfit ollie!! kayunya buat apa mbak?? Hahahahha if ya smell! jadi zombie aja puja batu ajaib Dua BIJI batu Is this Ollie ASMR? Rocktuber rejects streaming, understandable Nooo, I need a rock in my life  :rock::rock::rock::rock::rock: excuse me wtf is ths ollie You can’t deny your rock responsibility forever Udah steril kah tinggal sebiji batuna batu plis aku minta sesuatu PUISI YANG BAGUS OLLIE:red_exclamation_mark: What more does this rock want? :victory_hand::raised_fist::victory_hand::raised_fist::victory_hand::raised_fist: absen absen jangan bohong batu :moai: :_kusa::_kusa::_kusa: tapi itu dah jadi batu biasa... :moai::moai::moai::moai::moai: oli cosplay batu ??? :moai: :_shockollie::_shockollie::_shockollie:???? ?:moai: Kureiji Rock Lee WTF LMAO :_shockollie::_shockollie::_shockollie: ???? :moai: 草www WKOAKWKWKWOWKWKWOW :eyes: ehhhh??? 
42:31(112コメント)

jadi rocklie wkwkwkkwkw heh asal lo tau yaaaaa wut 

Radak kaget gituloh Give us the Rock Bottom yeah im here Ollie has become rock  Good Puisi OLLIE! 이게뭐꼬?! o rock of wisdom BCOZ YOU OPEN STREAM OLLIE 2d rock... hmmmm Kasian udin wwwwwwwwwwwwwww Yo Ollie :moai: It took me a second to realize that you’re the rock moai:moai::moai::moai::moai: lah OLLIE KUNDANG halo kak Ollie:goodvibes: gapapa:moai::moai::moai: OLLIE MANA OLLIE wajah diusir :expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face: waifuku jadi batu ganti batu?? ya nonton kok di usir sih We want to see rock-kun ayo its Rockllie because:moai::moai::moai::moai:  lmao そうなったかー() OLLIE DIKUTUK JADI BATU KAH??:_OllieIKZ: Batuber Hi kohi Can't go back from hidup batu :moai: tchhh awokwowkwkkwowk batu nya jadi bakpao :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: summons You're not my supervisor, Ollie. rocklie dmn batu?:moai: we won't leave you Ollie Oh man, my pet rock is talking to me かわいいw udah kah cosplay batu nya :moai: Nice ollie:oops: :moai::moai::moai::moai::moai::moai:boba bergerak ollie has more curves when turned into a rock ngl ROCKLIEE!!! Maling kundang? Cooollll menchunibyou HI ROCKLLIEEE :_ollove::_ollove::_ollove: wauu Ollie berubah menjadi batu :moai: batu anjim hadir Ollie jadi batu :mountain::mountain::mountain: Ollie kundang Rendon BEN WAEEEEE scam ini, mana batu tadi? pacarnya rocky patrik kirain saya ollienya blm muncul hi kohi tch The Rock has evolved waifuku batu sekarang 今来たばっかでこれは分からないw Aku gabut ollie nunggu rivisi Sebentar batu ini mau afk sebentar ya para perbatuan:moai: :_sweatollie::_sweatollie: Hey yo Batuber Ollie itu apaan? ohhh bad rock bacot ROCKLIE LMAO KUSO IMOUTO HOLOROCKS BUBAR YOK GAESS maOLLIEn Kundang I just walked in. WAIFU KAMU BATU :_ollove::_ollove: :moai::moai: kak ollie Batu love OLLIE KUNDANG? KOMEDIAN PELAWAK HANDLE KISAH SIBATUUU NYAA SEDIHHH BANGETT :pleading_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: descriptionnya RUST ?? Rocktuber kureiji rocky pls return Ollie, reanimate yourself!:_ollove: OLLIE BECOME ROCK DAAA Rock oshi rock lie? Hello rockllie :_ollove: ROCKLIE Olliishi horee Ollie menemani:) ya Hello Rockollie :_kusa: :_ollove::_ollove::_ollove: 新しい観光名所 ゾンビ石 ollie dikutuk jadi malin kundang aowkwowkw :_CepolL::moai::_CepolR: 3D BATU KAPAN???? :moai::moai::moai::moai: rock merch when? 
50:10(107コメント)

Great OTSU ROKKKK otsurock!!!!!!! 

Ollie kamu nguasain berapa bahasa?? Bye byeeeee Dadah batuuu OTSUUUU Rock-chan? :flushed_face: otsurock:_ollove::_ollove: otsuu WAIT WHAT??? otsurock :_kusa::_kusa: OTSUROOOOOOOOOOOOOCK gajadi OtsuRock eh OTSUROCK Otsurock oh :moai::moai::moai: Best rock stream ever:_OllieLaugh::_OllieLaugh::_OllieLaugh: :_tombstone::_tombstone::_tombstone::_tombstone::_tombstone::_tombstone::_tombstone::_tombstone: Otsu hah? OTSUROCK, OTSUUUUUUUUUUUCRAZYYYYYYYYYYYYYY!!!!!! OTSUROCK!!!!!! :_ollove::_ollove::_ollove: OTSU ROCKLLIE OTSUROOOOCK OTSUROCKKKK otsurock! Wtf LoL Ada batu Otsurockklkkkk!!!!!!! OtsuROCKK bye bye Otsurock!!  乙ROCK BYEEE OtsuROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKKKKKK ?????????? otsurooooock OTSUUUROOOOOOOOCCCKKKKKKKKK!!!!!!!!! :moai::moai::moai::moai: OtsuRock lmao OTSUROKKKKK OTSUROCK!!!!!!!!! OTSUROCKKKKK OTSUROCKKKKKKK!!!!! ollie kena batu ya jadinya berubah OTSUROOOCK ollie was eroded so she got no.... Otsu....rock! osturockkkkk OTSUROOCCKKKKKKKK:_OllieIKZ::_OllieIKZ: Otsu Batu :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: Otsurock!!:_ollove::_ollove::_ollove: OTSUROCK:_ollove::_ollove::_ollove: OTSUROCKKK otsu bati :_ollove::_ollove::_ollove: whatttt OtsuRock! OTSUROOOOOOOOOOOOOOKKUCK OTSUROOOCKK Otauuu rockk :_danceudin::_danceudin: OTSUROCK~! :_ollove::_ollove::_ollove: :rock::rock::rock::rock: otsurock~ otsu rock シュールな良い枠だった The rock, it’s about to break into the country. Brace yourselves. otsuRock!! why Ollie be a rock? OtsuRockkk OTSU ROOOOOOOOOOOOCK OtsuRock!:_ollove: OTSUROCK BYEBYE!!!!!! OTSUROCK STONE OTSUROCCCK OTSUROCK!!:_ollove: loh? lol :_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: Otsu Rock OTSUROCK:_ollove: what? just that? otsuu :moai::moai::moai: :_kusa::_kusa::_kusa::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: Please rest your voice Ollie! otsuuuuuurockkk! .....? otsurock:_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: 잘자요!~ rocccccccccccckkkkkk OTSUUUROCKKK Otsurock~! :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: batuber Kureiji "The Rock" Ollie  hah??? OtsuRokijii Otsurooooockkk!!!!! hello  OTSUROCK:_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: i just got here what :_tombstone: