【CHESS】MY ELO HAS BEEN REDUCED TO DUST AS I HAVE FORGOTTEN HOW TO CHESS【HoloID 2ndGen】 | Kureiji Ollie Ch. hololive-ID

コメント

01:10:23(117コメント)

gg*26 GG*13 :_OllieGG::_OllieGG: 

ăn xe lun sợ éo j ;)) :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: duar menang kasih win llie :_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG: gg moona NICE gg wkkw yayyyy NICEEEE  gpp moon belajar otsu~ :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: :_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: no mercy GG moon [EN] O: If move the queen there, you can;t move the queen you know . . . M: Oh hey I lose wwwwkwkwwk GG! mandi mun tydac adil yeyy nice game  nt :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: ggs NAIIISSUU Mate~ :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: otsukareee moona, waktunya mandi ww  :_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG: :_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: OtsuMona :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: otskr Emotional damage GG BOTH OF YOU :buffering::buffering::buffering: horeeeee ikzzz :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands:nt Otsu gg skakmat dengan gaya :_kusa: wkwkwkwk Otsuuu :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: percaya sih :_kusa::_kusa: otsuu NTNT otsu :_OllieGG: GG ollie entertainment 100/10 :face_with_tears_of_joy::grinning_face: Otsukare Moona!!:_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: lol tidak! engga Dong gg geming TIDAK WKWAKK Gpp moona :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: [EN] O: Soo you learn anything? M: Ofc not lol nt nt :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: :_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG: assalamualaikum GG:clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: OtsuMoona! :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: GG Ollie,NT Moona YeY lol she not learning Sasuga Moona ww ya did your best Moona! from here it looked like a good game! good fight! Mona adalah aku pas main catur :face_with_rolling_eyes: dah mantep ollie ayo kita duell Ollie, kapan turnamen catur HoloID 
01:11:54(96コメント)

:_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: rook-e-girl tournament kalo terlalu gampang kek ngeremehin 

kaela katanya mau nyoba lawan ollie kapan main dengen viewer llie? YES PLS :loudly_crying_face::loudly_crying_face::loudly_crying_face: that would be fun humhum every day we get closer to holochess Heya Kaela~ ohhhh :_hypeollie::_hypeollie: hello Kaela lawan kaela llie Yes Kaela! elaaa HI KAELA:_ollove::_ollove: ela mau ikut main Hello, Kaela! yea would love to see a hololive chess event LAWAN KAELA :grinning_face_with_sweat: Hi Kaela tanding sama elaa Hey Ela :waving_hand: O hai Kaela Kaela Hi! Kaekaee! will it be timed tho lets go chess battle Ayoo Ela eyy ela! sounds like pien Hololive World Chess Championship by1 ama mommy penguiiiinnnn I don't even see Indonesian things on here Kaela!\ Mommy ela ayok maen kak KAELAAAAA :_ollove::_ollove::_ollove: nah Ela TKP :upside_down_face: penantang baru ,ggg hi Ela MAEEN KAMU ELAA I wanna suffer through the unnecessary long matches again :) Hi Ela~ hey Kaela:_ollove::_ollove: ollie bikin turnamen catur hololive seru kayaknya letsgo holochest tour yoo:virtualhug::virtualhug::virtualhug: kaela!! LANGSUNG GAS ELA:_ollove::_ollove::_ollove: its just a ploy for you to demolish other holo members  penguin join the challenge  oh my wife is here Gassss Kaela  gas mommy Kaela ! hi kaela play with you're kohai ollie HELLA ELAAA Elaa udah dirumah? KAELA ~ Gass Elaaa eyyy Kaela!! yo keala www かえら!! hai kaela Kaela diem2 ELO 1800an hi penguin mommy Maen maen maen HAI ELA:_ollove::_ollove::_ollove: Hi kaelq ayooo kaela KAEELAAAAA Helloo Kaela!! :yellow_heart::penguin: :hammer::penguin: Hi Keala! dia lagi diluarr, gaada PC mbak e penguin lesgoo kaela gasss turnamen chess Penguin :face_with_tears_of_joy: she gonna destroy you ollie RX KIIIIIING :_ollove::_ollove: :penguin: halo ela oooooh Hi ela hi Ela :hammer::penguin: ayo Ella