【Minecraft】 Testing out farm and chill【GeeMoon】 | Moona Hoshinova hololive-ID

コメント

16:46(93コメント)

Moona's play room?:eyes: OMG :eyes::eyes: secret 

:eyes: secret lounge SECRET:_Pfft::_Pfft::_Pfft: THRONE ROOM :_CoolMoona::_CoolMoona::_CoolMoona: bulan meditasi woaaahhhhhh Damn [ID] Kurang lebih seperti ini . . . oh dan ini aku ada ruang tersembunyi dimana aku bisa nyante ~ not secret anymore chill it's not really secret anymore- sus room its no secret anymore NICE~ haha Nice vip room yang bener?? HAHA she says ,,, :_Kusa::_Kusa: it's no longer a secret not secret anymore:_Yes: moona play room:_Hehe::_Hehe: wow sasuga moona sama ah yeah Kaela already revealed it udah gak secret lagi :grinning_face_with_sweat: what is taht door in the back? ohhh tempat wudhu Play room Cool tempat wudzu + musholla :_CoolMoona: Cant be Closed from Inside? relax room nice place for chilling, is there netflix there, Moon? ww the one that kaela found sheshhhh Boss Moona penguin menangis melihat ini Queen MOONAAAA :_Love: Jail??? NPC play room Cool:_Kyaa::_Kyaa: ogey boss tempat moona tuh.. LOL :_GoodGame::_GoodGame: tempat beribadah, depannya tempat wudhu of course chilling no tv? cool:_CoolMoona: ruang mandor """""" secret"""""" Call her Moona Stark rumpi room wkwkwk :_CoolMoona::_CoolMoona: usaken sachou not secret again  wow throne room coba bikin warden farm mun Not secret again. play room? spicy udah di spoiler kaela tuh:_Kusa::_Kusa: tempat ngeghibah secret love dungeon forking rich Using *glowstone* to block the spawner off instead of a more common material, talk about a flex :grinning_squinting_face: Also, this is a nice... lounge? Throne Room? yes boss:_Yes: :_Cryrich: boss:_Axe: Ceo moona hy kk monna [ID] Aku boss Moona dan aku bisa bersantai disini, ini ruang mahkotaku lel chilling :_CoolMoona: moona's throne すげぇ! OKAY UP TO U BOZZ MOONA lol hehe Usaken sachou moona slebew:cold_face::cold_face::cold_face: tempat wudhu we are not cavemen.. we have technology dak ada TV :_Pfft::_Pfft::_Pfft: lmao  
27:37(102コメント)

independence day halo moona 17 agustus 

ooooooh????? new outfit?  :eyes::eyes::eyes: yooo 17 Agustusan indipendence 17 august humu humu mau bikin event? Ada apakah? 17 Aug  oh gonna plan some event ? Indonesia Independence day indepence day Independence day* :_Huh::_Huh: New Event in Minecraft lomba oh? 17 August :_Fan::_Fan: wow!! whooaa 17 august aight oooooohhhh niiicee :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: lomba 17an Independence Day OHHH IKZZZZZZ independence Day Letsgoo event? ogey? IKZ ! ! ! ! yeaah ikzz ohh ohhhhh Yeah! good idea ooohhh that was nice Independence day event:_Fan::_Fan::_Fan: ohh nice Balap karung? [ID] Jadi kalau kalian tau . . . 17 agustus kan sudah dekat nih . . . aku pengin buat SPort Festival tapi versi Indonesia that will be great yooo 17 agustusan ooooh nice idea:_Yes: YES DO IT oh??? oh panjat pinang ikz that's a good idea:_Hehe: ada 17'an event? projek holoID berarti oh it's gonna be tough manteep manteep whoooa woaaa lomba tujuhbelasan IKZ buat lapangan untuk lomba  uuuh:eyes::eyes::eyes: wooohh event 17 agustus widih 17an panjat pinang LEST GOOO woahhh sounds good letsgooo Wow. Do it! ga ngerti bahasa Inggris yesss gas o7 That will be great LESGOOO yess lets goo Boleh tuh ajak jp dan en bagus tuh lomba balap karung yes independence day:_Hehe::_Hehe: panjat pinang:_Yes::_Yes::_Yes: woah dah bersih ohhh nice Balap karung [ID] Iya hari kemerdekaan sudah dekat ini ikzzzz lomba pindahin belut jadi pindahin axolt wow IKZZZ!! IKZZ KARUNG RACE IKZZZZZZZ whoaa interesting 17th of August holo event let's go! woah ikzzzzz lets goooooooooo NICE yes please would be really good it's huge :_Hehe::_Hehe::_Hehe: NAHHHHH THATS GOOD IDEAAA panjat pinang 150 block buat stadium bola oooo cant wait for the medley with gen 3 
04:04:18(108コメント)

bye bye moona bye byeee, thanks moona Goodnight, thank you Moona! 

Moona!?  :_Mkay::_Mkay::_Mkay::_Mkay: :_Mkay::_Mkay::_Mkay: lupa mute :_Headpat::_Headpat::_Headpat::_Headpat::_Otsu::_Otsu: LOL lol Otsumoon! wut? ??? :_Otsu::_Otsu::_Otsu: not muted, Moon! :_Shock: she dead ???? MOONA???? you okay? ayo :_Huh::_Huh::_Huh: :_Kusa::_Kusa::_Kusa: Good night HAHAHA :_Mkay: What? !? Secret ending???? otsuuu :_Otsu::_Otsu: Otsumoon~ Goodluck for your thesis :_Huh: Otsu not Muted Moona hot mic lol what:_Huh::_Huh::_Huh: oof :_Huh::_Huh: Moona Gonzales, estas bien? :_Otsu::_Otsu::_Otsu::_Huh::_Huh: moona? Moon? you Ok moon MIC HAHAHAH 大丈夫? what...jatog mic maam. 草:_Mkay: Are you OK? wkwkwkw Heh? ?? qnot muted :_Shock::_Shock::_Shock: bye mute:_Bonk::_Noo: Moona daijobu?:_Mkay: ?? :_Kusa: :_Kusa::_Kusa: Moona???? moon??? Otsumoon mic??? mute moona :_Mkay::_Mkay::_Mkay::_Mkay::_Mkay::_Mkay: mmmm Moona dead lol  C part R U ok?? LOL you ok, moona? Ga di mute :_Fork::_Fork::_Fork::_Fork::_Fork: are you okaayy??? CLIPPP moon mute Mic blm mute:_Cupu::_Cupu::_Cupu: what happen these are the best endings mooona you good? MIC, MOON! Moona?!  :_Bonk::_Bonk: :_Headpat::_Headpat::_Headpat: Mic moon MIC MOONA moona lupa mute you ok moon? u okay:_Huh: :_Shock::_Shock: kenapa tuuh Moon Moon? Cパートたすかる moona u ok? moona lupa matiin miv :_Huh::_Huh::_Huh::_Huh: you okay? btw, not muted Moon oh mic still on lol secret ending moon mic :_Otsu:Moon~ :_Kusa::_Kusa::_Kusa: hmmmm :_Huh::_Huh::_Huh::_Huh::_Huh: Otsumoon..?? naniii Bye Moona! See you next time 気付いたなw secret ending?